• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevmek... ne zormuş

Çok içten yazmışsınız, ben içimde hissettim. Sebebi bilmesem de olmaz diye bir şey yok. Bak ben "imkansız" dediğim insana 10 sene sonra kavuştum

Gercekten mi, siz oyle diyince tuhaf oldum hosuma gitti hissetmeniz :)
Allah ayırmasin insallah, ama 10 sene de çokmus ya buyuk sabir ister

Oluru olmamasının en büyük sebebi senden hoşlanmaması değil mi en başta zaten?
Hoşlanmıyorsa diğer sorun her ne ise anlamı kalmıyor ki.
Hiçbir türlü olamayacak bir şey işte.
Kendine aşık edemiyorsun biri sevmezse. Esas o kısmı kabullenip mevzuyu kapatabilmek lazım.

Evet kesinlikle... hatta gerçekten benden hoslansaydi/sevseydi belki obur sorunu asabilirdik onemli olan sevgiydi.. haklisiniz

Gercekten mi, siz oyle diyince tuhaf oldum hosuma gitti hissetmeniz :)
Allah ayırmasin insallah, ama 10 sene de çokmus ya buyuk sabir ister
Çok şey yaşandı hala da yaşanıyor, güzellikle evlenemiyoruz benim ailem yüzünden, ama sevmek sevilmek güzel şey :) neyse konunu dağıtmayayım ama bence inancını yitirme :)

Derslere vermek istiyorum kendimi, agir bi bölümde okuyorum cok calismam lazim ama kafami toparlayamiyorumki.. hep onu dusunuyorum

Derslerinizin ucunu kaçırırsanız toparlamak zor olabilir, temkinli olun.
Hayat geçip gidince siz kaybettiğinizle ve sadece düşüncelerinizle kalırsınız.
Olma ihtimali yok madem kafanızda bitirin ve telkinlerde bulunun devamlı.

Çok şey yaşandı hala da yaşanıyor, güzellikle evlenemiyoruz benim ailem yüzünden, ama sevmek sevilmek güzel şey :) neyse konunu dağıtmayayım ama bence inancını yitirme :)

Ah ahh bende sevilsem sorunlar viz gelir.. zamana biraktim dua edin lütfen benim icin, simdiye kadar hicbir iliskim olmadi ve bu kisiyle ciddi bi iliski istiyorum :oops:

Bu hayatta geçmeyecek acı yoktur diye düşünüyorum evlat acısı Hariç
Yanlış anlama hafife almıyorum ama emin ol geçer

Bu hayatta geçmeyecek acı yoktur diye düşünüyorum evlat acısı Hariç
Yanlış anlama hafife almıyorum ama emin ol geçer
Tabiki canim, ölüm acisiyla kiyaslanamaz bende yasadim biliyorum allah korusun yani oyle biseydense boylesi daha iyi.. ama yinede acitiyor iste..

Allahin tipsizi! Bulduda buluyo beni begenmiyo , beni sevse o imkansiz dedigim seyi imkanli hale getirirdik aslinda zorda olsa asilirdi ama iste en buyuk sorun sevmemesi:KK1:
Sevmediği kesin miymiş? Biri mi söyledi, tahmin mi? Cımbızla alıyoruz lafları:KK48:

Tabiki canim, ölüm acisiyla kiyaslanamaz bende yasadim biliyorum allah korusun yani oyle biseydense boylesi daha iyi.. ama yinede acitiyor iste..

Emin ol geçecek Acıta acıta geçecek sonra bir şekilde yine canın yanacak ve bi süre sonra alışacaksın üzülme inan bugün dertliyim hayat hikayemi anlatsam anlarsın belki ne demek istediğimi

Sadece üzülme...

Cok canim yaniyo, biseyler yasadim onlari anlatmycam desifre olmamak icin, özetle birini deli gibi seviyorum ama olurumuz yok , evli degil sevgilisi de yok ama oluru yok anlatamıyorum nedenini
Unutmam lazim ama unutamiyorum aglamak istiyorum aglayamiyorum, halbuki aglasam rahatlycam. Napicam nasil hareket edicem bilmiyorum. Ask acisini cok basit sacma ergen isi bulurdum simdi o acinin alasini yasiyorum kalbim cok aciyor
Normalde birini sevdigimde o sevgiden haz duyardim belki karşılık bulma imkanim oldugu icin bilmiyorum, ama bu sefer o hazzi alamiyorum canim yaniyo surekli aklimda o , kalbimin acisini cok siddetli hissediyorum. Sevmek hic bukadar zor olmamisti....

diğer sebebi de gerçekten merak ettim.

ancak hoşlanmaması konusunda şunu söyleyebilirim. benim benden hoşlanan ama benim hoşlanmadığım bir kişiye 2 yıl sonra bir şeyler hissetmeye başladığım olmuştur.

yani senden asla hoşlanmaz diye bir şey yok. belki dikkatini çekmedin. senden hoşlanması için önce sana başka bir gözle bakması lazım. dikkatini çekmeye çalışabilirsin. dikkatini çektiysen ve hoşlanmadıysa akışına bırak.

diğer sorun ne bilmiyorum ama önemli olan senden hoşlanması tabi.

ama olmuyorsa olmayacaksa en doğrusu kolay olmasa da unutmaya çalışman tabi.

diğer sebebi de gerçekten merak ettim.

ancak hoşlanmaması konusunda şunu söyleyebilirim. benim benden hoşlanan ama benim hoşlanmadığım bir kişiye 2 yıl sonra bir şeyler hissetmeye başladığım olmuştur.

yani senden asla hoşlanmaz diye bir şey yok. belki dikkatini çekmedin. senden hoşlanması için önce sana başka bir gözle bakması lazım. dikkatini çekmeye çalışabilirsin. dikkatini çektiysen ve hoşlanmadıysa akışına bırak.

diğer sorun ne bilmiyorum ama önemli olan senden hoşlanması tabi.

ama olmuyorsa olmayacaksa en doğrusu kolay olmasa da unutmaya çalışman tabi.

Dikkatinide cekmeye çalıştım ama olmadi sanirim:110:
Ben ona kiyasla görüntü olarak daha iyiyim bunu kendimi övmek icin soylemiyorum kesinlikle, oyle ahim sahim degilim ama giderim var diyelim:KK45: oda kara kuru cirkincik bisey, tabi bana gore dunyanin en yakışıklisi :D
Ama bakmiyo iste En Büyük KK begenmiyo beniEn Büyük KK
Gonul isleri cidden goruntuye falan bakmiyo icten gelicek ben elimden geleni yaptim artik yapicak biseyim kalmadi akisina birakiyorum ama canm yaniyo iste:110::110:

Sevmediği kesin miymiş? Biri mi söyledi, tahmin mi? Cımbızla alıyoruz lafları:KK48:
Ayy en sevmedigimde kullanici tipidir suan benmi oldum o cimbizla laf alinan:oops:
Güvenilir olmasada hem biri soyledi hem ben anladim, kicindan ayrilmiyorum cok afedersiniz, ama o kendi kafasina gore cani nerwye isterseEn Büyük KK

Back
X