• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevmek... ne zormuş

Emin ol geçecek Acıta acıta geçecek sonra bir şekilde yine canın yanacak ve bi süre sonra alışacaksın üzülme inan bugün dertliyim hayat hikayemi anlatsam anlarsın belki ne demek istediğimi

Sadece üzülme...

Haklisiniz... ama durumun icinde olunca ne kadar telkinde etmeye calissam kendimi ise yaramıyor.. insallah biran once gecer yada karsilik bulurum..

aaa olmaz ki canım çok hayati bi sebep var ama söyleyemem
kadınız biz meraktan çatlarız
söyle söyle noldu :D

aaa olmaz ki canım çok hayati bi sebep var ama söyleyemem
kadınız biz meraktan çatlarız
söyle söyle noldu :D

Beklentiler buyumesin ya cok antin kuntin bisey degil, klasik ask hikayelerinde dizilerinde karsilasilan bi problemllerden:KK53:

yaa heee bütün eş dost ahbap ta kk da paylaş diye bekliyo zaten kim görcek kısım :D
tamam tamam ısrar etmicem
:D

Cok canim yaniyo, biseyler yasadim onlari anlatmycam desifre olmamak icin, özetle birini deli gibi seviyorum ama olurumuz yok , evli degil sevgilisi de yok ama oluru yok anlatamıyorum nedenini
Unutmam lazim ama unutamiyorum aglamak istiyorum aglayamiyorum, halbuki aglasam rahatlycam. Napicam nasil hareket edicem bilmiyorum. Ask acisini cok basit sacma ergen isi bulurdum simdi o acinin alasini yasiyorum kalbim cok aciyor
Normalde birini sevdigimde o sevgiden haz duyardim belki karşılık bulma imkanim oldugu icin bilmiyorum, ama bu sefer o hazzi alamiyorum canim yaniyo surekli aklimda o , kalbimin acisini cok siddetli hissediyorum. Sevmek hic bukadar zor olmamisti....

ayyy canım benım ya :( aşk o kadar guzel bsy ki ama bazen darmadagın edıyor bızı..tam sebebını bılmedıgım ıcın ne desem boş yanı altı dolu kelimeler kullanamam suan ıstersen ozelden msj yaz canım ..elimden geldıgınce dertlesebılırız :(

Simdi genel olarak birini unutmakla ilgili tavsiye vereyim dicem ama çok yüzeysel olacak o da. Sırf yazmak icin yazmıs olmak istemem.
Anlatırım rahatsız olmam dersen anlat özelden dertleşiriz. Yok simdi anlatmayayım dersen de söyle buradan genel bi seyler yazayım. Gerci herkesin yapısı farklı unutmanın acı cekmemenin genel bi formülü de yok ama.

olmaz diye birşey yoktur siz ve karşı taraf gerçekten istedikten sonra ..Çevremdede gördüğüm ne kadar olmaz dediğimiz ilişki yada imkansız aşk varsa evlilikle sonuçlandı..

Simdi genel olarak birini unutmakla ilgili tavsiye vereyim dicem ama çok yüzeysel olacak o da. Sırf yazmak icin yazmıs olmak istemem.
Anlatırım rahatsız olmam dersen anlat özelden dertleşiriz. Yok simdi anlatmayayım dersen de söyle buradan genel bi seyler yazayım. Gerci herkesin yapısı farklı unutmanın acı cekmemenin genel bi formülü de yok ama.

birini unutmakla ilgili tavsiyenizi bende alabilir miyim :( çokihtiyacım var şu an bu tarz tavsiyelere...

birini unutmakla ilgili tavsiyenizi bende alabilir miyim :KK43: çokihtiyacım var şu an bu tarz tavsiyelere...

Gerçekten sevdiğin biriyle ayrıldıysan ve suç sendeyse unutman zor. Ama yok hata ondaysa, sana değer vermediğini hatırla yeter. Bir de bizim şarkılarımız hep aşk acısıyla dolu. O tip şarkılar dinleme, aşk filmleri izleme. Ve kendine yapacak aktiviteler bul. Öyle ya sen bu hayatı onu tanımadan öncede yaşıyordun. Ayağa kalk, derin bir nefes al ve hayata yeniden başla.

birini unutmakla ilgili tavsiyenizi bende alabilir miyim :KK43: çokihtiyacım var şu an bu tarz tavsiyelere...
Tabi ki seve seve. Elimden ne kadar gelirse. Siz ne zaman ve niye ayrıldınız? Süre ve ayrılık şekli, arada kapanmamış yarım kalmış bi mesele var mı önemli çünkü birini unuturken.
Bi de geri dönme ihtimaliniz var mı? Yani unutmak icin caba gösterip üzülüp ondan sonra geri dönecekseniz bosu bosuna kendinize acı cektirmeyin.

Tabi ki seve seve. Elimden ne kadar gelirse. Siz ne zaman ve niye ayrıldınız? Süre ve ayrılık şekli, arada kapanmamış yarım kalmış bi mesele var mı önemli çünkü birini unuturken.
Bi de geri dönme ihtimaliniz var mı? Yani unutmak icin caba gösterip üzülüp ondan sonra geri dönecekseniz bosu bosuna kendinize acı cektirmeyin.

ayrılma aşamasındayız. üstelik askerde şu an. konularıma bi bakarsanız sorunları görürsünüz... ayrılmayı başarabilirsem geri dönmem sanırım

Back
X