- 8 Temmuz 2014
- 2.284
- 1.248
- 163
- Konu Sahibi anabelmontero
cnm bolbol dua et.. allah yardımcın olsn
Cok tesekkur ederim...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cnm bolbol dua et.. allah yardımcın olsn
Ben onu tanidigimda o baskasini seviyordu, 1-1.5 sene sonra kabullendim ve hayatima biri girdi, onlara da bize de evlenecek gozuyle bakiyordu herkes. Bir kac sene sonra 1er sene arayla cok baska sebeplerden ayrildik. Sonra nasil oldu anlamadik ama su an beraberiz, kendi icimizde hic bir sorunumuz yok, hayatimda olmadigim kadar mutluyum. Evlenmeye calisiyoruz, benden kaynakli ailevi bir sebepten evlilik konusunda problemimiz var ama ne olursa olsun fazlasiyla mutluyuz ve yolumuz artik bir bunu hissediyoruz :)nasıl oldu imkansız dedğin kişi oldu herşeyden önemlisi şimdi mutlu musun o seninle olmaktan mutlumu? ve geçmişte neden dolayı imkansız diyordun senden hoşlan mıyorum mu diyor du?
İkinizinde mutlu olması ve bir olup evlenmeyi istemeniz maşallah çok güzel. Huzur ve selamet diliyorum.Ben onu tanidigimda o baskasini seviyordu, 1-1.5 sene sonra kabullendim ve hayatima biri girdi, onlara da bize de evlenecek gozuyle bakiyordu herkes. Bir kac sene sonra 1er sene arayla cok baska sebeplerden ayrildik. Sonra nasil oldu anlamadik ama su an beraberiz, kendi icimizde hic bir sorunumuz yok, hayatimda olmadigim kadar mutluyum. Evlenmeye calisiyoruz, benden kaynakli ailevi bir sebepten evlilik konusunda problemimiz var ama ne olursa olsun fazlasiyla mutluyuz ve yolumuz artik bir bunu hissediyoruz :)
Ayyyy ama olmaz ki böyle....Kadin milleti meraklidir, insanin kafasindan ne sebepler geciyor.... Yorumda yapamiyorsun böyle olunca, gerci hoslanmiyor diyorsunuz ama onada emin degilsiniz aslinda, belkide belli etmiyor, belkide diger sebepten ötürü göstermek istemiyor, duygularini gizliyor, kendini zorluyor.... Iste bilsek digerini ona göre bisey seyetcezde, böyle bisey cikmiyor...![]()
senden 20 yaş büyük mü
fakir zengin ilişkisi mi
Ahlak kavramlarınız mı farklı
Aynı ortam rütbeleriniz mi farklı
Hocan mı yoksa
Evli mi
E niye sevdin madem ,
senden hoşlanmayan ve sevmeyen biri için kendini heba etme bu kadar yaşamış biri olarak tavsiyem unutmak zor olsada unut gitsin cnmHicbi türlü oluru yok, zaten sevmemesi en büyük nedenkendi görüşlerine de uymuyorum ben, kafasindaki insani ariyo o kisininde benle alakasi yok dini, siyasi ve bi ton sebepler var..
![]()
senden hoşlanmayan ve sevmeyen biri için kendini heba etme bu kadar yaşamış biri olarak tavsiyem unutmak zor olsada unut gitsin cnm
Ne oldu??Kizlar hersey daha da kotu oldu resmen ya napicam bilmiyorum
hayatım ögrenen ögrensin sen kötü bişey yapmadınki sadece sevdin karşılıgını alamadın belki ama saf duygularla sevdin şimdi ayakta dimdik durmanın zamanı unutmaki zaman hrşeyin ilacıdır hayat güzel ve devam ediyor cnmEvet bende hic söylemeden duygularimi kendi icimde yasayip bitireyim dedim ama herkes ogrendi napicam bilmiyorum![]()
hayatım ögrenen ögrensin sen kötü bişey yapmadınki sadece sevdin karşılıgını alamadın belki ama saf duygularla sevdin şimdi ayakta dimdik durmanın zamanı unutmaki zaman hrşeyin ilacıdır hayat güzel ve devam ediyor cnm
Herkes öğrendi duygularimiNe oldu??
önce gerçekten ondan vazgeçmen gerekiyo omu onu düşün, sonra gercekten vazgeçebiliyo musun... eger hayırsa, aşk zorluklara ragmen birlikte olmaktır. vazgeçme, sorunları birlikte halledin. en doğrusu bu.Cok canim yaniyo, biseyler yasadim onlari anlatmycam desifre olmamak icin, özetle birini deli gibi seviyorum ama olurumuz yok , evli degil sevgilisi de yok ama oluru yok anlatamıyorum nedenini
Unutmam lazim ama unutamiyorum aglamak istiyorum aglayamiyorum, halbuki aglasam rahatlycam. Napicam nasil hareket edicem bilmiyorum. Ask acisini cok basit sacma ergen isi bulurdum simdi o acinin alasini yasiyorum kalbim cok aciyor
Normalde birini sevdigimde o sevgiden haz duyardim belki karşılık bulma imkanim oldugu icin bilmiyorum, ama bu sefer o hazzi alamiyorum canim yaniyo surekli aklimda o , kalbimin acisini cok siddetli hissediyorum. Sevmek hic bukadar zor olmamisti....
önce gerçekten ondan vazgeçmen gerekiyo omu onu düşün, sonra gercekten vazgeçebiliyo musun... eger hayırsa, aşk zorluklara ragmen birlikte olmaktır. vazgeçme, sorunları birlikte halledin. en doğrusu bu.
Benimde başıma geldi..senden daha uzun daha ince daha guzel birini ariyordur muhtemelen..erkekler bir de kendisini ezen bayanlara bayılıyor.iyi olmak bosuna bir çabsAsk acisini cok basit sacma ergen isi bulurdum simdi o acinin alasini yasiyorum kalbim cok aciyor
Normalde birini sevdigimde o sevgiden haz duyardim belki karşılık bulma imkanim oldugu icin bilmiyorum, ama bu sefer o hazzi alamiyorum, hic oluru yok bu isin, benden hoslanmiyor ve hoslanmycagina eminim kendi kafasindaki kizi ariyor o da ben değilim . canim yaniyo surekli aklimda o , kalbimin acisini cok siddetli hissediyorum. Sevmek hic bukadar zor olmamisti....
Gelisme= herkes ogrendi duygularimi, yani kizlar artik arkadas olma/yuzune bakabilme sansimda kalmadi :) ne guzel dimi
tabiki öyle düşüncesiz duygusuz insanlar çıkacaktır karşına ama sen kendinden ödün vermeyeceksin cnm biliyorumki bişey diyen oldugunda çok üzüleceksin zor olacak biliyorum ama belli etmeden duygularını kontrol altına alacaksın onların seni üzmelerine izin verme buda senin elinde umursama hiç salla gitsinAma ya dalga gecerlerse bisey derlerse bana![]()