• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevmek... ne zormuş

Ask acisini cok basit sacma ergen isi bulurdum simdi o acinin alasini yasiyorum kalbim cok aciyor
Normalde birini sevdigimde o sevgiden haz duyardim belki karşılık bulma imkanim oldugu icin bilmiyorum, ama bu sefer o hazzi alamiyorum, hic oluru yok bu isin, benden hoslanmiyor ve hoslanmycagina eminim kendi kafasindaki kizi ariyor o da ben değilim . canim yaniyo surekli aklimda o , kalbimin acisini cok siddetli hissediyorum. Sevmek hic bukadar zor olmamisti....

Gelisme= herkes ogrendi duygularimi, yani kizlar artik arkadas olma/yuzune bakabilme sansimda kalmadi :) ne guzel dimi
2 yillik sevgilimde bana aynini yapti..2 yilda anlamadın mi insan müsfettesi.ben onun aradığı kisi degilmişim her gün her gün beddua efiyorum hakkim zehir zıkkim olsun burnundan gelsin..kaşındı inşallah gerektiği gibi kaşırlar..

Benimde başıma geldi..senden daha uzun daha ince daha guzel birini ariyordur muhtemelen..erkekler bir de kendisini ezen bayanlara bayılıyor.iyi olmak bosuna bir çabs

Yok bemimki dis gorunusluk bisey degil, hatta onun icin cok daha iyiyim hic mutevazilik yapmycam! En Büyük KK
Mevzumuz onun kafasindaki kriterler hic bi kriterine uymuyorum hani olmaz ama aramizda bisey olsa bile beni ben oldugum icin sevmez degistirmeye calisir..
Kesinlikle katiliyorum ama iyi olmaya gelmiyor, gicik davranmayi daha etkili buluyolar En Büyük KK

tabiki öyle düşüncesiz duygusuz insanlar çıkacaktır karşına ama sen kendinden ödün vermeyeceksin cnm biliyorumki bişey diyen oldugunda çok üzüleceksin zor olacak biliyorum ama belli etmeden duygularını kontrol altına alacaksın onların seni üzmelerine izin verme buda senin elinde umursama hiç salla gitsin

Peki bana sorarlarsa ne diyim :KK1: sadece begenmisTIM mi begendim mi ya da yan mi cizsem ya da evet seviyorum ulen mi desem ne yapsam:KK43:

Söyleyeceğin şeyi zaten cogu kişi yasamistir neden desifre olacaksin ki? Korkma bence. Yardım etmek istiyorum ama konu hakkinda hic bi fikrim olmadigi icin bisey yapamiyorum.

Yok benimki biraz bariz anlasilir yani. Ama soyle ustun koru soyleyebilirimki onun kafasinda biri var ve oyle birini ariyo o kafasindaki kisiylede hicbiseyimiz uyusmuyo ve kendisi duygulariyla degil mantigiyla hareket eden biri, hani olurda oda benden hoslansa bile mantigina uymadigim icin aramizda bisey olmaz:KK1:

2 yillik sevgilimde bana aynini yapti..2 yilda anlamadın mi insan müsfettesi.ben onun aradığı kisi degilmişim her gün her gün beddua efiyorum hakkim zehir zıkkim olsun burnundan gelsin..kaşındı inşallah gerektiği gibi kaşırlar..

Iste oylesi cok daha acı, sen emek ver sevgini yıllarını ver sonra sen istediğim kisi degilsin diyip bi anda herseyi bitirsin.. lanet olsun boyle insanlara ya

Z Zeynepelmira

Evet hala cok seviyorum :KK43: ama su da var bu olaylar bukadar dallanip budaklandigi icin bikac gundur cok olaylar yasadigim icin cok yoruldum acim azaldi ama onu tekrar gorunce tekrar aynisi gibi olur eminim

Yok benimki biraz bariz anlasilir yani. Ama soyle ustun koru soyleyebilirimki onun kafasinda biri var ve oyle birini ariyo o kafasindaki kisiylede hicbiseyimiz uyusmuyo ve kendisi duygulariyla degil mantigiyla hareket eden biri, hani olurda oda benden hoslansa bile mantigina uymadigim icin aramizda bisey olmaz:KK1:
Anladim canim. Dini meseleler. Açık kapali mevzusu. Tam olarak boyle olmasa da bu tarz şeyler gibi düşündüm. Azat et aklından bir şekilde. Dedigin gibi onu görmek için okulda fazla mesai harcamayarak baslarsan senin icin daha iyi olacak gibi. Bakarsin unutmuşsun bile. Şimdi cok taze oldugu icin boyle olman normal ama bence imkani dusuk nir gelecek icin zaman harcayıp seni çok mutlu edecek insani kaçırabilirsin. Etrafına bak soranlara da asilsiz dersin. Kendine guven hic egme başını. O okulda daha mutlu zamanların olacak.

bişey sormak istiyorum sen seni sevmedigini bildigin o kişiyi hala seviyormusun veya zamanla sana karşı bişeyler hissetcegine sevecegine inanıyormusun

Ben hala cok seviyorum ama onun sevecegini hic hic sanmiyorum hani bide mantigiyla hareketen eden biri sevse bile biseyler yasayamayiz cunku onun kafasindaki insanla cok zittiz :(

Anladim canim. Dini meseleler. Açık kapali mevzusu. Tam olarak boyle olmasa da bu tarz şeyler gibi düşündüm. Azat et aklından bir şekilde. Dedigin gibi onu görmek için okulda fazla mesai harcamayarak baslarsan senin icin daha iyi olacak gibi. Bakarsin unutmuşsun bile. Şimdi cok taze oldugu icin boyle olman normal ama bence imkani dusuk nir gelecek icin zaman harcayıp seni çok mutlu edecek insani kaçırabilirsin. Etrafına bak soranlara da asilsiz dersin. Kendine guven hic egme başını. O okulda daha mutlu zamanların olacak.

Bende bi sure ortalarda gorunmemeyi dusunuyorum zaten cok dikkat cekmisim, belli etmisim duygularimi simdi o kisiyle goz temasi bile kurmamayi dusunuyorum insallah basaririm
Cok tesekkur ederim cok iyisiniz gercekten iyi geldi

Z Zeynepelmira

Evet hala cok seviyorum :KK43: ama su da var bu olaylar bukadar dallanip budaklandigi icin bikac gundur cok olaylar yasadigim icin cok yoruldum acim azaldi ama onu tekrar gorunce tekrar aynisi gibi olur eminim
ahh cnm yaaa kıyamam sanaa şimdi nedesem bilemedimki herkesin duygu ifadesi farklıdır ben biraz katıyım bu konuda beni sevmeyeni bende sevmem istemem geçici bir hevesti geçti gitti derim ama sana ne diyim şimdi cnm benim

ahh cnm yaaa kıyamam sanaa şimdi nedesem bilemedimki herkesin duygu ifadesi farklıdır ben biraz katıyım bu konuda beni sevmeyeni bende sevmem istemem geçici bir hevesti geçti gitti derim ama sana ne diyim şimdi cnm benim

Ben de bukadar zayif bilmezdim kendimi, okadar hassaslaştimki.. nasil bi yol izlemem lazim bilmiyorum seviyorum onu ama kendimi kucuk dusurmek istemiyorum, cok gururluyum en ufak biseyi kaldiramam off cok zor gercekten ve daha kotu seylerde olucak biliyorum, hissediyorum :(

Kizlar ben bu isten hiç bisey anlamadim bana herkes ogrendi dediler ama bi degisiklik olmadi hicbiseyde.. anlayamiyorum biliniyomu bilinmiyomu tek bildigim 2 yabancidan farksiz oldugumuz

Back
X