Sevmek Suç mu ?

guzel_gozlum

Guru
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2011
129
6
318
İstanbul
Çok seviyorum onu ilk tanışmamız bir dansla başladı. Abimin en mutlu günüydü sözlenmişti. ve abimin sözünde tanışıp aşık oldum. Bu kişi abimin sözlendiği kişinin akrabasıydı. Bi süre öyle devam etti herşey çok güzeldi ta ki abim sözü atana dek o attı sözü.. O zamandan bu yana yasak bir aşk yaşıyormuşum gibi herşeye rağmen devam ettik. Anneme açtım bu konuyu ama açtırmadı bilee konuşmadı istemedi tanımadan etmeden önyargıyla baktı. Beni istemeye gelicekler dedim onu bile takmadı. Ben onu çok seviyorum hatam nerde ki kaderimi ben mi yazdım kim ister bu duruma düşmek seviyorum ama neden ben bu durumlara geldim ayrılmak çok zor geliyor bu 4 senelik bir aşk o benim canımdan öte oldu sanki söküp atmam bu kadar kolay mı ne yapayım ki şimdi ben silip atamam yaşananları ama kimseyide üzemem mutsuzda olmak istemem çıkmazlardayım :(

tam olarak ne gibi bi sorunun var arkadasim?

eger karsindakinin sevgisinden eminsen sonuna kadar savas.. sonuna kadar. ask herseye deger..

sonucta abin sözü atti diye, veya abinin sözlüsü kötüydü diye akrabasidami kötü olucak ?

bes parmagin besi bile bir degil.. üc kardesin ücüde birbirinden cok farkli..

Seviyosan dayan.. Yan, ama dayan..

tam olarak ne gibi bi sorunun var arkadasim?

eger karsindakinin sevgisinden eminsen sonuna kadar savas.. sonuna kadar. ask herseye deger..

sonucta abin sözü atti diye, veya abinin sözlüsü kötüydü diye akrabasidami kötü olucak ?

bes parmagin besi bile bir degil.. üc kardesin ücüde birbirinden cok farkli..

Seviyosan dayan.. Yan, ama dayan..

Yorumun için teşekkür ederim. Sorun benim ailemin onları istemeyişi.. Evlenmemize olumsuz yönde bakmaları. Dayanmaya çalışıyorum canım beni anlayabilse annem keşke o bile anlayamazken zor oluyor. Ama pes etmedim henüz hala direniyorum.

anneni bi sekilde ikna etmeye bak sevdiginle konusmasini sagla bence..

demekki aileni cok seviyorsunki onlari ezip gecemiyorsun...

valla benim sözlümüde başta istemiyolardı ama benim karrlı olduğumu görünce kabul ettiler tabi sizde sorun ne bilemiyorum bitek abinin sözü atmasıysa yazık olur. ben birtek şey biliyorum bu hayatta sadece kendin için yaşıcaksın başkası içn değil...

Iliskin 4 sene oldugun gore abinde sozu atali cok olmus demek ki:44:
tamam sevginin arkasinda dur tabiki ama birde dusunki sen onunla olursa abinin sozlusuyle ailesiyle surekli yuzyuze bakicaksiniz:50:
Tabi ne kadar yakin akrabasi bilmiyorum ama:44:

Bu demek degil ki sen vazgec demek istiyorum tabiki oyle demiyorum ama sevdigin insana guveniyorsan aileni ikna etmeye calis:26:
cok zor olucaktir eminim ailen bu kadar istemedigine gore kotu bir ayrilik oldu heralde abinle konussan diyecektim:26:.

Canım güçlü olmaya calış öncelikle.
Sakın pes etmeyin, birbirinizden vazgecmeyin ailen anlıcaktır zamanla sevginizi ve buna saygı duyacaklardır eminim. Ailede kendine yakın gördügün biri varsa teyzen, halan vs. birine anlatsan bu durumu annenle konussalar? :18:

Öncelikle yorumlarınız için çok teşekkür ederim abimin sözü atmasının belli bir nedeni yok sürekli kavga ediyolardı anlaşamadılar ayrıldılar baya oldu 3 sene olmustur çok yakın akraba sayılmazlar kuzeninin kızı oluyodu. Hala pes etmedim ama zor durumdayım ayrılmak istemiyorum onu kaybedemem ama ailemide hiçe sayamam :(

elin çocuğunu tanımadan bu kadar ön yargılı olmaları çok yanlış aileni ikna etmeye çalış sevginin arkasında dur bence ama kimseyi üzmeden

Back
X