Sevmek ve farklı kültüre sahip olmak

Canım sence de silik,sözü geçmeyen,önemsenmeyen kişiliğini, sana göstermedi mi?
Kendi kararları olmayan insanla nasıl bir yuva düşünüyorsun?
Ailesi tamam deseydi bunu fark etmeyecektin bile....

Sizinki pek kulturel farklilik degil sevgilinizin basiretsizligi. Nufus kutugunuz ayni yerde bile olsaydi o yine babasinin agzina bakacakti ve baska bir sorun cikacakti.

Aile sizi tanımadan istememiş. Sevgiliniz de bunu kabul etmiş. Zaten evlenseydiniz bile en ufak bir sorunda kenara çekilecekmiş demek ki... sizi tanıyıp sevmeseler ki yine de öyle bir hakları Yok önemli olan oğullarının sevmesi, neyse ama hiç tanımadan durumun bu hale gelmesi bence sizin için daha iyi olmuş. Zaten önyargılı bir aile ile çok zorluk çekerdiniz.

Canım sence de silik,sözü geçmeyen,önemsenmeyen kişiliğini, sana göstermedi mi?
Kendi kararları olmayan insanla nasıl bir yuva düşünüyorsun?
Ailesi tamam deseydi bunu fark etmeyecektin bile....
Çok haklısınız ben bu silik karakterini babasının şu lafına kadar farkında değildim çünkü gayet ilgili anlayışlı romantik ağırbaşlı biriydi ta ki ailesi istemeyene kadar babasının sözünü dinleyene kadarmış..

Sevgilin seni sevmiyormus ki birakip gitmis. Herkesin kafasinda bi ideal vardir. Doguku doguluyla evlenmek ister. Karadenizli, karadenizliyle. Ama sevince tum engeller asiliyor. Biz baba tarafindan bosnagiz. Turkiyede dogduk buyuduk. Sonra tasindik amerikaya. Ailem bosnak veya Turkle birlikte olmami isterdi. Ama ben bir Amerikaliya asik oldum. Ilk Amerikali biriyle muhabbetim oldugunda hic istememislerdi. Bende o kisiyi tam sevmiyordum zaten vazgecmesi kolay oldu. Ama nisanlimla ordu gelse ayiramaz beni, kendi istegimiz olmadikca.

Onun ailesi de bayilmiyor baska kulturden bi kizla olmasina ama sevince kimseyi takmiyorsun ki...

Sizdeki problem sevgi eksikligi olmus

cidden şanslıymışsın,aslında ne anlatmak istediğimizi evliliği tecrübe edince anlarsın....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…