- Konu Sahibi unpretending
-
Birebir olmasada benzerini yaşadım ama ikimizde vazgeçmedik ve şuan bir senelik evliyiz birlikten kuvvet doğar derler eşimde bende vazgeçmedik ve bişeyleri yoluna koyup evlenmek için iki seneyi aşkın çabaladık yıpranmadık mı evet yıprandık çok zor durumlarda kaldık psikolojikmen çok kötü şeyler yaşadık ama bitti gitti çok şükür şimdi çok mutluyuz ben bu ön yargılı insanları anlamıyorum hiç.. Seni ve ne hissettiğini anlıyorum ama. allah yardımcın olsun ferahlık versinMerhabalar arkadaşlar içimin çok daraldığı ve acı çektiğim bir konuyu sizlerle paylaşmak istiyorum eminim bu konu hakkında yaşamış olan yada deneyim sahibi olup en azından beni telkin edebilicek birileri vardır aranızda. Konuyu şöyle açıklamak istiyorum benim bir süredir konuştuğum birisi vardı kendisi bolulu benden ailesine bahsetmiş bende aslen diyarbakırlı olduğum için ailesi özellikle babası eğer o kızla illa evlenmek istiyorum diyosan ben razı değilim demiş böyle söylediği için kendisi ayrılma yolunu seçti bende kararına saygı duydum. Babası diyarbakırlılara karşı önyargılı daha önce ablası bi diyarbakırlıyla evlenmiş boşanmışlar bu yüzden benim içinde aynı şeyleri düşünüyor ve diyarbakırlı biriyle asla olmaz diye üzerine vurgulamış bu benim çok zoruma gitti sonuçta her yerin iyisi kötüsü var illa birisi kötü çıktı diye o yerin hepsini kapsayacak durum söz konusu değil bende zaten çocuğa birşey demedim diyemedim ailesini dinlemesi evet belki yerinde bir durum ama bu şekilde beni gözden çıkarmış olması babasının sırf doğuluyum diye böyle sözler sarf etmesi beni gerçekten çok kırdı aranızda böyle bir durum yaşayan varmı bu psikolojiyi nasıl atlatabilirim üzerimden cevaplarınız için teşekkür ederim
Yapilacak birşey yok babası öyle demiş olsada adam bırakmış sonuçta sizi artık önünuze bak8n kafaniza da takmayın zira seven adam babasının bur lafiyla gitmezdi
Allah razı olsun sağolun, bende kesinlikle emek verirdim vazgeçmezdim ama karşımda babamı bu yaşıma kadar kırmadım kıramam diyen birine hadi çabalayalım demek bu yola yalnız baş koymak gibi gelicekti Allah mutluluğunuzu daim kılsınBirebir olmasada benzerini yaşadım ama ikimizde vazgeçmedik ve şuan bir senelik evliyiz birlikten kuvvet doğar derler eşimde bende vazgeçmedik ve bişeyleri yoluna koyup evlenmek için iki seneyi aşkın çabaladık yıpranmadık mı evet yıprandık çok zor durumlarda kaldık psikolojikmen çok kötü şeyler yaşadık ama bitti gitti çok şükür şimdi çok mutluyuz ben bu ön yargılı insanları anlamıyorum hiç.. Seni ve ne ghissettiğini anlıyorum ama. allah yardımcın olsun ferahlık versin
Yokk zaten öyle adamdan ayakların titina vurarak kaç arkana bakma bile babası ile yaşasın böyle adamlar kendi kendine karar alamazlar baba anasının gölgesinde yaşar giderler o yüzden sevin sadaka ver iyi ki olmamış diyeAllah razı olsun sağolun, bende kesinlikle emek verirdim vazgeçmezdim ama karşımda babamı bu yaşıma kadar kırmadım kıramam diyen birine hadi çabalayalım demek bu yola yalnız baş koymak gibi gelicekti Allah mutluluğunuzu daim kılsın
Yorumunuz için çok teşekkür ederim bende sizin gibi düşünüyorum kaldıki benim ailemde öyle önyargı yoktur şuan kiminle evlenmek istediğimi söylesem memleketini hiç birşeyini sormaz karakterini insanlığını sorarlar benimde çok tuhafıma gitti böyle düşünmesiAdamın karaktersizligi. Benim eşi Nijeryalı ve guneykoreli olan kız arkadaşlarım var. Türkiye'de bir kiz, gayrimüslim ve başka ülkeden , farklı Irktaki adamlar
Yine de alttan girip üstten çıkıp ailesine (kavga dövüş) kabul ettirdiler. Şimdi gayet de mutlular.
İş insana bitiyor, yeter ki istesin. Erkek arkadaşınız babasının ağzına bakan biriymis demek. Böylesinden koca olmazdı zaten.
Sevin ayrildigina^^
Benim de annem çok ırkçı bir insan. Türkiye'nin bir kısmı onun gözünde kötü. Akrabalara bile karışır. Çocuğu o taraflardan biriyle evlenmek isterse. Ama benim umrumda bile değil. İstedigim ırkta ya da dinde biriyle evlenebilirim, aileme de kabul Edip benimsemek düser
Çok haklısınız teşekkür ederim yorumunuz için henüz babasına durum gelmeden önce kendisini görmeniz lazım kendi kararlarını kendi veren ağırbaşlı efendi lafımı ikiletmeyen biriydi ta ki babası duyana kadar durum bu raddeye geldibabasına gelene kadar oğlunda iş yokmuş.
ne kadar şanslısın. kendi fikri zikri olmayan babasının ipiyle oynayan bir kukladan kurtulmuşsun.
dert edeceğine şükret. ya evlenseydin ?
Çok haklısınız teşekkür ederim yorumunuz için henüz babasına durum gelmeden önce kendisini görmeniz lazım kendi kararlarını kendi veren ağırbaşlı efendi lafımı ikiletmeyen biriydi ta ki babası duyana kadar durum bu raddeye geldi
Canım sen tek başına bişey yapamazsın ki zaten ilişki iki kişilikse madem mücadelede iki kişilik olacak tabiki de.. Kaldı ki Senden vazgeçmiş biri için ne diye mücadele edeceksin ki ailede atılmaz tamam bu bi gerçek biz attık mı tabiki hayır ama pes etmedik ve bi şekilde kabul ettiler biz vazgeçmeyince benim eşimde düzceli bu arada yani hayır ben bu kızı istiyorum demek babayı atmak demek değil bence sana sevgisine sahip çıkmak demek seni üzmek istememem ama ben sevgi göremiyorum ondan yana sende üzme kendini o gittiyse daha iyisi seni bekliyordur belkideAllah razı olsun sağolun, bende kesinlikle emek verirdim vazgeçmezdim ama karşımda babamı bu yaşıma kadar kırmadım kıramam diyen birine hadi çabalayalım demek bu yola yalnız baş koymak gibi gelicekti Allah mutluluğunuzu daim kılsın
Allah razı olsun Allah mutluluğunuzu daim etsin inşaAllahSeni anlıyorum. Ama zamanla iyi ki diyeceksin emin ol. Ve emin ol eğer devam etseydi bu adam arkanda hiç durmayacaktı. En baştan bitmesi senin için iyi olmuş. Ben karadenizliyim sizin gibi eşim Diyarbakırlı. Ben de cok sorun yaşadım ön yargılardan lakin şu anda cok mutluyum. Bir kere daha gelsem şu dünyaya gene aynı kişi evlenirim tereddüt etmem. Allah karşına güzel adamlar çıkarsın. Arkanda duran mert adamlar. Sadece biraz zaman.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?