.."sevmek zorunda degilsin beni"..

Law__

Yüz,gez,oku,izle,dans et👌
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2009
3.122
1.709
373
36
merhaba canlarım...sizinle karmasık bir ilişki mi paylasmak istedim..

huzurlu, mutlu, cok sevildigim güzel bir ilişkim var.(arkadaslıgımız 1,5 senedir vardı..yaklasık 3 aydırda cıkıyoruz..)

yürekten sevilmeyi O 'nda taddım..ilk defa birinin mutlulugum için bukadar cabaladıgını hissediyorum.
yasadıgım asklar genelde acıydı..yüregimi kazıdıkca kazıyordu.belki de cok sevip baglandıgım için yapılan her hata canımı yakıyordu..

O'na duydugum HİS ask degil..adını koyamıyorum.seviyorum ama "en yakınımmıs gibi"..ailem gibi..
bazen kücük bir kızı oluyorum..oyunlar oynuyorum:)..bazen sevgilisi..yasamak istedigim herseyi yasıyor,koymak istedigim her yere koyuyorum kendimi..dedimya onunla yasadıgım ilişki cok farklı.ne hissetiysem öyle davrandım..onun gibi sevmedigimi biliyordu..yinede "yanımda kal" ı fısıldardı yüregime..

gecenlerde bana bi kitap almıs..kitabı gördüğümde;gözlerime yagmur,yüregime acı düştü..cok farklı cok degişik...tarifsiz

kitabın üstünde "sevmek zorunda degilsin beni" yazıyordu..sadece sarılıp aglamk istedim..sustum..

bazen söyleyecek birsey bırakmıyor bana..öylece susuyorum..

gecenlerde sanırım içten davranıdıgım davranıslarımdan olacakki,eskisi kadar soguk ilgisiz davranmıyorsun bana,sevdigini söylemiyorsun ama yüregimde hissetiriyorsun..bu duygu cok güzelmiş,35 senedir gelmeni bekliyordum..cok beklettin beni .....dedi..sarıldı..(ama ben sevmiyorumki dedim................ içimden)huzrluydum yinede..

dün gece işi içn sehir dısına cıktı..geceleyin sana gelmeye gidiyorum bebegim dedi..

sonra agladı..bu mutluluk bir baska..hiç tadmadım,hissetmedim diyerek...ve ben onu hiç agladıgını bilmemiştim.(uzun zamandır aglıyamıyordu neden oldugunu bilmiyorum)

sanki yüregim hala bir baskasını arıyor gibi..ama onunlada cok mutlu huzurluyum..birgün asık olacagım adamın hayatıma girip,onun hayatını mahvetmekten korkuyorum..

gecen gün hayatından cıkıp gitsem cok üzülürmüsün dedim..o ' da:sana dokunamam ama tüm dünyadan intikamımı alırım dedi..sustum..

peki siz olsanız ne yapardınız...kalmak mı cözüm...gitmekmi?

huzur bir ilişikide çok önemli ama sadece huzurla da iş yürümüyor bence.
huzursuzluklarda yaşanmalı ara sıra..
hayatın boyunca dokununca için titremeyeceği, elini tutsam da olur tutmasam da olur diyeceğin biriyle birlikte olabilir misin?
ben olamam.
hepsini bir arada isterim ben..
huzur da olsun ama aşk da olsun; huzursuzluk da olsun ama onu yenecek güç de olsun..

not: bahsettiğin kitabın sonu acı bitiyor. sırnaşık şey

hiç bir şey hissetmiyorsan, busadecebir alışkanlık, bu sadece onun sevgisinden kaynaklanan bir beraberlikse , ve hissedeceğine inanmıyorsan , fazla uzatma bence.

he şöylede bişey var sende zamanla sevebilirsin onu. ben eşimle ilk çıktığımız dönem telde seniseviyorum derdi suratına kapatırdım, cevap veremezdim, benden kopup gitmesi için çok uğraştım, olmaz derdim olmuyor, saatlerce yolumu beklerdi, bir tatlı sözümü duyabilmek için , sonra onun sevgisiyle bende sevdim, çok yaralar almıştım önceki ilişkilerimden , düşmanımdı bütün erkekler, ama bakışım değişti sonra, onun kolları en güvenli yerim şimdi. kimse beni onun kadar sevmedi.

Kendine sığınacak bir liman aramışsın, orada mutlu yaşamak istediğin zaman çıkmak istiyorsun ama karşı taraf böyle düşünmüyor desene...

İçinde aşk yoksa bence daha fazla uzatıp, arkadaşının canını da çok yakma derim...
Ama dersen ki, bunu alışkanlıktan çıkarıp sevgiye aşka dönüştürebilirim...
O zaman biraz daha ilişkin için çaba harca derim...

gözum baskasını arıyor dıyene kdr ay ne guzel dedım ama ..
belkı zamanla sevebılrsın ..

ama umarım adamın canı cok yanmaz zamnı gelince ..

Ruh haline neşeli demişsin .. Böyle bir karmaşada olupta neşeli olmayı başardığın için tebrikler.. Vallahi ben bile yazılanları okuyunca tuhaf oldum , gözlerim doldu ..(belki hassas dönemimdeyim bilmiyorum..)

Neyse konuya gelirsek..
Şeytan azapta gerek.. Aşık olacağım birini bulacağım diye ya karşına bu sevgilinin yaşattığı şeylerin hiç birini yaşatmayan biri çıkarsa..Her şeyde onunla kıyaslamaz mısın ?..

Elbette sevmeye zorla kendini demiyorum ama sevmek için daha ne istiyorsun ki..?

bazen insan yanında birini görmek,arkadaştan dostdan öte bir ilişki,
yanımda biri olsun,herşeyime katlansın ister...
sevmese de ister yanında biri olması,destek olması sevdiği için fedakarlık yapması hoşuna gider..
böyle birşey sizde ki..sevmiyorsunuz ama git de diyemiyorsunuz çünkü çok iyi bir dost,arkadaş,
her sıkıntında yanınızda,size güzel şeyler söylüyor,onure ediyor,hediyeler alıyor,sizi seviyor....bu şekilde sizde egonuzu tatmin ediyorsunuz
belki sizde farkında değilsiniz..ama içinizdeki sesi dinleyin aynı şekide cevap verecek size..
nereye kadar bu şekilde gidersiniz bilmiyorum...eğer birgün biterse karşı tarafın canı öyle acıyacak ki...

Son düzenleme:
sevmek çok farklı bişey,aşk dediğin şey bitiyor birgün.Asıl sevmek kutsal olan.O seni tüm varlığıyla seviyorsa,sende sevmeyi dene.Senin mutluluğun için herşeyi yapan bi adammı istediğin,yoksa aşık olup peşinden gideceğin,mutsuzluk ve hayal kırıklığıyla da sonlanabilecek sonunun ne olduğu bilinmediği bir ilişki mi.Ben olsam sonunun ne olacağı belli olmayan bir yola başkoyup gitmem.Önümdeki bana değer veren insanı sevmeye bakarım.Yoksa o da elinden kayıverir birgün.Sonra çok ararsın...

Sizin hissettiğiniz şey sadece ilginin hoşunuza gitmesi.. Keşke arkadaşlığınızı hiç bozmasaydınız çünkü bu ilişkinin sonunda size çok değer veren birini kaybediceksiniz.. Onsuz kalmayı deneyin derim ben acaba hayatınız gene aynı mı ? zamanla sevilir belki ama bu zamanın sonunda ben sevemiyorum diye gitmeniz karşınızdakini çok yıpratıcaktır..

Bence sende bu adami seviyorsun ama kendinden haberin yok :).

Güzelim daha ne istiyorsun? Kimi bulamaz, kimi bilemez.

Sevilmek sevmekten önemlidir bence. Mantikli düsün biraz. Bosu bosuna hayaller kurma, olmayan veya olabilecek hayali sevgili icin. Zannetmeki ondan ayrilsan, onun gibi seni seveni tekrar bulursun. Belki ayrilirsin, oda ömür boyu senin yasini tutacak degil, gider kendine baska sevgili bulur, belki mutlu olur. Sende belki bi sevgili bulursun. Mutlu olma sevme ihtimalin sence yari ihtimal degilmi??? Suna emin olki, eger o senden uzaklasirsa, sen onun yerini cok arayacaksin... Fazla naz, asik usandirir. Kararini ver biran önce, ya kal ya git. Bencil olma!! Eger gitmeye kararliysan ama ego´nu güzel sözler duyarak tatmin etmek icin az biraz daha kaliyorsan, hem kendi ömründen zamanini harciyorsun, hemde onun ömründen zaman caliyorsun.

Beyaz atli prens bekleme canim benim. Beyaz atli prens sadece masallarda var!

Sevgilinde hic bir problem yok.
Sen yasamis oldugun aci asklarindan sonra, huzurlu bir aski kaldiramiyorsun sanki.
Yada aska olan inancini kaybetmissin.
Bence seni bu kadar seven bir insan daha arama, bulamayabilirsin.
Onun yoklugunu hissettigin andaki yasayacagin aci, yasamis oldugun diger iliskilerin verdigi acidan daha büyük olacaktir.
Sakin birakma.
Böyle bir adamdan ayrildigina pisman olursun.

sevmedigin biriyle nasıl mutlu olabiliyorsun?bence bu mutluluk degil.onun sana verdigi ilgiden memnun olman.her insan ilgiden hoslanır ama sevgi olmadıktan sonra buda gecicidir

bence onun seni terketmesi çözüm...çünkü öyle olunca aşık olacaksın.. sağlıklı ilişkiler düz insanlar, kırıp dökmeden verilen sevgiler genelde itici gelir.. umarım seni terkeder ve siz mutlu olursunuz.

Back
X