Sevmemek ve Nefret Etmek

Adını duyunca bile midemin bulandigi bir insan var. Şükürler olsun ne yolda gördüm, ne karşıma çıktı. Adı da çok bilindik bir isim degildi. Yine de kırk yılda bir duyunca bağırsaklarım çalışıyor stresten.
Şeytan görsün yüzünü:)
Onun dışında hiç gerçekten nefret ettiğim biri yok ya, bir insanın beni rahatsız edecek kadar nefretimi kazanması için çok büyük bir şey yapması gerekir . Genelde sevmediğim insanalri, onların yorumunu umursamam. Göz devirir geçerim, sohbet kurmadan ortamdan uzaklaşmaya çalışırım. Sevmediğim siyasetçilerin sesini duyunca da goz devirip kanalı kapatıyorum. Bazen içimden 'hassst' dediğim de olmuyor değil🙈🙈

Sanırım sevmediğim ya da nefret ettiğim biri yok.Çünkü insanlarla yaşadığım,öfkelenmeme sebep olan,kırıldığım olayları unutuyorum.Daha doğrusu o duyguları unutuyorum bir süre sonra.Bu yüzden de nötr olduğum kişiler var.Onlar da yok gibi.Görmezden gelmek için çabalamıyorum bile çünkü yok oluyorlar gerçekten.Umarim ilerde bir gün bilincim bana supriz yapıp bunları gün yüzüne çıkarmaz,umarım gerçek duygularımdır bunlar :KK48:

Merhaba. Gerçekten ama gerçekten hiç sevmediğiniz veya nefret ettiğiniz bir insana karşı tam olarak neler hissediyorsunuz? O insanla bir araya geldiğinizde veya karşılaştığınızda hissettiğiniz şeyler neler? Ben bugün ciddi anlamda artık kendisinden nefret ettiğim bir insanla karşılaştığım zaman midemin bulandığını, resmen kusacağımı hissettim. Ateş bastı birden vücudumu. Çok tuhaftı gerçekten. Bir an evvel hızlı hızlı yürüyüp ortamdan uzaklaşmak istedim. 🙄 Öfkeden ötürü sanıyorum, ilk defa iliklerime kadar hissettim.
Kimden nefret ettin bukadar.kaynanami gorumcemi.😂

Back
X