sevmeyen insan koklaya koklaya oper mi ?

gulayyyyyyy

Üye
Kayıtlı Üye
31 Mart 2014
3
0
6
Bulgaristan
:2: Herkeze selamlar...
Kendime pek fazla yakin hissettigimm arkadasim olmadigi icin buraya yazmak istedim bana yardimci olurmusunuz?
iki bucuk sene oldu erkek arkadasimla beraberiz fakat bu aralar onu fazla kiskandigim icin sanki benden soumaya basladi ve kendiside bunu bana soyledi ayrilmak istedi benden , beni cok sevdigini soyleyen bir adam iki bucuk sene sonra seni sevmiyorum dedi . Tamam kabulum ama benim yanimdan ayrilamiyor ve beni koklaya koklaya opuyor .Sevmiyorum diyor ama opuyor benim kafam karmakarisik:(

:2: Herkeze selamlar...
Kendime pek fazla yakin hissettigimm arkadasim olmadigi icin buraya yazmak istedim bana yardimci olurmusunuz?
iki bucuk sene oldu erkek arkadasimla beraberiz fakat bu aralar onu fazla kiskandigim icin sanki benden soumaya basladi ve kendiside bunu bana soyledi ayrilmak istedi benden , beni cok sevdigini soyleyen bir adam iki bucuk sene sonra seni sevmiyorum dedi . Tamam kabulum ama benim yanimdan ayrilamiyor ve beni koklaya koklaya opuyor .Sevmiyorum diyor ama opuyor benim kafam karmakarisik:(

belki sana çok kırıldığı yada kızdığı için söylemiştir.. hala ayrı mısınız?

Konusuyoruz benimle ilgileniyor ama seni sevmiyorum da diyebiliyor , anlayamiyorum hic mi korkmuyor peki bende ters tepki verip baskasina bakarsam die herhalde sevmiyor seven insan korkmaz mi bir anlam veremiyorum :(

Konusuyoruz benimle ilgileniyor ama seni sevmiyorum da diyebiliyor , anlayamiyorum hic mi korkmuyor peki bende ters tepki verip baskasina bakarsam die herhalde sevmiyor seven insan korkmaz mi bir anlam veremiyorum :(

o zaman rest çekmenin zamanı gelmiş demektir... madem seviyor kaybetmekten korkacak ve düzgün davranacak. anladığım kadarıyla ayrıldınız ama görüşmeye devam ediyorsunuz. bence buna son vermelisin. seni şuan kaybetmiş hissetmiyor. ilgini kesersen o zaman onun gerçekten ne hissettiğini anlarsın. eğer barışalım derse zaten sorun çözülür. seviyor demektir. ama sen kendini çekince o da çekerse o zaman yapacak bişi yok. ama zaten öyleysede o adamdan sana bir hayır gelmez.

Cok haklisin! Rest cekmenin zamani geldi fakat bir yengec burcu olarak cok duygusalim ve cok uzuluyorum bana boyle sevmiyorum demesi beni cok uzuyor :( Sana cok tesekkur ederim elimden geldigince uzaklasmaya caliscam tabi niyetini ogrenmek icin

Back
X