Sevmeyen sevgilimin peşinden koşmayı nasıl bırakabilirim?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

ColdSkin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2019
58
19
88
35
Herkese merhaba,
3 aylık, sevildiğimi hissetmediğim ve düşünmediğim bir ilişkim var ve ben kapana kısılmış gibi hissediyorum. Bırakıp gitmek istiyorum ama pişman olmaktan korkuyorum. Bütün gün bu konuyu düşünüp işime bile konsantre olamıyorum, geceleri uyumakta zorluk çekiyorum. Her gün kendime ‘gebersen de aramayacaksın bugün’ desem bile yine de mesaj atıyorum. Düzeltmek için çabalayacak halim kalmadı lütfen bana yardımcı olun. Okuduğunuz için teşekkürler, sevgiler. 🌸

Herkese merhaba,
3 aylık, sevildiğimi hissetmediğim ve düşünmediğim bir ilişkim var ve ben kapana kısılmış gibi hissediyorum. Bırakıp gitmek istiyorum ama pişman olmaktan korkuyorum. Bütün gün bu konuyu düşünüp işime bile konsantre olamıyorum, geceleri uyumakta zorluk çekiyorum. Her gün kendime ‘gebersen de aramayacaksın bugün’ desem bile yine de mesaj atıyorum. Düzeltmek için çabalayacak halim kalmadı lütfen bana yardımcı olun. Okuduğunuz için teşekkürler, sevgiler. 🌸
Seni sevmiyorsa neden pişman olasın ki?

Zaten şu anda da hayatınızda yok gibiymiş. Ayrılınca da bir şey değişmeyecek haliyle. Kendinize olan saygınızı kaybetmeden yeni ve mutlu bir ilişki
İçin kendinize şans vermek mi, yoksa sizi umursamayan ve sevmeyen biri ile her gününüzü heder etmek mi daha cazip sizin için?

Takıntı mı yaptınız?
Direk numarasını siler görüşmeyi keserdim
Tabi önce yüzüne söylerdim görüşmeyelim diye

Hangi konularda pişman olacağınızı düşünüyorsunuz, bir aydınlatın bizi lütfen. Neden daha fazla sevilmediğimi hissetmedim, neden biraz daha bu herifle zaman kaybetmedim diye mi pişman olacaksınız? Böyle bile bile lades diyen insanların, kendisine saygısı yoktur. Bence o saygıyı geri kazanmanın yollarını arayın. Mesela yardım filan alın.

Sen onu hergün ararsan mesaj atarsan adamın seveceği varsa bile sevmez seni.. Anlaman için bağzı şeyleri şunları yapmalısın.. 1 Aramayı mesaj atmayı kes.. ilgilenmiyormuş gibi yap..2 Kız arkadaşların ile Sosyalleş Onu umursamıyormuş gibi yap. 3 Hayatının Merkezinden cıkart.. Whatsapp veya sosyal medya dan kesinlikle engelleme mutlu ve neşeli hallerini paylaş. Abartmadan ama ölçülü bir şekilde. Gizemli ol Seviyorsa Seni Geri Dönecektir Sevmiyorsa Zaten sevmiyordur zorlamanın alemi yok... Geri Döner de mesaj atar ararsa hemen cevap verme aradan en az 1 gün geçsin :)

Yanlış anlaşıldım sanırım, hiç aramıyor değil kendisi gün içinde mutlaka konuşuyoruz ve görüşmeye falan da çağırıyor ama eskiden gün içinde 10 kere konuşup 20 mesaj atıyorsa şimdi sadece 1-2 arama 3-5 mesaj ile beni geçiştiriyormuş gibi hissediyorum. İlgisi azaldı diyebilirim kendisini de ‘ilgi zamanla azalır, sevgi kalır’ diyerek savunuyor.

Zaten şu anda da hayatınızda yok gibiymiş. Ayrılınca da bir şey değişmeyecek haliyle. Kendinize olan saygınızı kaybetmeden yeni ve mutlu bir ilişki
İçin kendinize şans vermek mi, yoksa sizi umursamayan ve sevmeyen biri ile her gününüzü heder etmek mi daha cazip sizin için?
Kendimi ve zamanımı heder etmek istemiyorum. 😞

Sen onu hergün ararsan mesaj atarsan adamın seveceği varsa bile sevmez seni.. Anlaman için bağzı şeyleri şunları yapmalısın.. 1 Aramayı mesaj atmayı kes.. ilgilenmiyormuş gibi yap..2 Kız arkadaşların ile Sosyalleş Onu umursamıyormuş gibi yap. 3 Hayatının Merkezinden cıkart.. Whatsapp veya sosyal medya dan kesinlikle engelleme mutlu ve neşeli hallerini paylaş. Abartmadan ama ölçülü bir şekilde. Gizemli ol Seviyorsa Seni Geri Dönecektir Sevmiyorsa Zaten sevmiyordur zorlamanın alemi yok... Geri Döner de mesaj atar ararsa hemen cevap verme aradan en az 1 gün geçsin :)
Teşekkür ederim taktikler için :)

İlişkiniz ne kadar süredir devam ediyor?
Ki evet ilgi elbette ilk zamanlardaki gibi olmuyor. Biz eşimle çok uzun yıllar sevgiliydik, evlenmeden hemen önce de günde 3 kez konuşurduk. Mesajlaşma zaten yok. Çok da iyi olurdu, özlerdik ne güzel. Tek sebep bu mu? Yoksa soğuk mu davranıyor?

:)))

6D4F9B55-F41C-4492-9AED-75B6626D360E.webp

İlişkiniz ne kadar süredir devam ediyor?
Ki evet ilgi elbette ilk zamanlardaki gibi olmuyor. Biz eşimle çok uzun yıllar sevgiliydik, evlenmeden hemen önce de günde 3 kez konuşurduk. Mesajlaşma zaten yok. Çok da iyi olurdu, özlerdik ne güzel. Tek sebep bu mu? Yoksa soğuk mu davranıyor?

:)))

Eki Görüntüle 2308849
3-4 ay flört dönemi + 3.5 ay sevgililik kurumu ile birlikte henüz yeni bir ilişki sayılır. Eskisine göre bir tık daha soğuk evet.

Herkese merhaba,
iyi aferin sana bu kadar mi misinz elin oglu ivin uykusuz ise gidin. anlamiyorum sevginin askinda bir yeri vardir sevmek karsiljkli olmasi sart degil sevin ama bagzende sevilmeyi beklemeyin kalitenizi insanliginizi bozmayin kimse dunyanin merkezi degil yazik vallah

Herkese merhaba,
Üzülünce bırakırsınız

İlgisizliği sizi sevmediği anlamına gelmez elbette ki fakat seven de sevdiğine karşı ilgili olur..kadınlar hisseder sevildiğini.. size sevilmediğinizi hissettiren biri için ileride pişman olmayı düşünmekte sizin ona takıntılı olduğunuzu gösterir sevdiğinizi değil.Çok zorlanıyorsanız bu şekilde devam etmenin sizi yorduğunu dile getirin eğer aynı hal devam ediyorsa bitirin.Zaten gerçekten seviyorsa siz onu bıraksanız bile o sizi bırakmayacaktır.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X