Sevmeyen sevgilimin peşinden koşmayı nasıl bırakabilirim?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İlgisizliği sizi sevmediği anlamına gelmez elbette ki fakat seven de sevdiğine karşı ilgili olur..kadınlar hisseder sevildiğini.. size sevilmediğinizi hissettiren biri için ileride pişman olmayı düşünmekte sizin ona takıntılı olduğunuzu gösterir sevdiğinizi değil.Çok zorlanıyorsanız bu şekilde devam etmenin sizi yorduğunu dile getirin eğer aynı hal devam ediyorsa bitirin.Zaten gerçekten seviyorsa siz onu bıraksanız bile o sizi bırakmayacaktır.
Bunu daha önce denedim ayrılmak istediğimi söyledim direk tamam diyip kestirip atar diye düşünmüştüm fakat kendisini açıklamaya çalıştığı için barıştık.

Herkese merhaba,
3 aylık, sevildiğimi hissetmediğim ve düşünmediğim bir ilişkim var ve ben kapana kısılmış gibi hissediyorum. Bırakıp gitmek istiyorum ama pişman olmaktan korkuyorum. Bütün gün bu konuyu düşünüp işime bile konsantre olamıyorum, geceleri uyumakta zorluk çekiyorum. Her gün kendime ‘gebersen de aramayacaksın bugün’ desem bile yine de mesaj atıyorum. Düzeltmek için çabalayacak halim kalmadı lütfen bana yardımcı olun. Okuduğunuz için teşekkürler, sevgiler. 🌸

Vay vay vay. Önceden kızlar erkekleri peşinden sürüklerdi. Adam iki yüzünü göreceğim diye yapmadık bırakmaz, kızları etkilemek için erkekler kırk takla atardı da şimdi valla bizim kızlar erkekler resmen yüzlerine bakmıyor, mesajına cevap vermiyor da bizimkiler seviyorum da seviyorum diye tutturuyor...

Kızım sal gitsin ne pişman olacaksın Allah aşkına ya. Pişmanlık güzel şeyleri kaybedince olur... Bakın sizi sevmeyen, size değer vermeyen bir adam istediği kadar yakışıklı, boylu poslu ya da zengin olsun fark etmez. Bu ilişkiler yürümez.
Çünkü sevgi emektir, saygıdır, özlemdir, güzel sözdür, yapılan sürprizlerdir....

Bakıyorum adamın kızı iplediği yok, bunlardan hiç birisini yapmıyor ama bizim kız aşkında ölüyor... Anlamıyorum, anlamıyorum..... :olamaz:

Bunu daha önce denedim ayrılmak istediğimi söyledim direk tamam diyip kestirip atar diye düşünmüştüm fakat kendisini açıklamaya çalıştığı için barıştık.
Yalnız karısını aldatan kocada açıklama yapmak zorunda hisseder kendini bilmem anlatabildim mi?? Yani bişeyleri açıklamaya çalışıyor olması kendisini ifade etmeye çalışması var olan sorunları çözmede yeterli kalmayabilir ki öyle de olmuş . Bazen yalnızca Kâl(konuşmak)yeterli değildir.Hâl(Hareket/Tavır/davranış)ile de ikna etmek lazım gelir.

Vay vay vay. Önceden kızlar erkekleri peşinden sürüklerdi. Adam iki yüzünü göreceğim diye yapmadık bırakmaz, kızları etkilemek için erkekler kırk takla atardı da şimdi valla bizim kızlar erkekler resmen yüzlerine bakmıyor, mesajına cevap vermiyor da bizimkiler seviyorum da seviyorum diye tutturuyor...

Kızım sal gitsin ne pişman olacaksın Allah aşkına ya. Pişmanlık güzel şeyleri kaybedince olur... Bakın sizi sevmeyen, size değer vermeyen bir adam istediği kadar yakışıklı, boylu poslu ya da zengin olsun fark etmez. Bu ilişkiler yürümez.
Çünkü sevgi emektir, saygıdır, özlemdir, güzel sözdür, yapılan sürprizlerdir....

Bakıyorum adamın kızı iplediği yok, bunlardan hiç birisini yapmıyor ama bizim kız aşkında ölüyor... Anlamıyorum, anlamıyorum..... :olamaz:
Aslında çok haklısınız siz böyle söyleyince benim ağlanacak halime bir gülesim geldi. 😂

Yalnız karısını aldatan kocada açıklama yapmak zorunda hisseder kendini bilmem anlatabildim mi?? Yani bişeyleri açıklamaya çalışıyor olması kendisini ifade etmeye çalışması var olan sorunları çözmede yeterli kalmayabilir ki öyle de olmuş . Bazen yalnızca Kâl(konuşmak)yeterli değildir.Hâl(Hareket/Tavır/davranış)ile de ikna etmek lazım gelir.
Hareketlerinde de biraz düzelme vardı ama benim için yeterli değil demek ki. Teşekkür ederim cevabınız için. 🌸

Hareketlerinde de biraz düzelme vardı ama benim için yeterli değil demek ki. Teşekkür ederim cevabınız için. 🌸
Rica ederim :) Her Kadın ilgiyi sever İlişkiyi ayakta tutan temellerden biridir ilgi..partnerinizin bunu bilmemesi ya da önemsememesi sizi kaybetmesine neden olacak.Kaybeden siz olmayacaksınız yani bunun farkında olun 💝

Rica ederim :) Her Kadın ilgiyi sever İlişkiyi ayakta tutan temellerden biridir ilgi..partnerinizin bunu bilmemesi ya da önemsememesi sizi kaybetmesine neden olacak.Kaybeden siz olmayacaksınız yani bunun farkında olun 💝
Çok haklısınız zaten böyle yaparak beni yokluğuna alıştırdı. Tekrar teşekkürler. 🌸

Arkadaşlar tekrar hepinize çok teşekkür ederim. Bir süre olayları akışına bırakıp, ilgimi kendime yönlendirmeye karar verdim. Konumu kapatabilir misiniz? Mune Mune

Yazdıklarınızı defalarca beğenesim geldi. Yakın zamanda ilgisiz ve sevip sevmediği belli olmayan bir erkek arkadaş kişisinden ayrılmış ve hala ara ara pişmanlığın yokladığı, acaba sabretsemiydim ki belki düzelirdi minvalinde düşüncüler ile boğuşan biri olarak mesajınızın ekran görüntüsünü alıp, foto arşivimde favorilerime eklemiş bulunmaktayım

Aklıma malum şahıs geldikçe açar açar okur, silkelenirim artık :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X