• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevmistim Allah Kahretsin ki SEVMİSTİM

Birini kaybetmek istiyorsanız çok sevin demiş Küçük İskender.
Siz sevmişsiniz o gitmiş...
Bu kadar karakterliymiş...
Hiç takmayın.
1 yaş büyüyüm sizden ilk defa erkek arkadaşım oldu...
Aşırı kıskancımdır sana anlatamam, bunu erkek arkadaşım olduktan sonra fark ettim.
Ama yansıtmıyorum ona, yansıtırsam ilişkimize de olumsuz yansıyacak biliyorum.
Daha çook seversiniz merak etmeyin. Hem her olumsuzluk geleceğiniz için bir tecrübedir.
Bir daha bu kadar belli etmezsiniz ve karşınızdaki insanla her türlü anlaşabilirsiniz.
Sağlıcakla kalın, kafanıza takıp kendinizi üzmeyin...

ahh ne kadar iyi demis cok haklı
biliyorum daha cok sevicem
kac kisiyi sevdim
aglamıcam diyorum kendime ama bugun okulda onu gorunce tutamadım kendimi
eve gelince hungur hungur agladım
su an bu acıya dayanamıyorum
herkes 1 ay da cok baglanmıssın abartma bu kadar diyo
oysaki ben omurluk sevmistim...
kıymetimi bilemedi ki bi daha onu benim kadar seveni bulamaz

çivi çiviyi söker
budur bunun ilacı
ah su acıdan bir kurtulsam o civinin kafasına cekicle vurucam insallah coook pisman olur geri doner yalvarır bende kabul etmem o zaman

kalıbımı basarım geri dönücek!

ahh bi geri donsun surum surum surundurmezsem acıdan olsun bana bunları yasatmaya hakkı yoktu beni kullanıp attı bide ozur diliyo beyefendi
moralimi bozdugu yetmedi sinirlerimi de bozdu

geçmiş olsun yapacak bir şey yok
malesef yok :(

Birini kaybetmek istiyorsanız çok sevin demiş Küçük İskender.
Siz sevmişsiniz o gitmiş...
Bu kadar karakterliymiş...
Hiç takmayın.
1 yaş büyüyüm sizden ilk defa erkek arkadaşım oldu...
Aşırı kıskancımdır sana anlatamam, bunu erkek arkadaşım olduktan sonra fark ettim.
Ama yansıtmıyorum ona, yansıtırsam ilişkimize de olumsuz yansıyacak biliyorum.
Daha çook seversiniz merak etmeyin. Hem her olumsuzluk geleceğiniz için bir tecrübedir.
Bir daha bu kadar belli etmezsiniz ve karşınızdaki insanla her türlü anlaşabilirsiniz.
Sağlıcakla kalın, kafanıza takıp kendinizi üzmeyin...

çok doğru bi yazı olmuş tebrikler

yaa ne kadar muhteşem bi yorumdur bu yaa. hakikatten sen salak mıymışsın sorusunu yöneltti bu yazı bana. salakmışım yaaa gerçekten

Teşekkür ederim tekrar :) Öyle deme. Salaklık demeyelim de, bir hata diyelim. Hem salaklık yapmışsanda yalnız değilsin :)) ben de yaptım çok salaklık bu konuda :9:

ya arkadaşlar gençin hepimiz ister istemez kapılıyoruz safça bir şeyler oluyo hata yapıyoruz gençliğimizin çahillimizden oluyo böyle şeyler dikkat etmek ve akıllı olmak lazım hepimiizn başından geçti ve geçiyo böyler şeyler sonunda üzülen biz oluyoruz aslında biz kendimiz kaşınıyoruz :37:burda yazılanlar her gün neler nelr okuyoruz bunlar bize bi örnek olmalı bu arkadaşımızda kendini biraz kaptırmış cahillikten işte bu sana ders olsun bi daha karşındaki insanı iyi seç seviceksende değecek insan olsun önüne gelene kpılma hak eedene kabıl cnm rabbim karşına iyi ler çıkarsın

bu depresyondan cıkıcam
her ne kadar benim uzulmemın onun umrunda bile olmaması beni kahretse de bunu basarıcam !
hepinize coook tesekkurler :)

çok doğru bi yazı olmuş tebrikler

Teşekkür ederim:61:

LimonKiz'a:

Hangi aşk yola gelir ki
Acı veren biri mutlu eder mi ?
Aldatan aldanırmış değer mi ?
Bahane bol.. gönül dara düsünce,
İnsan hata yapar mı sevince ?
Sınırları çizersin giderse

Üzeni yolla
İsterse dönsün sonra
Salla ardına bakma asla
Yolla aldatan aldansın.. salla

İyi demiş güzel demiş Atiye. Aynen bunları söylemek istiyordum sana, hislerime tercüman oldu. Sallaaaaa.

Teşekkür ederim:61:

LimonKiz'a:

Hangi aşk yola gelir ki
Acı veren biri mutlu eder mi ?
Aldatan aldanırmış değer mi ?
Bahane bol.. gönül dara düsünce,
İnsan hata yapar mı sevince ?
Sınırları çizersin giderse

Üzeni yolla
İsterse dönsün sonra
Salla ardına bakma asla
Yolla aldatan aldansın.. salla

İyi demiş güzel demiş Atiye. Aynen bunları söylemek istiyordum sana, hislerime tercüman oldu. Sallaaaaa.
en acısı sanırım sevipte sevilmemek hakettiğin karşılığı alamamak olsa gerek allah iyilerle karşılarştırsın

canım benim çok zor biliyorum ama kendi kıymetini bil gençsin hayatın başındasın belki bu sözler sana boş gelcek ama ilerde daha da iyi anlıycaksın..kimseye hakettiğinden fazla değer verme canım kendin kaybedersin o zaman seni sevmeyen biri için asla üzülme..dışarı çık arkadaşlarınla takıl sevdiğin şeylerle uğraş sakın yalnız kalıp düşünme onu da ilişkinizi de zaman herşeyin ilacı intikamda almaya çalışma geri dönse bile ona en güzel ders onu umursamamaktır canım..

Back
X