- 1 Haziran 2019
- 55
- 65
- 3
- 35
- Konu Sahibi Yenibirbennn
Evet hemde cok sevmiştim.. belki bu yüzden geldi hersey başıma.. hergun bekledik oglumla seni kapıda.. her geldiginde gözlerinin içine baktık bizi de gör diye. Ama görmedin. 5 yıldır çırpınışlarım bosaymış. Idare et düzelir idare et düzelir idare ettim keşke düzelseydin adam. Kendimi bildim bileli sen varsın hayatımda. Senden başkası hic olmadı ki bundan sonra nasıl olsun. Gittin başkasını seçtin sen. Kabul edersen buyum yoksa güle güle dedin. Ben ağlaya ağlaya gittim. Ama gittim. Arkama bile bakmadım bakamazdım ben senden başkasını degil görmek hayal bile edemem.. gittim oglumu da aldım açtım davamı.. hiç bisey demedin sadece seni seviyorum ben buyum dedin son lafın buydu.. naptım sana? Niye ben? Hayal ettigim evlilik bu degildi. Kaldım şimdi yavrumla. Çalışıyorum cocugum ben ailem hep birlikteyiz herseyimiz var ama birşey eksik. Insanoglu nankördür sanırım bende nankörüm. Mutlu olamiyorum ilk göz agrısı derler o sendin işte. Unuturmuyum seni ? Unutmam lazim artık dönüsü olamaz zaten. Sadece icimdeki boşluk hayal kırıklıgı tarifsiz acılar. Geçer mi? 6aydir ne beni ne cocugumuzu arayıp sormadın halbuki istesen 15 dakiklalık mesafedeyiz. Neden? Cok merak ediyorum bir kez karşıma çıksan neden diye sorucam. Ailen arkadaşların sen hepiniz başımın tacıydınız. Şimdi beni aldattıgın için terkettim seni diye kimse güzel günlerin hatrına arayıp sormuyor bile. Yazık.. verdigim emekler herşey haram olsun.. hanimlar surekli takip ediyorum burayi içimi dökmek istedim sadece kusura bakmayın. Üye oldum sırf içimi doküp rahatlamak icin.. hak etmedim cnkü bunlari hemde hiç..