Sevmistim sadece seni adam!

Beni sevdiginj söylerdi. Kavgasiz bir günümüz bile gecmezdi ama söylerdi oda bana yeterdi zaten. Beni şahsen tanıyanlar bilir aldatmayı asla af edemem. Öyle bişey olmaz ama ölücegimi bilsem yine af etmem. O defter kapandı. Sadece yasanan hayal kırıklıgı geriye kalan tarifsiz bir acı. Nasıl atlatıcam?

Hiç bir acı, en yakınımızın vefatının acısı dahi ilk günkü gibi taze haliyle kalmıyor, hatırlıyoruz ama mazi deyip gülmeye yaşamaya devam ediyoruz bir süreden sonra, çünkü doğanın kanunu bu, aksi hayatın akışına ters. Acınız çok çok taze, insanız her duyguyu yaşarız bu duyguyu da hakkıyla yaşayacaksınız belki en dipte hissedeceksiniz, unutmayın toprak dahi ezildikçe sertleşiyor. Üzülmeyin takmamaya çalışın gibi olması imkansız şeyleri demeyeceğim, üzülün acınızı yaşayın ve sonra eskisinden de güçlü, eskisinden de mutlu ve kahkahası eksik olmayan bir kadın olarak yaşayın,iyi dileklerimiz sizinle🌼

Coook güzel şeyler yaşayın, acı hayatımızın elbette bir parçası . Sadece tutunup kalmamanizi söylemek istemiştim.
Sevgiler
Aynen öyle. Bazen bi yakınımiźın ölüm haberinizi alıyorum yada haberlerde çocuk ölumlerini görunce yaşadiklarimi dert ettigim için utaniyorum.

Hiç bir acı, en yakınımızın vefatının acısı dahi ilk günkü gibi taze haliyle kalmıyor, hatırlıyoruz ama mazi deyip gülmeye yaşamaya devam ediyoruz bir süreden sonra, çünkü doğanın kanunu bu, aksi hayatın akışına ters. Acınız çok çok taze, insanız her duyguyu yaşarız bu duyguyu da hakkıyla yaşayacaksınız belki en dipte hissedeceksiniz, unutmayın toprak dahi ezildikçe sertleşiyor. Üzülmeyin takmamaya çalışın gibi olması imkansız şeyleri demeyeceğim, üzülün acınızı yaşayın ve sonra eskisinden de güçlü, eskisinden de mutlu ve kahkahası eksik olmayan bir kadın olarak yaşayın,iyi dileklerimiz sizinle🌼
Amin cok sagolun. Aynı şeyler sizler icinde geçerli hep mutlu olun insallah

İlk zamanlar duygusal paylaşımlar içinizi rahatlatabilir ama sürekli bu ruh halinde olmayın geleceğe konsantre olmaya bakın. Malesef insanoğlu böyle. Geçmişi ne kadar çabuk bırakırsanız o da sizi bırakır. Bol sanş. Yeniden sevip aşık olup tekrar yuvada kurarsınız yeter ki siz mutlu olmak isteyin kendinize acı çektirmeyin

İlk zamanlar duygusal paylaşımlar içinizi rahatlatabilir ama sürekli bu ruh halinde olmayın geleceğe konsantre olmaya bakın. Malesef insanoğlu böyle. Geçmişi ne kadar çabuk bırakırsanız o da sizi bırakır. Bol sanş. Yeniden sevip aşık olup tekrar yuvada kurarsınız yeter ki siz mutlu olmak isteyin kendinize acı çektirmeyin
Yuva kurmak falan degil de unutsam da yeter bana. Şöyle silgiyle geçmişi silseler yeter aslinda.. bugün boyle içimden geldi içimi döktüm rahatladim biraz..

Ilk göz agri mi gözü çıksın bence eşini çocuğunu dusunmeden birakip gitmis herif siz hala başkasına asla bakamam diyorsunuz valla bi toprak atin o pis herifin üstüne sonra da hayatiniza yeniden baslayin o kendini bilmez gününü gun ederken siz bosuna kendinize eziyet etmeyin evladiniza mutlu sağlıklı bir anne lazim baba denecek zaten ortada yok anneside matem havasinda olursa ne yapsın çocuk umarim iyi olursunuz.
Sizin cevabinızı görmemişim kusura bakmayin. Cok sagolun yorumunuz için çok haklısınız. Çıksın o fırıldak gözü

Ben bu üyeyi tanıyorum sanırım.Ablacım belirli aralıklarla buraya uğrayıp aynı şeyleri yazıyor, aynı akılları fikirleri alıyor geri gidiyorsun.Anla işte bu adam seni sevmiyor, göz göre başka kadınla evlendi boşandı falan..
neden yardım almıyorsun, mazoşist misin?

• Öyleymiş ben adam sanıyodum degilmiş. Inanin oyle kendini begenmiş bi insan hiiiç degilim hatta hiç begenmem bile oyle çirkin degilim ama offff dencek kdr güzel de degilim. Ama beni aldattigı kadının kendisiyle olan videosunu yakaladım. Kadın hayat kadını. Orta yaşlı. Tamam çirkin diyemem ama makyajli falan filan ama eşimden 15 yaş büyük. Igrenç alkollu bi ortamda buluşma olmuş falan yani pis bişey. Aslinda bende igrencım boyle bi adamı sevmişim.

Kendinizi eleştirmeyin güzellik veya çirkinle alakası yok bunun tamamen karşınızdakinin kişilik karakter bozukluğundan kaynaklı bu durum.
Elbette nedenini düşüneceksiniz ki hatalı olsanız dahi karşınızdaki insan eş dediğiniz kişi sizden soğudu ise size bunu açıkça söylemesi gerekir ayrılır ondan sonra ne halt yiyorsa yesin
Biz kadınlar aldatıldığımız zaman ilk önce kendimizi eleştiriyoruz ve bunun üzerinde çok duruyoruz
Sonrasında affetmemizin sebebi de bu
Oysa rollerimiz tam tersi olsa aldatan taraf olsak affedilir miydik ? Tabiki de hayır
Kendine layık birini bulmuş dengini bulmuş
Siz iğrenç değilsiniz böyle bir adamı sevmediniz sevdiğiniz adam bu değil

Adam değil, pislik. Çok üzüldüm ya, inşallah bu pislikten kurtulmanın sizin için kötü değil de iyi bir şey olduğunu, hayatınızın çok daha anlamlı, huzurlu, mutlu olacağını çok yakında görmeye başarsınız. İmkanınız varsa psikologa gidin. Bu süreci kendi kendinize atlatmaya çalışmak yıpratıcı olabilir. Gerçekten büyük bir pislikmiş. İnsan yavrusunu altı ay nasıl görmeden yaşayabilir ya? Yediği b.ktan sonra, ben buyum diyebilen insanda zerre kadar ar, vicdan yoktur. Böylesi de size lazım değil.

Emin olun siz mutlu olacaksınız ama böyle pislikler tatminsiz, saçma sapan hayatlar yaşayıp giderler, mutluluk ancak bir roldür onlara için.

RamaZan ramazan okurken küfür ettim .
Allah onu nasıl biliyorsa öyle yapsın diyorum sadece .
Metanetli olum lütfen hepsi geçecek .
Bu dünyanın bir de diğer tarafı var... o zaman bakalım ne yapacak ?

Yazınızdan ne kadar yıkıldığınızı anlayabiliyorum ama bu erkek bunu haketmiyor. Karşınıza çok daha iyisi çıkar umarım

Geçmiş olsun. Zaten aldatıp ben buyum diyen bir insanla çok zor. Size sadece şunu söyleyebilirim yaşınız çok genç emin olun bu günler de geçecek. Yeniden sevilecek ve seveceksini bu sefer gerçekten💕

Ben bu üyeyi tanıyorum sanırım.Ablacım belirli aralıklarla buraya uğrayıp aynı şeyleri yazıyor, aynı akılları fikirleri alıyor geri gidiyorsun.Anla işte bu adam seni sevmiyor, göz göre başka kadınla evlendi boşandı falan..
neden yardım almıyorsun, mazoşist misin?
Yok canım baskasiyla evlenmedi ve ilk konum gerçekten. Siz karıstırmıssınız

Geçmiş olsun. Zaten aldatıp ben buyum diyen bir insanla çok zor. Size sadece şunu söyleyebilirim yaşınız çok genç emin olun bu günler de geçecek. Yeniden sevilecek ve seveceksini bu sefer gerçekten💕
Insallah gelir o günler de güzel dilekleriniz için teşekkurler sizde çok mutlu olun

Kendinizi eleştirmeyin güzellik veya çirkinle alakası yok bunun tamamen karşınızdakinin kişilik karakter bozukluğundan kaynaklı bu durum.
Elbette nedenini düşüneceksiniz ki hatalı olsanız dahi karşınızdaki insan eş dediğiniz kişi sizden soğudu ise size bunu açıkça söylemesi gerekir ayrılır ondan sonra ne halt yiyorsa yesin
Biz kadınlar aldatıldığımız zaman ilk önce kendimizi eleştiriyoruz ve bunun üzerinde çok duruyoruz
Sonrasında affetmemizin sebebi de bu
Oysa rollerimiz tam tersi olsa aldatan taraf olsak affedilir miydik ? Tabiki de hayır
Kendine layık birini bulmuş dengini bulmuş
Siz iğrenç değilsiniz böyle bir adamı sevmediniz sevdiğiniz adam bu değil
Yok oyle suçu kendimde aramiyorum. Asla boşlamadim yada ne bileyim sogutmadım kendimden elimden geldigini yapmaya calıstım. Kendi seçti o igrençligi.. af etmezler tabi bende af etmem. Yolu açık olsun

Gercekten evladı için bir kez olsun aramadı mı :KK43:
Yok. En çok zoruma giden de bu. Yahu düne kadar beraber yiyip içiyorduk ya biz tamam ilgili degildin ama olsun canından bir parça hastayken gördün uyuyoken gördün oynarken gördün hiç mi özlemezsin? Iyi mi kötü mu hasta mi? Merak etmez mi insan?

Back
X