Sevmiyor mudur ?

Aqqes

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2017
917
182
33
Seni seviyorum Canımsın diyen insan bir saat sonra sevgim bitti başta bitmeliydi bunaldım deyip gerçekten sevmiyor mudur aklım karmaşık

Sevgisinde samimi olmadığını,boşta kalmamak,zaman geçirmek için sizi bir süreliğine yanında tutuyor.karşısına çıkıcak beklentilerini karşılayacak ilk kişide sizi bırakacaktır.o yüzden mesele daha büyümeden ve derinleşmeden üzülmemek adına onu hür bırakın

Ne yaptığını ne istediğini bilmeyen biridir. Baştan bitmeliydi demesi de sorunlar olduğunu gösteriyor ilişkide. Sevgi her şeyi çözmüyor, biraz da mantık gerekiyor.

1 saat icinde fikri ve duygulari degisiyorsa muhtemelen psikolojik bir sorunu olabilir. Ne zamandir birliktesiniz? Bir sorunu var mi bildiginiz?

Burcu ikizlerdir yada en yüksek ihtimal sevmeyi bilmiyordur sevgiden haberi yoktur

1 saat icinde fikri ve duygulari degisiyorsa muhtemelen psikolojik bir sorunu olabilir. Ne zamandir birliktesiniz? Bir sorunu var mi bildiginiz?
3 senedir. Sürekli bunalım halindeydi destek olmaya çalıştım mutlu etmek için herşey yaptım dışarı bile çıkmak istemedi psikolojim bozuldu boğuluyorum dedi bıraktı gitti ama bi gün önce seven nasıl olurda bitirir hala umudum var aniden karar verdi

3 senedir. Sürekli bunalım halindeydi destek olmaya çalıştım mutlu etmek için herşey yaptım dışarı bile çıkmak istemedi psikolojim bozuldu boğuluyorum dedi bıraktı gitti ama bi gün önce seven nasıl olurda bitirir hala umudum var aniden karar verdi
Sorunlari oldugu icin pek ustune gitmeseniz iyi olur. Kendi haline birakin eger sizi seviyorsa geri doner zaten.suan onun psikolojik sorununu cozmesi ikiniz icin de daha onemli.

Back
X