Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Psikolojik sorunludur bence ..Seni seviyorum Canımsın diyen insan bir saat sonra sevgim bitti başta bitmeliydi bunaldım deyip gerçekten sevmiyor mudur aklım karmaşık
Bence sözüne güvenilmez,gönül rahatlığıyla başını omzuna koyamayacağın biridir.Seni seviyorum Canımsın diyen insan bir saat sonra sevgim bitti başta bitmeliydi bunaldım deyip gerçekten sevmiyor mudur aklım karmaşık
Kendi haline bıraksam döner miPsikolojik sorunludur bence ..
3 senedir. Sürekli bunalım halindeydi destek olmaya çalıştım mutlu etmek için herşey yaptım dışarı bile çıkmak istemedi psikolojim bozuldu boğuluyorum dedi bıraktı gitti ama bi gün önce seven nasıl olurda bitirir hala umudum var aniden karar verdi1 saat icinde fikri ve duygulari degisiyorsa muhtemelen psikolojik bir sorunu olabilir. Ne zamandir birliktesiniz? Bir sorunu var mi bildiginiz?
Dönmesini ıster misin?Kendi haline bıraksam döner mi
KoçBurcu ikizlerdir yada en yüksek ihtimal sevmeyi bilmiyordur sevgiden haberi yoktur
Tabi ki çok seviyorum aldatma falan hiç bişey yok sadece onu booğmam kavgalar hep bundandıDönmesini ıster misin?
valla kendi haline bırak ama dönmesin mümkünse ve zaten beklemede bi zahmet bu dengesizi.Kendi haline bıraksam döner mi
Tabi ki çok seviyorum aldatma falan hiç bişey yok sadece onu booğmam kavgalar hep bundandı
Mesajlarımızı görseniz iyi günler yakın diyordu banavalla kendi haline bırak ama dönmesin mümkünse ve zaten beklemede bi zahmet bu dengesizi.
23Canım benim yasin kac?
Sorunlari oldugu icin pek ustune gitmeseniz iyi olur. Kendi haline birakin eger sizi seviyorsa geri doner zaten.suan onun psikolojik sorununu cozmesi ikiniz icin de daha onemli.3 senedir. Sürekli bunalım halindeydi destek olmaya çalıştım mutlu etmek için herşey yaptım dışarı bile çıkmak istemedi psikolojim bozuldu boğuluyorum dedi bıraktı gitti ama bi gün önce seven nasıl olurda bitirir hala umudum var aniden karar verdi