Sevmiyor mudur ?

Mesajlarımızı görseniz iyi günler yakın diyordu bana
Kuzum bak yasca çok Küçüksun benden ve tecrübeme dayanarak söylüyorum bu cocuk sana pek deger vermiyor gibi yani olsada olurr olmasada olur cinsten.. biraz çek kendini arama sorma mesaj atma bi bekle bakalım. .

Sorunlari oldugu icin pek ustune gitmeseniz iyi olur. Kendi haline birakin eger sizi seviyorsa geri doner zaten.suan onun psikolojik sorununu cozmesi ikiniz icin de daha onemli.
Sevgi kalmadı dedi alışkanlığa dönüştü dedi bu ikinci ayrılığımız bide yanıma gelmeden iyi günlerimiz yakın demişti bana

Kuzum bak yasca çok Küçüksun benden ve tecrübeme dayanarak söylüyorum bu cocuk sana pek deger vermiyor gibi yani olsada olurr olmasada olur cinsten.. biraz çek kendini arama sorma mesaj atma bi bekle bakalım. .
4 gün oldu en son dün yazdım hakkını helal et diye helal olsun Allah hayırlısınu versin dedi sonra hiç yazmadım zor duruyorum durumkarımıda görüyor geri dönsün pişman olsun istiyorum canım çok yanıyor

4 gün oldu en son dün yazdım hakkını helal et diye helal olsun Allah hayırlısınu versin dedi sonra hiç yazmadım zor duruyorum durumkarımıda görüyor geri dönsün pişman olsun istiyorum canım çok yanıyor
Iyide kuzum adam bildiğin vazgeçmiş neden dönsün istiyorsun? Farkindamisin tek tarafli sevgi bu artik ...

Iyide kuzum adam bildiğin vazgeçmiş neden dönsün istiyorsun? Farkindamisin tek tarafli sevgi bu artik ...
Ama seviyorum deyip insanın bi günde nasıl sevgisi bitiyor bunalımda kendisi zaten bende çok boğdum umudum var nedense

Ama seviyorum deyip insanın bi günde nasıl sevgisi bitiyor bunalımda kendisi zaten bende çok boğdum umudum var nedense
Bence sende iyi değilsin ozaman, helallesmissiniz ve bitmiş yani çocuk ümit bile vermiyor seve zaten açık kapı birakirdi ee sende haala bile bile lades diyorsan diyecek bişey kalmıyor.

Bence sende iyi değilsin ozaman, helallesmissiniz ve bitmiş yani çocuk ümit bile vermiyor seve zaten açık kapı birakirdi ee sende haala bile bile lades diyorsan diyecek bişey kalmıyor.
Arkadaşlarımın sevgilileri de bunu yaptı sonra kendilerini geri çektiler erkek döndü

Arkadaşlarımın sevgilileri de bunu yaptı sonra kendilerini geri çektiler erkek döndü
İşte sen buna bakarak hayatını yonlendirirsen çoook büyük yanılgıya ugrarsin , herkesin ilişkisi, arasındaki diyalogları farklıdır ve herkesin beyni ayrıdır ! sakın olaki başkasının ilişkisi ve sorunlariyla kendilerininkini kiyaslama bu hataya düşme. .

İşte sen buna bakarak hayatını yonlendirirsen çoook büyük yanılgıya ugrarsin , herkesin ilişkisi, arasındaki diyalogları farklıdır ve herkesin beyni ayrıdır ! sakın olaki başkasının ilişkisi ve sorunlariyla kendilerininkini kiyaslama bu hataya düşme. .
Tabi öyle yapmamaya çalışıyorum ama iki gün önce sen benim için değerlism seviyorum güzel günler derken ne oldu bir saat içinde ya

Ya salla gitsin seni sallamiyor ben olsam geri gelse bile onu paketlerdim etrafta bi suru erkek var

Dengesizmiş. Sevmiyordur. Uzak durmanız çok daha iyi olacaktır sizin için. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Tabi ki bu kadar hızlı duyguları değişmez ama seven insan da bunları söylemez. Yani seviyorum derken yalan söylemiş

Dengesiz birisi demekki :işsiz: sevgi hissedilir ve hissettirilir .Sevildiğinizi hissetmiyorsanız yol verin gitsin :işsiz:

Dengesiz birisi demekki :işsiz: sevgi hissedilir ve hissettirilir .Sevildiğinizi hissetmiyorsanız yol verin gitsin :işsiz:
Ben bana sinirle bunalmayla söyledi bunları diye düşünüyorum ama ne yapacağımı bilemedim

WhatsAppa falan girmesem mesaj atmasam aramasam özler mi
Gerçekten özlemez. Boş kalırsa belki şansını dener. Böyle birinin özlemesini ve yazmasını beklemeyin. Daha da üzücü olaylar olmadan en başından yüzünü göstermiş, bu bir fırsat gerçekleri görmeniz adına. Siz bu fırsatı değerlendirmelisiniz kendinizi ve zamanınızı böyle biri için heba etmemelisiniz.

Back
X