Sevmiyor ne yapsam beni sevmiyor

lonelybuthappy

always alone never lonely
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2018
2.804
4.507
53
28
Hanımlar iyi akşamlar hemen gelişmelere giriyorum hoşlandığım çocukla ne umarken ne olduk. Kanka olduk.:kızgın:

Size bahsetmiştim daha önce birinden hoşlandığımdan. Ama gelin görün ki o beni sevmiyor, arkadaş manasında sevdiğine eminim hem de çok eminim ama başka türlü sevmiyor. Ve ben adamı unutup önüme bakacağım yerde evlilik hayalleri kurar oldum. Rüyalarıma giriyor bana sarıldığını falan görüyorum.

Her şeyimiz o kadar uyuyor ki aile-kültür olsun, fikirler olsun, mesleğimiz, hayata bakış açımız. Neden ben olma ihtimalini düşünmüyor çok mu çirkinim anlamadım ki. Laf arasında bir örnek vereceği zaman "mesela senle ben evlenmiş olsak..." diyor. Ben tam vazgeçmişken böyle şeyler konuşarak yeniden kendini aklıma sokuyor. Beğendiği kızları falan gösteriyor. Bozulduğumu da anlamıyor veya hiç o enerjiyi de mi almıyor. Tabi ki de karşı cinsle arkadaş dost vs olunabilir, ben yanlış anlıyor da olabilirim, kendi kendime gelin güvey oluyor da olabilirim ama o enerjiyi hiç mi hissettirmiyorum. Ben konuşarak çaktırmamaya çalışıyorum gururumu da düşünüyorum ama nasıl hissetmez salak saf biri değil ki. Hiç mi bakılacak bir tarafım yok. Bazen gözümün önünde kızlara bakıyor bazen de benim yüzüme uzun uzun bakıyor. Bunu ben başka tarafa bakarken yapıyor.

Delireceğim hanımlar tamam zorla güzellik olmaz ama özgüven bırakmadı bende bu adam kendimi çirkin hissetmeye başladım. Ne yapayım arkadaşlığı da mı kendi iyiliğim için bitireyim veya biraz olsun aklına girebilmek için ne yapmalıyım ben bu adamla evlenmek ister oldum vallahi fikirlerinize ihtiyacım var.

Yaşlarınız kaç ?

“mesela senle ben evlenmiş olsak ” gibi gereksiz bi cümleyi neden kuruyor
Ben 22 o 23 yaşında. Dimi kesinlikle gereksiz bir cümle.
Mesela ikimizin de hedefi devlette çalışmak. Geçinmekten maaştan tayinden falan konuştuk. "Ya eşin de memur olursa mesela senle ben evlenmiş olsak nasıl olacak" dedi. Öyle diyeceğine "eşin de memur olsa nasıl olacak" dese yeterdi kendini niye katıyosun be adam

Böyle durumlarda bence en güzel yapılacak şey geri çekilmektir . Biraz sizin yokluğunuzu hissetsin ve size bir özlem duysun.
Ama ben olsam hiç ilgilenmemem .
Eski lonely olsa çoktan vazgeçmiştim amaan öf beğenmezse beğenmesin banane modundaydım. Ama aklımı fikrimi ele geçirdi. Ciddi ciddii evlenmek istiyorum. Kendini geri çekmek de mantıklı umarım yapabilirim

Ben bilerek yaptığını düşünüyorum

Bunu bana yapmıştı biri, eski bir arkadaşımla eşleşmiş malum uygulamada
Aa görüşsem mi ne dersin ;) falan tarzı
Beğğ dedim içimden
Olur ya iyi kızdır valla :)
Dedim bozdum

Ne çocuk çocuk hareketler
Hoşlanıyorsan hoşlanan adam gibi davran ya
Ucuz kıskandırma hareketleri falan

O fotoğrafları göstererek sizin tepkinizi ölçmeye mi çalışıyor acaba.Siz de ona beğendiğiniz erkeklerin fotoğrafını gösterin bakalım o ne tepki verecek.
Benim tepkim iyi güzel oluyor, ben açılmak veya çok da belli etmek istemiyorum gurur yapıyorum. O bana gelsin istiyorum ama gelmiyor kendimi sevdiremedim 3 aydır

Bence ihtimal olarak aklından geçiyordur. Geçmese senle ben evlensek diye cümle kurmaz aynen söylediğin gibi. Ama belki sadece mantıken aklına yatan bir durumdur yani birbirinize uygun olduğunuz vs gibi. Ama hissetme noktasında eksik olabilir. Eğer riske girip şansını denemek istiyorsan ikinizin birlikte yapabileceği etkinlik gibi bişeyler ayarlayabilirsin. Yani başbaşa güzel vakit geçirmek karşı tarafta bi his uyandırmaya yardımcı olabilir. Çok kendi hislerini ortaya atmana gerek yok sadece keyifli vakit geçirmeye odaklanarak yapabilirsin. Ama bu şekilde ben daha çok yükselirim ve karşılık alamazsam çok kötü hissederim dersen riske girmeyebilirsin. İki taraftan birinin diğerine hislerinin olduğu arkadaşlık her şekilde biter bence. Ya sevgili olarak ya da görüşmeyi keserek. Sen de ya şansını denersin ya da riske girmek istemiyorum deyip uzaklaşırsın.

Ben bilerek yaptığını düşünüyorum

Bunu bana yapmıştı biri, eski bir arkadaşımla eşleşmiş malum uygulamada
Aa görüşsem mi ne dersin :KK66: falan tarzı
Beğğ dedim içimden
Olur ya iyi kızdır valla :)
Dedim bozdum

Ne çocuk çocuk hareketler
Hoşlanıyorsan hoşlanan adam gibi davran ya
Ucuz kıskandırma hareketleri falan
Gerçekten bilerek mi yapıyor sizce? Bugün de benim tanıdığım bir kızı beğenmiş bana onu söylüyor🤦🏻‍♀️ Hayır ben vesile olmayacağım kendin konuş ne yaparsan yap dedim. Tamam vazgeçtim dedi

Eski lonely olsa çoktan vazgeçmiştim amaan öf beğenmezse beğenmesin banane modundaydım. Ama aklımı fikrimi ele geçirdi. Ciddi ciddii evlenmek istiyorum. Kendini geri çekmek de mantıklı umarım yapabilirim
şöyle düşün bence, eğer kendini geri çekmezsen onun tepki verip , vermeyeceğini bilemeyeceksin. Ama en azından bunu da denemiş olursun :)

Bence ihtimal olarak aklından geçiyordur. Geçmese senle ben evlensek diye cümle kurmaz aynen söylediğin gibi. Ama belki sadece mantıken aklına yatan bir durumdur yani birbirinize uygun olduğunuz vs gibi. Ama hissetme noktasında eksik olabilir. Eğer riske girip şansını denemek istiyorsan ikinizin birlikte yapabileceği etkinlik gibi bişeyler ayarlayabilirsin. Yani başbaşa güzel vakit geçirmek karşı tarafta bi his uyandırmaya yardımcı olabilir. Çok kendi hislerini ortaya atmana gerek yok sadece keyifli vakit geçirmeye odaklanarak yapabilirsin. Ama bu şekilde ben daha çok yükselirim ve karşılık alamazsam çok kötü hissederim dersen riske girmeyebilirsin. İki taraftan birinin diğerine hislerinin olduğu arkadaşlık her şekilde biter bence. Ya sevgili olarak ya da görüşmeyi keserek. Sen de ya şansını denersin ya da riske girmek istemiyorum deyip uzaklaşırsın.
Başbaşa sadece ders arasında çay kahve içiyoruz yemek yiyoruz aktivitemiz bu. Aslında kafa dağıtmak için bi yerlere gidebiliriz bu teklifi yapacağım. Mantıken uymaması imkansız, kendisi daha tanımadan ailemi seviyor mesela. Onun ailesi de tam benim aileme göre aynı yörenin insanı. Bence de benim hislerim geçmezse bu arkadaşlık biter

Gerçekten bilerek mi yapıyor sizce? Bugün de benim tanıdığım bir kızı beğenmiş bana onu söylüyor🤦🏻‍♀️ Hayır ben vesile olmayacağım kendin konuş ne yaparsan yap dedim. Tamam vazgeçtim dedi

Kizim bu ergeni ne yapacaksin? Gerci yaslariniz cok kucuk ama. Anlamistir o senin ona olan ilgini. Uzaklas azicik ozlet kendini madem bakalim ariyor mu gozleri seni?

Yani bence aklına düşmüş ama içine düşmüş mü bilemedim. Ama insanların aklına bir sürü fikir gelir. Kendi içinde ölçüp biçer. İlişki için fikir yetmez his de lazım. Bu tarz hareketlerle hem kendini hem seni tartıyor olabilir. Dediğim gibi karşı tarafta his uyandırmak için çaba gösterebilirsin kendini çok ortaya dökmeden. Kendini çok belli etmen itici gelir o yüzden böyle söylüyorum. Kendini kaptırmamaya dikkat et derim yine de. İnsan her aklına gelenin peşine takılmıyor fikirler değişebiliyor. Değer diyorsan senin yerinde olsam o çabayı gösterirdim. Yaşın genç böyle şeyler için zamanın da var enerjin de ☺️

Ben 22 o 23 yaşında. Dimi kesinlikle gereksiz bir cümle.
Mesela ikimizin de hedefi devlette çalışmak. Geçinmekten maaştan tayinden falan konuştuk. "Ya eşin de memur olursa mesela senle ben evlenmiş olsak nasıl olacak" dedi. Öyle diyeceğine "eşin de memur olsa nasıl olacak" dese yeterdi kendini niye katıyosun be adam

Anlamsız bi örnek bana kalırsa 😏

Canım malesef karşılıklı evlilik planları yapan insanlar bile yeri gelip ayrılıyorsa ortada bi ilişki yokken kendi kendine evlilik filan düşünme bu seni yorar sadece.

şöyle düşün bence, eğer kendini geri çekmezsen onun tepki verip , vermeyeceğini bilemeyeceksin. Ama en azından bunu da denemiş olursun :)
Bugün ona darılmıştım, dargınım diye çıkmış gelmiş. Sen kirilma üzülme diye geldim diyor. Kendimi geri çeksem ne oldu küs müsün vs der ama ötesi olmaz gibi

Back
X