Sevmiyor ne yapsam beni sevmiyor

Kendisi sporla ilgileniyor haftaya final maçı var kızlar. Muhtemelen kazanır da. Izlemeye gideyim destek için diyorum, zaten benden başka izleyecek seyiricisi olmayacak. Kutlamak için de pasta alayım mı ne dersiniz

bence münasip:KK53: sen elinden geleni yap sonra ilerde şunu da yapsam belki başka olurdu diye düşünmezsin, hem olmasa ne olacak dünyanın sonu mu? sevdiğini alamazsan aldığını seversin:deli:

Canım bu yaşta evliliğe bu kadar takmak neden?
Azıcık sevse oturturum onu nikah masasına falan...
Adamlar sıkılıp çok sevdiği kadınlardan vazgeçiyor.
Senin yerinde olsam hemen kendimi geri çekerim. Başka adam mı yok.
Yaş küçük ya ondan hep bunlar...
Git pasta da al ilanı aşk da yap kesin aklı başına gelip evlenme teklif eder.

Bence; onunla bu halde arkadaş kalabiliyorsan karşılıksız sevmeye mahkum olacaksın belki. . Ama bu durum böyle yürümez diyorsan bence açık açık konuş, "hoşlandım , bende ki arkadaşlıktan öte" de. Karşılığı varsa ne mutlu sana ama yoksa eyvallah çekeceksin arkadaşlığı da kendi iyiliğin için bitir bence.

Canım bu yaşta evliliğe bu kadar takmak neden?
Azıcık sevse oturturum onu nikah masasına falan...
Adamlar sıkılıp çok sevdiği kadınlardan vazgeçiyor.
Senin yerinde olsam hemen kendimi geri çekerim. Başka adam mı yok.
Yaş küçük ya ondan hep bunlar...
Git pasta da al ilanı aşk da yap kesin aklı başına gelip evlenme teklif eder.
Evlenme kısmı çook ilerde ben sadece aklımdan geçeni söyledim hemen evlenmek istiyorum demedim ki. Biraz da hormonlar devrede tabi :D Kendimi çekemiyorum ki nerdee🤷🏻‍♀️ denedim yapamadım bugün

Bence; onunla bu halde arkadaş kalabiliyorsan karşılıksız sevmeye mahkum olacaksın belki. . Ama bu durum böyle yürümez diyorsan bence açık açık konuş, "hoşlandım , bende ki arkadaşlıktan öte" de. Karşılığı varsa ne mutlu sana ama yoksa eyvallah çekeceksin arkadaşlığı da kendi iyiliğin için bitir bence.
Onumde daha 1 ay var. Asla dedim hep ama belki söylerim kim bilir

Back
X