Sevmiyorum ama aklımdan da çıkmıyor..

DuyguUtcu

BarışTuna
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2013
1.664
363
173
Nefret ediyorum ondan, hatta etmiyorum bile.. İçimde koskoca bir boşluk var. Güzel anılarımız bile gülümsetmiyor yüzümü.. Zaten onları hala sevimli buluyor olmam da beni gurursuz bi insan yapardı. Kalbim kırık, şaşkınım ve de içimde yenemediğim ve her an büyüyen bir kin var.. Nefes almaya çalışıyorum... Her şey üst üste geliyor.. Ağlamaktan içim çıktı kızlar.. Bu nasıl geçicek?
Sevmiyorum ama aklımdan da çıkmıyor.. Dua et demeyin, ediyorum zaten.. Benimle aynı durumu paylaşan var mı? Geçici mi ve ne zaman geçicek? Sevmiyorum seni Deniz.. Çık git aklımdan..

kimsede geçmiyor ki. kazık yediysen unutmuyosun. o yüzden erkekler çoğu zaman terkeden taraf olmaya çalışıyolar. benm 3 sene geçti ama unutmadım. Allaha havale ettim bekliyorum....

Sadece platonik olarak sevip unutmakta zorlanan insanlar da var.(Örneğin ben)
Siz bir şeyler yaşamışsınız,paylaşmışsınız,şu anda sevmeseniz bile o günlerin hatırası var sizde,bu yüzden de sürekli aklınızda ama zamanla her şey yoluna girer.
Hatta öyle bir zaman gelecek kin bile duymayacaksınız.

Bence sevdin ya bi zamanlar o yuzden cok kirginsin. Aslinda ozluyorsun iyi anlari ama ondan nefret ediyorsun yasattiklari icin sonradan duydugun seyler icin. Bence biraz zaman ver kendine. Acin diner emin ol ayni sekilde ozlemin ve ofkende. Zamanla fazla bisey hissetmezsin ona karsi. Bu nedenlerden dolayi cikmiyor iste aklindan...

Nefret duymayı bıraktığın gün geçecek. Kötü bir his diye çoğumuz küçümseriz nefreti fakat hislerin en doğrucusu odur. Saklayamazsın, isteyince de önüne geçemezsin. Ne zaman ki nefret bile etmeyeceksin o kişiden o zaman acın da sıkıntın da ya da yaşadığın her neyse geçecek.
Şimdi sen aklından çıkaramamaya odaklandığın için daha da aklında tutuyorsun onu. Bırak akışına. İlk zamanlar tabi ki de aklına gelecek, güzel anılarınıza güleceksin hatta, sonra ayrıldığınızı hatırlayıp kendine kızacak ve ağlayacaksın. Onunla yaptığın hiç bir şeyi yapmak istemeyeceksin, geçtiğiniz yolları kullanmak sinirini bozacak. Hatta birçoğumuzun yaptığı gibi onunlayken sahip olduğun görüntüden sıyrılmak için köklü değişikliklere gideceksin. Bunlar olacak. Ama sen unuttum ben onu diyerek bunları yapmaktan alı koyarsan kendini ya da bunları yaptığın için suçluluk hissine kapılırsan ona karşı olan unutma savaşını kaybedersin. Bırak içinden o an ne yapmak geçiyorsa o olsun, sonunda ağlasan da o olsun. Bugün o olsun ki yarının da ondan kurtul. Zamanın insafına bırak biraz kendini.
Bundan sonrası için her şey gönlünce olsun arkadaşım ...

nişan attıgın cocukmu?
gecerkı zamanla bazende gecmez aklına mıh gıbı gelır ama dusun cok ıyı olsaydınız bır arada olurdunuz ıkınızden bırı sevmıyormuş
su guzel dunyada bunun ıcın kendını uzmeye bıle degmez

kimsede geçmiyor ki. kazık yediysen unutmuyosun. o yüzden erkekler çoğu zaman terkeden taraf olmaya çalışıyolar. benm 3 sene geçti ama unutmadım. Allaha havale ettim bekliyorum....

Sırf hırsımdan bu haldeyim ben.. Allaha havale ediyorum aynı şekilde.. Allahım yanına koymasın yaptıklarını.. Bu sene 11 ekimde evlenecektik.. İyi ki olmamış.. Çok sinirleniyorum..

Sadece onu sevmiyorum ama sadece sevgili anlamında değil.. İnsan olarak da sevmiyorum. Kinim geçsin de istemiyorum.. Sadece yüzünü unutmak istiyorum.. Umarım bi daha aynı yoldan bile geçmeyiz.. İyi ki aramızda çooook uzun yollar var.

Özlemiyorum hiçbir şeyi.. Sadece o anları yaşadığım için pişmanlık duyuyorum. Artık bana yaptıklarını bile unutuyorum.. Hayatımda olmaması gerektiğini biliyorum.. Tüm izleri silinsin istiyorum.

Ah bu içimdeki nefret beni bitiriyor zaten. Ben bişeyden kaçmıyorum ki.. Aşk acımı yaşadım ve bitirdim.. Ona dair hiçbir şey yok kalbimde.. Sadece nefretini taşıyorum.. Benden uzak cehenneme direk olsun.. Tövbe ya Rabbim... Zamana ve akışına bırakıym o zaman.. Umarım hayallerimin erkeğine bi an önce kavuşurum.

Evet, o insaniyetten kmlerce uzak olan varlık.. Hele ki onun için hiç değmez.. Sevmiyorum zaten, sadece aklımda olmasını istemiyorum.. Onun pis, çıkarcı ilişkisine, ilgisine hiçbir şeyine muhtaç değilim.. O asla benim sevgime layık olamadı.. Umarım yaptıkları yanına kalmaz.

Konularından birinde okumuştum
Yanlış hatırlamıyorsam Deniz'den sonra başka bi çocuğa aşık olmuştun :26:
O olmadı sanırım,eskisine tekrar takık durumda olduğuna göre

Nefreti küçümseme öyle, aslında hislerin en tehlikelisidir. Ve dediğim gibi nefret bile etmediğinde için soğur

ayrılık sebebiniz neydi tam olarak ?

Ah Duygu
Keşke sevsen ama nefret etmesen .
Nefret sana zarar verir .
Keşke hiç tanışmamış olsaydın o adamla .
Klasik olacak ama zaman .
Zaman unutturur onu .

[sıze=3]sen başkasına aşık olmuştun sanki, bir ara mutluydun[/sıze]

Son düzenleme:

intikam almak istiyorsun için hırsla dolu.. Hepsi bu.

Canım konunu okuyunca bir an kendimi gördüm.. üniversitede başlayan büyük askimin sahibi eski eşime hissettiklerim canlandı gözümde.. herşey güzelken bir gün aldatıldığimi öğrendim hemde internetten biri ve asla olamaz dediğim bir olaydi.. hemen boşandım ve deliler gibi sevdiğim kocamın beni budala yerine koymasına mi yanayım yoksa onunla yaşadıklarımız aliskanliklar bitti o boşluğa mi yanayım çaresizlik içindeydim. evim iyi bi isim bana destek ailem vardı ama bogazimda bir lokma takılmış ne çıkıyor ne yutabiliyordum sanki.. altı ay kendime gelemedim sekiz kilo almıştım hatta.. şükür zaman en iyi ilaç derler ya toparlanmaya başlarken karsima hayatımın gerçek aşkı çıktı.. şimdi evliyiz ve gerçekten mutluyuz.. ınan sende atlatacaksin sadece zaman lazım..

sökmüyor hayatım keskin sirke küpüne zarar oluyor.. yine sen üzülüyorsun.

ben çok severek ayrıldım. ama dünyanın merkezi değildi benim için . ailem daha kıymetli. onlar varken böyle geçici şeylere canımı sıkıp üzüldüğüm için çok pişman oldum. şimdi sadece hayatını kaybeden sevdiğim insanlar için üzülüyorum gerisi boş. oda allahın kulu bende bu canı onun için üzemem yıpratamam diyip hayatıma devam ediyorum. ve kimseyede kapatmıyorum kendimi.insanların en güzel ilacı konuşmak derdini paylaşmaktır. şuan yaptığımız gibi

Canımmm bak bu işler neftretle falan olmaz başta, bu dünyada birçok insanın başına bu tarz olaylar gelebilir benim de geldi, ben atlatmak için kenara çekildim 1-2 ay boyunca bir kenardan kendimi izledim ağladım sızladım çivi çiviyi söker diyemedim çünkü bu dünya etme bulma dünyası bugün başka birinin acısını dindirmek için hiç günahsız olan birini harcayamazsın. İlk önce kızma, nefretini yok etmeye çalış neticede karşındaki de zaafları olan bir insanoğlu yanlış yapmaya açık zaten bu dünyaya yanlış yapıp yanlışlarından ders almak için gelmiş o yanlışlarından öğrenecek bu aşamada sense acılarından öğreneceksin metanetle sabırla karşılayacak zamana ve Allaha güveneceksin ki yaraların sen de iz bırakmadan yavaşça iyileşsin belki bir gün şükredeceksin bu yaşananlara bilemezsin ki emin ol bu düşüşün bir çıkışı olacak metanetli ol ve sabırla bekle yeter ki mümkün olduğunca asaletini koru arkadaşım zaman geçiriyor, gerçekten geçiriyor :)

Konularından birinde okumuştum
Yanlış hatırlamıyorsam Deniz'den sonra başka bi çocuğa aşık olmuştun :26:
O olmadı sanırım,eskisine tekrar takık durumda olduğuna göre

Aşk mı? o kadar kolay mı aşık olmak.. Ona beğeni ve kendini kandırma diyoruz.. Acımdan nereye gideceğimi bilemiyorum..

Nefreti küçümseme öyle, aslında hislerin en tehlikelisidir. Ve dediğim gibi nefret bile etmediğinde için soğur

Nefret etmeyi bıraktığımda bitecek mi?

ayrılık sebebiniz neydi tam olarak ?

Çok uzun ama özetleyecek olursam, onun çok sevgiyi görünce ne oldum delisi olması. Gurursuz, onursuz ve de insanları yarı yolda bırakan bi ş.. olması.

Ah Duygu
Keşke sevsen ama nefret etmesen .
Nefret sana zarar verir .
Keşke hiç tanışmamış olsaydın o adamla .
Klasik olacak ama zaman .
Zaman unutturur onu .

Keşke ya daha başka ne isterdim ki.. Bana yaşattıklarını, haksızlıklarını, hainliklerini düşünmek kahrediyo beni..
Tek umudum zaman. Sevgimden değil kinimden şikayetciyim.. Sevgi zaten yok.

[sıze=3]sen başkasına aşık olmuştun sanki, bir ara mutluydun[/sıze]

Yepyeni bi hayat kurmaya calısıyorum kendime sadece.. Ama başaramıyorum.

intikam almak istiyorsun için hırsla dolu.. Hepsi bu.

Pişmanlığını görmek istiyorum.. Ağlasın karşımda hüngür hüngür, af dilesin.. Ben de acıyarak bakıyım, affetmeden.

çivi çivi yi söker canım..

Çivi bulamadım daha. Emek vermem gerekiyor ama yorgunum.

Sonunda mutluluğu bulmana çok sevindim, Allah bozmasın. :) Bana da umut verdin, inşallah ben de yaralarımı sarıp, beni çok sevecek birini bulurum.. İstediğim uzun süreli ilişki falan da değil zaten, sadece şu durumlarda yardımcı olacak, yaşadğım talihsizlikleri unutturacak birisi.. Bu benim ilk aşk acım sayılır, bunu silip atarsam çok güçlü bir insan olucam ve kimse için ödün vermycem artık..
Umarım sonum seninkine benzer. Mutlu son olur..

O zaman kendime birilerini sevmek için izin verip, kinimi yenmem olacak ilacım değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…