Canımmm bak bu işler neftretle falan olmaz başta, bu dünyada birçok insanın başına bu tarz olaylar gelebilir benim de geldi, ben atlatmak için kenara çekildim 1-2 ay boyunca bir kenardan kendimi izledim ağladım sızladım çivi çiviyi söker diyemedim çünkü bu dünya etme bulma dünyası bugün başka birinin acısını dindirmek için hiç günahsız olan birini harcayamazsın. İlk önce kızma, nefretini yok etmeye çalış neticede karşındaki de zaafları olan bir insanoğlu yanlış yapmaya açık zaten bu dünyaya yanlış yapıp yanlışlarından ders almak için gelmiş o yanlışlarından öğrenecek bu aşamada sense acılarından öğreneceksin metanetle sabırla karşılayacak zamana ve Allaha güveneceksin ki yaraların sen de iz bırakmadan yavaşça iyileşsin belki bir gün şükredeceksin bu yaşananlara bilemezsin ki emin ol bu düşüşün bir çıkışı olacak metanetli ol ve sabırla bekle yeter ki mümkün olduğunca asaletini koru arkadaşım zaman geçiriyor, gerçekten geçiriyor :)
Aşk mı? o kadar kolay mı aşık olmak.. Ona beğeni ve kendini kandırma diyoruz.. Acımdan nereye gideceğimi bilemiyorum..
Nefret ediyorum ondan, hatta etmiyorum bile.. İçimde koskoca bir boşluk var. Güzel anılarımız bile gülümsetmiyor yüzümü.. Zaten onları hala sevimli buluyor olmam da beni gurursuz bi insan yapardı. Kalbim kırık, şaşkınım ve de içimde yenemediğim ve her an büyüyen bir kin var.. Nefes almaya çalışıyorum... Her şey üst üste geliyor.. Ağlamaktan içim çıktı kızlar.. Bu nasıl geçicek?
Sevmiyorum ama aklımdan da çıkmıyor.. Dua et demeyin, ediyorum zaten.. Benimle aynı durumu paylaşan var mı? Geçici mi ve ne zaman geçicek? Sevmiyorum seni Deniz.. Çık git aklımdan..
tabiki hayatın devam ettiğini unutma. ayrıca senin sevdiğin insanda senin kadar acı çekse asla bir saniye durmaz sana gelirdi. demekki karşılıklı değil. birtek karşılık beklemeden seven anne dir. bunuda unutma. yaratılışımız nedeniyle kadınlar erkeklerden daha duygusaldır sen şu dönemde mantıklı davranmalısın.Aşk mı? o kadar kolay mı aşık olmak.. Ona beğeni ve kendini kandırma diyoruz.. Acımdan nereye gideceğimi bilemiyorum..
Nefret etmeyi bıraktığımda bitecek mi?
Çok uzun ama özetleyecek olursam, onun çok sevgiyi görünce ne oldum delisi olması. Gurursuz, onursuz ve de insanları yarı yolda bırakan bi ş.. olması.
Keşke ya daha başka ne isterdim ki.. Bana yaşattıklarını, haksızlıklarını, hainliklerini düşünmek kahrediyo beni..
Tek umudum zaman. Sevgimden değil kinimden şikayetciyim.. Sevgi zaten yok.
Yepyeni bi hayat kurmaya calısıyorum kendime sadece.. Ama başaramıyorum.
Pişmanlığını görmek istiyorum.. Ağlasın karşımda hüngür hüngür, af dilesin.. Ben de acıyarak bakıyım, affetmeden.
Çivi bulamadım daha. Emek vermem gerekiyor ama yorgunum.
Sonunda mutluluğu bulmana çok sevindim, Allah bozmasın. :) Bana da umut verdin, inşallah ben de yaralarımı sarıp, beni çok sevecek birini bulurum.. İstediğim uzun süreli ilişki falan da değil zaten, sadece şu durumlarda yardımcı olacak, yaşadğım talihsizlikleri unutturacak birisi.. Bu benim ilk aşk acım sayılır, bunu silip atarsam çok güçlü bir insan olucam ve kimse için ödün vermycem artık..
Umarım sonum seninkine benzer. Mutlu son olur..
O zaman kendime birilerini sevmek için izin verip, kinimi yenmem olacak ilacım değil mi?
Nefret ediyorum ondan, hatta etmiyorum bile.. İçimde koskoca bir boşluk var. Güzel anılarımız bile gülümsetmiyor yüzümü.. Zaten onları hala sevimli buluyor olmam da beni gurursuz bi insan yapardı. Kalbim kırık, şaşkınım ve de içimde yenemediğim ve her an büyüyen bir kin var.. Nefes almaya çalışıyorum... Her şey üst üste geliyor.. Ağlamaktan içim çıktı kızlar.. Bu nasıl geçicek?
Sevmiyorum ama aklımdan da çıkmıyor.. Dua et demeyin, ediyorum zaten.. Benimle aynı durumu paylaşan var mı? Geçici mi ve ne zaman geçicek? Sevmiyorum seni Deniz.. Çık git aklımdan..
Insallah en Kisa zamanda karsina onu unutturacak istediginin daha iyisi biri cikarda
Bu günlerine gülersin
O kadar kolay mı değil mi bilemem canım
Ben senin kullandığın cümleleri tekrar ettim sadece
Aşık olmuş olabileceğine dair yazmıştın :26:
Bence acından sakın başka bi ilişkiye başlama
Duygularından emin olmadan başladığın her ilişkide hayal kırıklığına uğrarsın
bence seviyorsun hala ve özlüyorsun sadece yaşanılanları kendine yediremiyorsun o yüzdende nefret ediyorum diyorsun beynin zorla söyletiyor unutmak çok zor
tabiki hayatın devam ettiğini unutma. ayrıca senin sevdiğin insanda senin kadar acı çekse asla bir saniye durmaz sana gelirdi. demekki karşılıklı değil. birtek karşılık beklemeden seven anne dir. bunuda unutma. yaratılışımız nedeniyle kadınlar erkeklerden daha duygusaldır sen şu dönemde mantıklı davranmalısın.
Ben bunu hak etmedim diye düşündüğünüzden hala aklınızı kurcalıyor
Evet hak etmediniz ama yaşandı sonuçta, üstüne sünger çekip önünüze bakmanız en mantıklısı
Nasıl geçer sorusunun cevabı da biraz klişe belki ama 'zaman' ..
♥gözyaşı♥;32229370 .!.:Evet yaklaşık 6 yıl önce yaşamıştım..
Sonra hayatıma başkası girdi biraz onun sayesinde biraz zaman sayesinde şimdi sadece kendime kızdığım bir anı olarak kaldı o günler..
Maalesef dua ve zamandan başka bir tedavisi yok bu hastalığın..
Alışacaksın ama bunu daha kolay hale getirmek için mizahi şeylere odaklan,
Polisiye ve aksiyon tarzı kitaplar alıp okuyabilirsin, filmler izleyebilirsin..
Hüzünlü müziklerden, şiirlerden, filmlerden, konulardan ve insanlardan uzak durmalısın..
Mesela benim blogum gibi yerlere sakın girme bu haldeyken, kafayı yersin
Arkadaşlarınla bol bol vakit geçir kendini mümkün olduğunca meşgul et, düşünmeye vaktin kalmasın ancak o zaman daha ferahlar için..
Kendine yeni hedefler edin, mesela resim çiz, el işleri yapmaya çalış.
Ebrû sanatını tavsiye ederim suya çizmek gibisi yok :)
Bir şey öğrenmeye çalışmak geri kalan her şeyi unutturur.
bu yüzden kendine yeni bir hobi edin yani ebru olabilir, gitar çalmak olabilir..
Ama yalnız başına dört duvar arasında kalma..
Yalnız kalacaksan da dışarı çık, sahile yada parka git ve oralarda başka insanların olması bile seni ferahlatacaktır.
Ama komedi filmleri çok iyi gelir.
Geçecek, şimdi biraz canının yanması lazım.
Sevmiyorum desende için o kadar kolay soğumaz..
Kalp akıldan daha yavaş unutuyor ve siliyor ne yazık ki
Geçecek ve çektiğin acılar sana olgunluk katacak..
Ama geçecek başka yolu yok..
teşekkür ederim canım güzel dileklerin için, allah razı olsun. Inşallah sen de çok mutlu olursun bir ömür boyu ve de sevdiklerinle..
Canım kusura bakma, ters konuşmuşum gibi olmuşçok haklısın söylediklerinde.. Kendimi kandırıyorum olanları sindirebilmek, unutabilmek için.. :/ kendinden emin ve dikkatli davranmak istiyorum..
Aşk olsun böyle yazarsan olur mu? Sevmesem bile sevdiğimi düşünürüm.. Bu saatten sonra beraber olmayacağız zaten, keşke böyle yazmasaydın.. Sana katılmıyorum, onun sevilmeye değer bi yanı yok çünki.
Bence zaten sadece kadınlar seviyor.. Benim derdim aşk acısı değil ki.. Kinimden kurtulmaya calısıyorum ve aklıma gelmesin istiyorum sadece.. Neden aklımı bu kadar kurcalıyor ki? Kayıtsız kalmayı değil de, tamamen aklımdan silmeyi istediğim için sanırım.. çok güçlü ve de mutlu olucam, sizlerin de destekleriyle iyileşiyorum.. Yeniden çok sevicem inşallah, ama bu kez buna değer birini bulucam..
Gerçekten bu yazdığın burada okuduğum en iyi cevaplardan biri :) çok sağ ol.. Hırs ve şaşkınlık diye yorumlayabiliyorum ben de aslında.. Zaman tek umudum zaten...
Allaha şükürler olsun işe başladım, 1 ay olucak, orada çok rahatım ve kesinlikle aklıma gelmiyor.. Yıllardır elime almadığım kemanım elimden düşmüyor.. Destekçim de çok, hem sizler, hem ailem, hem dostlarım.. çok yardımcı oldunuz.. Sağ olun.. Hele sen canım uzun uzun yazmışsın.. Inşallah hayat yolun da uzun ve güzelliklerle dolu olur.. Umarım dediğin gibi olur.. Güzel yorumlarınız için çoook teşekkür ederim...
T
Gerçekten bu yazdığın burada okuduğum en iyi cevaplardan biri :) Çok sağ ol.. Hırs ve şaşkınlık diye yorumlayabiliyorum ben de aslında.. Zaman tek umudum zaten...
hakkında hayırlısı olsun. Umutlar olmasa insanlar neyi hayal edip yaşayabilirki. Herkes mutlu olmayı hayal ediyor gün geldiğindede kavuşacağız eminim allah hayırlı insanları karşımıza çıkarsın. Ha bide yine çok seversen yine çok uzulursun . Yaptığın hata bu çok fazla sevmeyeceksin değeri kadar seveceksin canım. Insanlara değer ver ama bu normal ölçüde olsun kimseyi kimseden ayırma ayırmaki ayırdığının acısı daha fazla olmasın. Hayatta bunuda yaşamak vardı diyip yoluna ders alarak ilerlemen gerekiyor. çünkü annen seni birdaha doğurmayacak canım
Rica ederim
Böyle düşünmen de çok normal, hak etmediğin şeyler yaşadın çünkü
Ama zararın neresinden dönülse kar diye bakman da fayda var
herkes zamana bırak diyor ya evet doğru söylüyorlar bende o zaman ne zaman gelecek derdim geldi ve bitti bütün acılar. önce acıyı dibine kadar yaşayacaksın ayakta gezen ruh gibi olucaksın. bunlar olacakki sevginde nefretinde tükenecek. hiç bir duygu kalmayacak. sonra iyiki onunla olmamış diyeceksin. garip bir duygu önce deliler gibi seviyosun hayatını birleştirmeyi düşünüyorsun ve sonra iyikide olmamış ben onunla nasıl yaşardım diye geçiyor aklından.. ve karşına öyle biri çıkıyorki allaha şükürler ediyosun.sen yeterki kalbini temiz tut.herşeyde bir hayır vardır bunu unutma.ve unutmak içinde başkasıyla olma.kimseye muhtaç değilsin allahım yar ve yardımcın olur zaten sen iyi niyetli ol yeterki. allaha emanet ol..
kuzum unutamıyosun sanırım kolay degil Allah kimseyi sevdignin yokluguyla sınamasıninsallah bu günlere gülecegin insan en yakın zamanda karsına cıkar
Kötülüklerini unutamıyorum bebeğim :) Her şey yoluna giricek zamanla inşallah.. Sağ olasın şeker parem.. Sen de çok mutlu ol inşallah.
anladım balkaymagıminsallah öyle biri cıkarki yüzünü bile hatırlamazsın aklına gelmez insallah ben inanıyorum olacagına asık olacagına.Allah yardımcın olsun insallah girecek kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?