Sevmiyorum artik kendimi..

sac dokulmesi sadece mevsim gecisinden olmuyor,vitamin eksikligiyle de alakali.
benim dokulmeleri en cok durduran bu hamilelik hazirligi yapan veya hamile olan bayanlarin kullandigi yuksek vitamin ve folik asit icerikli vitaminlerden gunde bi tane almak oldu.
hamilelik sonrasi da insanin saci cok dokuluyor,bu dokulmeyi bununla engellemistim

Tam olarak vitaminin markasiyla birlikte adini yazar misiniz ..tabi burdan sorun olacaksa ozel mesaj kutum siz guzel hanimlarin emrinde

Insallah arkadasim insalah..Allahtan cok sisligim morarikligim olmadi..ahan da bi sukur sebebi daha buldum valla

Insallah arkadasim insalah..Allahtan cok sisligim morarikligim olmadi..ahan da bi sukur sebebi daha buldum valla
Şükür etmek icin aslında onlar çok sebebimiz var ki biz sahip olduklarimizin farkında değiliz sadece

Önemli olan can sagligi sonra sevdiklerimizin sağlığı beraberliği ondan sonrası bir şekilde oluyor...

tanıdığım 30 yaşın üzerinde bir kadın var hayatımda gördüğüm en güzel kadınlardan 30 nedir ki?

Aslında diğer insanların beğenisini önemsemekten bu.Yani çok güzel olmayan bir sürü insan gördüm kendilerini aşırı beğeniyorlardı ve çevresine de bu enerjisi saçıyorlardı.Kendinizi beğenip seveceksiniz başka yolu yok.Siz kendinizi beğenmezseniz insanlar on katı kötü görür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…