Oyyy taze anne kiyamam.ben sana :) kucaginda buyulu bahcenin meyvesi var ,cok kokla benim icin o tatli meyveyi olur muMümkün mertebe evde kalbir sirkelen kendine gel ve biz evli kısıtlı bayanlar yerine bol bol delir , kocanın kirli çoraplarını toplamak yerine saçımı ne tarafa toplayayım telaşında ol kardeşim.
Cok tesekkur ederim aklimda bulundurucamBiraz zaman geçtikten sonra göz altı çöküklugun duzelmez ise ışık dolgusu yaptır...çukurluk tamamen kayboluyo..1.5 2 sene de kalıcılıgı var...morlugu da azaltıyo hem...fiyatı da uygun...
Kosar adim takibinizdeyim inaninSiz bide 40 olunca görün
Sınırları zorlasa da aşk oo aşk babası gibi kokalak biraz ama senin için oper koklarım ablası (farkındaysan ablası dedim :)Oyyy taze anne kiyamam.ben sana :) kucaginda buyulu bahcenin meyvesi var ,cok kokla benim icin o tatli meyveyi olur mu
O ışıltı arkadaşlarınız tasarruflu ampule dönceklerKosar adim takibinizdeyim inanin
Cansin ..Sınırları zorlasa da aşk oo aşk babası gibi kokalak biraz ama senin için oper koklarım ablası (farkındaysan ablası dedim :)
Hahaha cok hossunuz yaa..dur ben bu espriyi bi yerde kullanayim ,orjinalmisO ışıltı arkadaşlarınız tasarruflu ampule döncekler
Nolur 15 gune duzelir de sana butun sans meleklerimi yollayayim ,zira on bes gun sonra gorusme karari aldim
Kesinlikle haklisiniz...bu bir surec farkindayim..ama dedim ya ne oldugunun farkina varip eyleme gecememe,mutsuzluga engel olamama durumuO ışıltılı arkadaşlarında 30 olucaktır 35 olacaklar ..kendinizi sevmeyi ogrwnmwlisiniz
Surekli guzel hayaller kuruyorum..kulagima muzik takip tam.bir ergen gibi kafamda klip ceviriyorum :) guzel olacak degil mi ? Guzel gececek ve ben buraya gelip paylasicam sizlerle..cok tesekkur ederim ya..15 güne büyük oranda düzelir canım. Ay çok heyecanlı deseneyemene icmene dikkat etmeyi unutma. Olumlama yap iyi düşün
Cnm ,inan hayatta daha önemli şeyler var ..bunları öğrenmek icin inş yaşamak zorunda kalmazsin ..elinde olanların kıymetini bilmelisin...kendi kendini depresyona sokmaya çalışma ..Kesinlikle haklisiniz...bu bir surec farkindayim..ama dedim ya ne oldugunun farkina varip eyleme gecememe,mutsuzluga engel olamama durumu
Cok haklisiniz,sukur etmek lazim..elbette sukurler olsun..hatta bak fizigim cok iyidir ona bari binlerce sukurler olsunCnm ,inan hayatta daha önemli şeyler var ..bunları öğrenmek icin inş yaşamak zorunda kalmazsin ..elinde olanların kıymetini bilmelisin...kendi kendini depresyona sokmaya çalışma ..
Surekli guzel hayaller kuruyorum..kulagima muzik takip tam.bir ergen gibi kafamda klip ceviriyorum :) guzel olacak degil mi ? Guzel gececek ve ben buraya gelip paylasicam sizlerle..cok tesekkur ederim ya..
Abarta abarta anlatirim hem deHersey umarım gönlünce olur. Bekledigin gibi. E tabi haberdar etmeyi unutma bizleri
Evet cnm ..şükür ,bu şekilde devam et ..tekrar depresifligin hortlarsa elindwkileri düşün mutlu ol ..bunu yapamazsAn bir yürüyüşe çık ,kulağında sevdiğin müzikler olsun ..eşlik ederken yürüyüş yap ,keyfin yerine gelir ,erkek kısmı bizim kadar acımasız değil :)yani düz ler ..ayrıntılara takilmamalisin ..eminim çok guzengindir ,ah biz bayanlarCok haklisiniz,sukur etmek lazim..elbette sukurler olsun..hatta bak fizigim cok iyidir ona bari binlerce sukurler olsun
Tanimadigim bi suru kadinin benim icin biraraya gelip beni motive etmesi bile tek basina sukur sebebi ..hepinize ayri ayri tesekkur ederimEvet cnm ..şükür ,bu şekilde devam et ..tekrar depresifligin hortlarsa elindwkileri düşün mutlu ol ..bunu yapamazsAn bir yürüyüşe çık ,kulağında sevdiğin müzikler olsun ..eşlik ederken yürüyüş yap ,keyfin yerine gelir ,erkek kısmı bizim kadar acımasız değil :)yani düz ler ..ayrıntılara takilmamalisin ..eminim çok guzengindir ,ah biz bayanlar
Önemli değil cnm ..Tanimadigim bi suru kadinin benim icin biraraya gelip beni motive etmesi bile tek basina sukur sebebi ..hepinize ayri ayri tesekkur ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?