Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayakları yıkanası kadınmış vesselamSenin adına çok üzüldüm canım ama her kv öyle değil, en gecinden bir misal. Cuma günü kv telefon da görüştüm ve cmts düğüne gideceğimizi anlattım o ne yaptı biliyormusun, cmts öğlen 100 km yoldan geldi ve iki oğlumu aldı kendi evine götürdü "siz düğün de rahat olun, pazar günü uyuyun sonrada gezmelere gidin rahat rahat" dedi. Ve az önce yine 100 km den geldi ve çocukları getirdi.
Aynen öyle canım, o benim meleğim canım.ayakları yıkanası kadınmış vesselam
bencilliğinden,, hep bana hep banacılığından, herşeyin en iyisini ben bilirimciliğinden , oğlunu bebek sanmandan, sürekli yemek yapmak hastalığından, milleti başına toplama merakından, sürekli bizi çağırmandan , ikili oynamandan, ikiyüzlülüğünden, suratsızlığından, patavatsızlığından, kimsenin hiç birşeyini beğenmemenden, hep kendini ve çocuklarını övmenden, aşırı ısrarcılığından, sürekli yalandan hasta modlarından, sürekli ilgi alaka beklemenden, laf sokmalarından, yalanlarından, sonradan görmeliğinden, cahilliğinden, gösteriş yapma merakından, küçümsemenden, isteklerinin bitmemesinden, kendini genç kız sanmandan, bişeyi kırk kere söylemenden, samimiyetsizliğinden, laf taşıma huyundan herşeyinden nefret ediyorum. sevmiyorum seni kaynana....
Hint kumaşının değeri eskidendi şimdi on para etmiyobende nefret ediyorum oğlunu bulunmaz hint kumaşı sanan kaynanalardan. sanki biz evlat değiliz
![]()
Benimki de tek çocuk elimde olsa uzak kalsam keşke ama nerdeeeEşim tek çocuk olmasa kesin aynı kv ye sahibi derdim
Duyma görme ne kadar uzak o kadar iyi
Ben kv yi yine anlıyorumda melek gibi kayınpederim bu kadına bunca yıl nasıl katlanmış
Ne halt yemeye evlenmiş bununla anlamıyorum![]()
Demiyorum annem iyi bir anne ama Nasıl kv olur bilmiyorum bir eksiğini görürsem anneme de söylerimanneleriniz kaynana değilmi yada olmayacak mı
şimdi benim annem öyle değil demeyin birimizin annesi diğerinin kv si
Bazen ağzıma geliyor oğluna çok düşkün insanlar oğlunu evlendirmesin diyesim geliyor sonra vazgeçiyorumBen zaten hiç anlamıyorum. Bi bizim kocaların anası var zaten. Bi onlar evlat. Bu ne düşkünlük. Bekarken eve uğramazlar alemler gezmeler. Evlenince anam da anam. Lan arkadasım adama sorarlar ne diye evlendin o zaman. Yada gaynanaya sorarlar niye evlendirdin oğlunu. Haftanın beş günü görmek istiyorsun madem ayırmasana dizinin dibinden dimi ya
Maşallah bizimki bizle Düğüne gelirdiSenin adına çok üzüldüm canım ama her kv öyle değil, en gecinden bir misal. Cuma günü kv telefon da görüştüm ve cmts düğüne gideceğimizi anlattım o ne yaptı biliyormusun, cmts öğlen 100 km yoldan geldi ve iki oğlumu aldı kendi evine götürdü "siz düğün de rahat olun, pazar günü uyuyun sonrada gezmelere gidin rahat rahat" dedi. Ve az önce yine 100 km den geldi ve çocukları getirdi.
Benim kaynanam yok ama bizim sülalede biri var yemin ederim ilk kelimesinden son kelimesine kadar onu tarif etmişsiniz.bencilliğinden,, hep bana hep banacılığından, herşeyin en iyisini ben bilirimciliğinden , oğlunu bebek sanmandan, sürekli yemek yapmak hastalığından, milleti başına toplama merakından, sürekli bizi çağırmandan , ikili oynamandan, ikiyüzlülüğünden, suratsızlığından, patavatsızlığından, kimsenin hiç birşeyini beğenmemenden, hep kendini ve çocuklarını övmenden, aşırı ısrarcılığından, sürekli yalandan hasta modlarından, sürekli ilgi alaka beklemenden, laf sokmalarından, yalanlarından, sonradan görmeliğinden, cahilliğinden, gösteriş yapma merakından, küçümsemenden, isteklerinin bitmemesinden, kendini genç kız sanmandan, bişeyi kırk kere söylemenden, samimiyetsizliğinden, laf taşıma huyundan herşeyinden nefret ediyorum. sevmiyorum seni kaynana....
biliyor musun ben şu düşüncedeyim bazen benimkinin kızı yok 3 oğlan bunlar oğullarının kızlrınıda sevmiyorlar bırak gelini çok şrfszlr ...bencilliğinden,, hep bana hep banacılığından, herşeyin en iyisini ben bilirimciliğinden , oğlunu bebek sanmandan, sürekli yemek yapmak hastalığından, milleti başına toplama merakından, sürekli bizi çağırmandan , ikili oynamandan, ikiyüzlülüğünden, suratsızlığından, patavatsızlığından, kimsenin hiç birşeyini beğenmemenden, hep kendini ve çocuklarını övmenden, aşırı ısrarcılığından, sürekli yalandan hasta modlarından, sürekli ilgi alaka beklemenden, laf sokmalarından, yalanlarından, sonradan görmeliğinden, cahilliğinden, gösteriş yapma merakından, küçümsemenden, isteklerinin bitmemesinden, kendini genç kız sanmandan, bişeyi kırk kere söylemenden, samimiyetsizliğinden, laf taşıma huyundan herşeyinden nefret ediyorum. sevmiyorum seni kaynana....
Kaynanayı naapmalı kaynar kazana atmalı şarkısına döndü işş abboovvvKaynanam 70 yaşında ölse de kurtulsam ama ölmüyor pis insan
Bizimki düşkünde değil sadece çıkarcı ne koparsam kar diyenlerden o da kızlarıda. Eşimi sömüre sömüre soğana çevirmişler adamın üzerinde bi montu yoktu hepsi bi giydiğini bidaha giymezken Allah sorsunhesabını.Bazen ağzıma geliyor oğluna çok düşkün insanlar oğlunu evlendirmesin diyesim geliyor sonra vazgeçiyorum
Anneme okudum sayfadaki kadınlar ne yazmıs bak dedim. Hangi sayfaymış o benide üye yap bak bende neler yaziyorum. Agzina saglik ne guzel yazmis demekki butun kaynanalar aynı.bencilliğinden,, hep bana hep banacılığından, herşeyin en iyisini ben bilirimciliğinden , oğlunu bebek sanmandan, sürekli yemek yapmak hastalığından, milleti başına toplama merakından, sürekli bizi çağırmandan , ikili oynamandan, ikiyüzlülüğünden, suratsızlığından, patavatsızlığından, kimsenin hiç birşeyini beğenmemenden, hep kendini ve çocuklarını övmenden, aşırı ısrarcılığından, sürekli yalandan hasta modlarından, sürekli ilgi alaka beklemenden, laf sokmalarından, yalanlarından, sonradan görmeliğinden, cahilliğinden, gösteriş yapma merakından, küçümsemenden, isteklerinin bitmemesinden, kendini genç kız sanmandan, bişeyi kırk kere söylemenden, samimiyetsizliğinden, laf taşıma huyundan herşeyinden nefret ediyorum. sevmiyorum seni kaynana....
Hepsi melek gibi görünür asıl şeytanlıkta bu zaten. Duygu sömürüleri tuhaf tuhaf mazlum haller falan anca kendi oğulları yiyor bunları