• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevmiyorum seni kaynana..

Senin adına çok üzüldüm canım ama her kv öyle değil, en gecinden bir misal. Cuma günü kv telefon da görüştüm ve cmts düğüne gideceğimizi anlattım o ne yaptı biliyormusun, cmts öğlen 100 km yoldan geldi ve iki oğlumu aldı kendi evine götürdü "siz düğün de rahat olun, pazar günü uyuyun sonrada gezmelere gidin rahat rahat" dedi. Ve az önce yine 100 km den geldi ve çocukları getirdi.

Senin adına çok üzüldüm canım ama her kv öyle değil, en gecinden bir misal. Cuma günü kv telefon da görüştüm ve cmts düğüne gideceğimizi anlattım o ne yaptı biliyormusun, cmts öğlen 100 km yoldan geldi ve iki oğlumu aldı kendi evine götürdü "siz düğün de rahat olun, pazar günü uyuyun sonrada gezmelere gidin rahat rahat" dedi. Ve az önce yine 100 km den geldi ve çocukları getirdi.
ayakları yıkanası kadınmış vesselam

bencilliğinden,, hep bana hep banacılığından, herşeyin en iyisini ben bilirimciliğinden , oğlunu bebek sanmandan, sürekli yemek yapmak hastalığından, milleti başına toplama merakından, sürekli bizi çağırmandan , ikili oynamandan, ikiyüzlülüğünden, suratsızlığından, patavatsızlığından, kimsenin hiç birşeyini beğenmemenden, hep kendini ve çocuklarını övmenden, aşırı ısrarcılığından, sürekli yalandan hasta modlarından, sürekli ilgi alaka beklemenden, laf sokmalarından, yalanlarından, sonradan görmeliğinden, cahilliğinden, gösteriş yapma merakından, küçümsemenden, isteklerinin bitmemesinden, kendini genç kız sanmandan, bişeyi kırk kere söylemenden, samimiyetsizliğinden, laf taşıma huyundan herşeyinden nefret ediyorum. sevmiyorum seni kaynana....

başlığa cevap yazıyorum

aferin kız sevilecek bir şey degil zaten kaynana

bende nefret ediyorum olmaz olsun diyorum oğullarını ya çıkardıkları yer ... yada kendileri yatağına girseler ...

Eşim tek çocuk olmasa kesin aynı kv ye sahibi derdim :-)

Duyma görme ne kadar uzak o kadar iyi

Ben kv yi yine anlıyorumda melek gibi kayınpederim bu kadına bunca yıl nasıl katlanmış
Ne halt yemeye evlenmiş bununla anlamıyorum:skandal:
Benimki de tek çocuk elimde olsa uzak kalsam keşke ama nerdeee

Bir düşünür şöyle demiş; En iyi kaynana ölmüş kaynanadir.

Saka bi yana bizim annelerimizde kaynana sonuçta

Velhasıl bi çok huyları aynı oluyo zaten bu türle

Ben zaten hiç anlamıyorum. Bi bizim kocaların anası var zaten. Bi onlar evlat. Bu ne düşkünlük. Bekarken eve uğramazlar alemler gezmeler. Evlenince anam da anam. Lan arkadasım adama sorarlar ne diye evlendin o zaman. Yada gaynanaya sorarlar niye evlendirdin oğlunu. Haftanın beş günü görmek istiyorsun madem ayırmasana dizinin dibinden dimi ya
Bazen ağzıma geliyor oğluna çok düşkün insanlar oğlunu evlendirmesin diyesim geliyor sonra vazgeçiyorum

Maşallah bizimki bizle Düğüne gelirdi

bencilliğinden,, hep bana hep banacılığından, herşeyin en iyisini ben bilirimciliğinden , oğlunu bebek sanmandan, sürekli yemek yapmak hastalığından, milleti başına toplama merakından, sürekli bizi çağırmandan , ikili oynamandan, ikiyüzlülüğünden, suratsızlığından, patavatsızlığından, kimsenin hiç birşeyini beğenmemenden, hep kendini ve çocuklarını övmenden, aşırı ısrarcılığından, sürekli yalandan hasta modlarından, sürekli ilgi alaka beklemenden, laf sokmalarından, yalanlarından, sonradan görmeliğinden, cahilliğinden, gösteriş yapma merakından, küçümsemenden, isteklerinin bitmemesinden, kendini genç kız sanmandan, bişeyi kırk kere söylemenden, samimiyetsizliğinden, laf taşıma huyundan herşeyinden nefret ediyorum. sevmiyorum seni kaynana....
Benim kaynanam yok ama bizim sülalede biri var yemin ederim ilk kelimesinden son kelimesine kadar onu tarif etmişsiniz.
Böyle bi benzerlik olamaz.Akrabası olarak ben tahammül edemiyorum Allah gelinine sabır versin diyorum her zaman.
Bi de bu şahsiyet her defasında her ortamda ben hiç kaynanalık yapmam muhabbeti yapar içimden küfrederim yani.

biliyor musun ben şu düşüncedeyim bazen benimkinin kızı yok 3 oğlan bunlar oğullarının kızlrınıda sevmiyorlar bırak gelini çok şrfszlr ...

boyle ozellikli bir kaynanayi kim severki
canim yanmis belliki allah yardimcin olsun

Bazen ağzıma geliyor oğluna çok düşkün insanlar oğlunu evlendirmesin diyesim geliyor sonra vazgeçiyorum
Bizimki düşkünde değil sadece çıkarcı ne koparsam kar diyenlerden o da kızlarıda. Eşimi sömüre sömüre soğana çevirmişler adamın üzerinde bi montu yoktu hepsi bi giydiğini bidaha giymezken Allah sorsunhesabını.

Anneme okudum sayfadaki kadınlar ne yazmıs bak dedim. Hangi sayfaymış o benide üye yap bak bende neler yaziyorum. Agzina saglik ne guzel yazmis demekki butun kaynanalar aynı.
Seklinde yorum yaptı. 55 yasinda babannem hala annemin yanında ilk günden beri. Hakli tabi :)
Vallahi nedir bizim bu kaynanalardan cektigimiz.

Ayy en sinir olduğum şey saf ayagı çekmeleri. Ulan ben sizin cigerinizi biliyorum diye bağırmak istiyorum. Ama yok ben hınımifindi olucam illa ...
Hepsi melek gibi görünür asıl şeytanlıkta bu zaten. Duygu sömürüleri tuhaf tuhaf mazlum haller falan anca kendi oğulları yiyor bunları

Back
X