- 14 Ocak 2017
- 7
- 5
- 86
- 30
- Konu Sahibi kivirciksan
-
Gerçek hayatta ki arkadaşım olsan, adam sana mesafe koymaya başladığı an ayrılmaya ikna ederdim canımLütfen sanki gerçek hayatta bir arkadaşımmış gibi yazın her şeyi gizli saklı yaşadığım için anlatacak kimsem yok ve çok kötü hissediyorum çok yalnız ve özgüvensiz hissediyorum çok utanıyorum kendimi bu hallere soktuğum için. Her birinizin bir tek yorumu bile Benim için çok önemli. Çok teşekkür ederim
Teşekkür ederim hep gizli ve içimde yaşadığım için akıl alıp dertleşebileceğim kimsem olmadı. O yüzden biraz da kontrolümü Kaybettim. Şimdi tek dileğim bi an önce toparlanmak. Çok sağ olunGerçek hayatta ki arkadaşım olsan, adam sana mesafe koymaya başladığı an ayrılmaya ikna ederdim canım
Neden bu kadar gizli. Yani bu adamın geçmişte ne gibi hatası var ki babanız bu kadar karşıTeşekkür ederim hep gizli ve içimde yaşadığım için akıl alıp dertleşebileceğim kimsem olmadı. O yüzden biraz da kontrolümü Kaybettim. Şimdi tek dileğim bi an önce toparlanmak. Çok sağ olun
Önce peşinden koşmuş seni kendisine bağlayınca bu sefer seni peşinden koşturmuş. Tipik erkek işte. Ama seni mutlu edecek birisi değil kendini heba etme. Seni gerçekten sevseydi kıyamazdı üzülmene hiç canını sıkma. Peşinden koşup değerini düşürme kendini topla. Yol ver gitsin azat et ki daha iyisi seni gerçekten seven üzülmene dayanamayacak seni el üstünde tutacak birisi gelsinBiz de devam etmeye başladık. İlk birkaç hafta çok iyiydi üstüne titriyordu. Sonra git gide sorun çıkarmaya başladı. Laf sokmaya içinde bulunduğum zor duruma gönderme yapmaya ve gizli saklı yaşamak istemediğinden dem vurmaya. Bi kaç kez kavga ettik ayrılma noktasına geldik. Sonra ya o döndü yazdı ya ben. Kimi zaman S***** G** (Defol) dedi kimi zaman instagram ve Facebook’tan engelledi kimi zama telefonundan whatpsapptan. Sonra yavaş yavaş iletişimi Kesmeye başladı. Konuşmaya çalıştım hem işleri bahane etti. Bana günde ayıracak 5 dakikan da mı yok dedim sıkıntılarım borçlarım var dedi. Bir de bi yazlık bi yerde yaşıyoruz kışları ada bomboş yazları her taraf turist olan bi yer bu erkeğin de bi cafesi var yazdan yaza işlettiği. Arkadaşımın intagramından bakıyorum 3 kızla fotoğraf atıyor birilerini takip ediyor misafirleri geliyor onların çocuklarını lunaparka götürüyor. Ben haftalarca arasın yazsın diye bekledim en fazla sabredebildiğim 4 gün oldu gün sonunda hep ben yazdım aradım. Bi kez olsun o kendi isteğiyle yazmadı. Ayrılmak istedim ciddiye almadı. En son bu sabah kızlarla olan fotoyu gördüm kavga ettik. Nefret ettirdin kendinden beni boğuyorsun dedi. Bitsin dedi. Çok utanıyorum söylemeye ama kendimi kaybettim. Nolur yanına geliyim bi kerecik görüşelim diye tabiri caizle köpekler gibi yalvardım. İstemiyorum konuşmak dahi dedi. Senle artık olmaz dedi. Sevmiyor Musun dedim başka biri mi var dedim Sevmiyorum başka biri yokta soğuttun kendinden dedi. Sevmiyorum dedikten sonra bi daha hiç yazmadım ve kendimden çok utanıyorum lütfen yardımcı olun
Konuşşşşşşşş kız aynen benden de o kadarbir erkeğin 15 günde evlenmekten bahsetmesi dahi düşündürücü
ve anne baba onaylamıyorsa bir bildiği var gizli saklı da yaşansa o ilişkiden hayır gelmezdi
e alkolik diyorsun kızlarla samimi diyorsun yavşak diyorsun sana S***** G** (Defol) demiş ilgisizmiş ve sevmediğini söylemiş daha nasil bi bahane istiyorsun canım bu adamı hayatından bi çöp poşetiyle atmayı?
utanacak bişey yok saygı duyulacak bi insan olsaydı zaten seni yalvartmazdı
o insanın ne düşündüğü umrun bile olmasın
elini sallasan ellisi ve ailenin de onaylayacağı çok iyi insanlar vardir eminim.
Ah canım ya...cok afedersin ama böyle öküz gibi adamların karşisinda ,naif ,duygusal kadinlarin böyle durumlara düşmesine asla katlanamiyorum..Duygularini kullanip yakinlasmis sana ve istismar etmis..Senede 3 ay calisan cafesi olan birinin (ayrica alkol sorunu olan) nasil aile babasi olup ev gecindirebilecegini düşündün be canim?? Kızlar aklinizi ,kalbinizden önce kullanin noluur..iki cift güzel söze,ilgiye kanmayinn..Bu erkeklerin topu birden ilk levelde bunlari zaten uyguluyor.Siz istikrara bakin..Eyy dünya güzeli anneler,babalar! Yine hakli çiktiniz siz de..Oysa her haklı cikişinizda siz üzülüyorsunuz...Sakın canim ,uzak dur o kişiden.Sana en güzel dönemlerinizde küfür eden evlenince şiddet bile uygular.Bir kisinin gecmişi ,geleceginin referansıdır! Kimse degismez .hele 31 yasinda adada cafe işletip kizlarla instagrama foto koyan kişi hiic degişmez..Allah iyilerle karşilastirsin canimGirememiştim bir süredir iş yoğunluğundan her birinize dikkate alıp yorum yaptığınız için çok teşekkür ederim öncelikle. Dediğiniz gibi hiç Arayıp sormadım 3 hafta boyunca olduğu yerden bile geçmedim sadece 3 hafta sonunda mecbur kaldığım için onun önünden geçmek zorunda kaldım ama asla kafamı çevirip bakmadım bile. Aradan 1 buçuk saat geçtikten sonra aradı beni aşırı nefret ve ego kokan bi sesle emanetlerimi gönder bi an önce dedi. (Emanet=hediye) bi kolye bi bileklik maddi olarak değil ama manevi olarak değer vermiştim zamanında çok gücüme gitti. 2 gün sonra götürdüm eline verdim hediyelerden biri kırılmıştı tam saf gibi onun açıklamasını yapacaktım beni konuşturmadı aldı elimden işim var dedi ne hoşçakal ne iyi akşamlar hiçbir şey demeden yürüdü gitti. Bi süre de öyle dengem bozuldu. Ama toparlıyorum. Benim bu kadar dağılmamın en büyük sebebi çok sevildiğime inanmamdı. Ama yazlık bi yerde yaşadığımı ve burda ikamet eden erkeklerin Kışın yokluk çekip yaz geldiğinde biraz para biraz da ortam gördüğünde değiştiklerini unutmuşum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?