- 14 Ocak 2017
- 7
- 5
- 86
- 30
- Konu Sahibi kivirciksan
Öncelikle hepinize iyi akşamlar. Bundan 3 yıl önce yine buraya böyle bi konu için başlık açmıştım. Çok üzgün ve çaresiz olduğum bi andı şimdi aklıma bile gelmiyor umarım bu da öyle olur. Ablalarım kardeşlerim arkadaşlarım yorumlarınıza ihtiyacım var arkadaşça içimi dökmeye ihtiyacım var Çünkü anlatacağım her şeyi gizli saklı yaşamak zorunda kaldığım için kimseye içimi dökemiyorum siz yardımcı olun lütfen. Bi adam girdi hayatıma Mart ayında haber gönderdi ciddi düşündüğünü söyledi. Sonra konuşmaya başladık aşırı ilgili biriydi 10 15gün içinde beni çok sevdiğini evlenmek istediğini söyledi ev bakmaya götürdü ailesiyle tanıştırdı. O 31 ben 24 yaşındayım. Gel zaman git zaman ben de sevdim bağlandım aklımda hiç evlilik fikri yokken aklıma giriverdi. Konuyu babama açtım 1 buçuk ay sonra. Katii suretle reddetti Çünkü her gün alkol alan ve geçmişinde çok ciddi hatalar yapan biriydi. Ben de aileme karşı gelmemek adına biraz da haklı olduklarını düşündüğüm için ayrıldım. Ayrıldıktan sonra ne istersen yaparım diye yalvardı görüşmek istedi. Yapma dedim birbirimizi tüketiriz biz bi ömrü birlikte geçiremeyiz dedim. Ben çok seviyorum sensiz bi dünya bana cehennem dedi. Ben sensiz yapamam dedi çok seviyorum dedi dedikçe dedi bırakmadı ucunu. Sonra ben ona dedim ki barışacak olsak bile bunu ikimizden başka kimse bilemez kardeşlerimiz en yakın arkadaşlarımız bile. Razıyım dedi.