Sevmiyorum, zamana bırakalım diyen erkek...

kocsevenkovahatunu

Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2014
34
6
18
30
Yaklaşık 2 aydır çıktığım ama 1 buçuk yıldır tanıdığım sevgilim vardı. 2 hafta önce kavga ettik çok fena kıskançlık yaptım haksızdım.. Çok sinirlendi ama bende sinirliydim. Ayrılalım dedim ama pişman olup mesaj attım. Barışalım dedim buluşalım dedim istemedi. Düzelmicek bitti dedi. Bende seni seviyorum sende beni seviyosun biliyorum dedim. Sevmiyorum soğudum dedi. Çok ağırıma gitti.. Zamana bırakalım dedi. Ne işe yarıyacak zaman dediğim zaman ise esen rüzgar durulur dedi. Bende hiçbir işe yaramaz bu saatten sonra zaman sevmiyomuşsun bende daha yazmam sana ben unuturum asıl sen unut çünkü kimse benim gibi bakmayacak gözlerine elveda yazdım. Cevap atmadı. Sizce sinirden mi sevmiyorum dedi yoksa cidden sevmiyor mudur? Yardımınıza ihtiyacım var....

Haklisiniz fazla bile yuz verdim ona asik oldugumu bildigi icin yapiyor zaten ama bir kiz sevilmedigini duyunca vazgecmeli bende oyle yapicam.
"sinirle söylemek" diye bir şey yoktur "sinirlenince içindekini söylemek" vardır.. sevmediğini öğrenmiş oldunuz, yalvarıp diz çökmenin alemi yok, salın ipini gitsin !

sevgiler..

zaman bırakıl dediğinde konuyu gerçekten zamana bıraksaydın keşke haksız olduğunu kendin de kabul etmişsin
artık her iki tarafta gemileri yakmış sana tavsiyem bir daha ondan bir adım gelene dek beklemen :)

bırak bu koç burcu herifi .Ondan hayır gelmez

Kac kurtar kendini bacim ugrasilmaz boylesiyle. Baksana daha 2 ay olmus sevmiyorum demis... on gun sonra da seviyorum der belki. Kisaca bu insan dengesiz guzel kardesim. Dengesiz insanlar karsisindakinin dengesini de bozarlar bende de vardi oyle bi dengesiz biliyorum... o yuzden daha 1.5 yila falan bakma benim 3.5 yil sonra aklima dank etti direkt bastim tekmeyi sen de oyle yap gencsin guzelsin uzersin daha neler bulursun :*

bende sevdiceğime senden soğudum demiştim.ama içim yanıyordu halbuki.o beni kaale almamıştı.belki sinirle söylemiştir üzülme.ama üzerine düşme zamana bırak derken haklı konuşmuş

Bu konularda seviyor yada sevmiyor diye
kesin konuşmam.
cunku karsidaki adami tanimiyoruz
belli ki senin üstüne gitmen hem onu biktirmis hemde simartmis
sana seni sevmiyorum demesi bile seni durdurmuyor gördüğümuz gibi
sen yine onu arayacaksin
ama arama birak gitsin
pisman olup dönerse o zaman düşünürsün..

eğer yaptığınız kıskançlık gereksiz ve iticiyse sizden soğuması normal,ayrılalım diyip arkadan barışalım diye yazdığınızda karşı taraf sizin için dengesiz diye düşünmüş olabilir yani o yüzden gene soğuması normal,bence de zamana bırakın, eğer üstüne giderseniz daha fazla soğur, o sizi ararsa arayın aramazsa da yapcak bir şey yok bence

Bir söz vardır " Aşk erkeğin hayatının bir parçası kadınınsa hayatının tamamıdır." diye ah biz kadınlar ah! Kızlar unutmayın erkeğin doğasında avlamak var bırakın o sizin peşinizde koşsun. Seni böyle sevecekse de sevemez çünkü sen ona hazır gelmişsin. Bırak isteyen çaba sarf etsin. Hem sen dünyanın en mükemmel kızı da olsan aşk işleri başkadır kimi sever kimi sevmez. Biliyorum duygularımıza yenik düştüğümüz anlar oluyor ama mantıklı olan kazanıyor çevremizde bu hep böyledir. Dışarıdan bakınca öyle aman aman demeyeceğimiz kızlar nasıl da süründürür aşık eder kendine ah aslında onlar ne aman amandır kendilerini ağırdan satarlar. Belli ki duygularınız çok yoğun sevilmeye muhtaç sevgiyi hayatının en ön sırasına oturtan bir yapınız var. En azından bu olduğu gibi olan içten hallerinizden öyle hissettim. Bu da sizi dengesizleştirebiliyor bir ayrılalım bir barışalım demişsiniz bu da sizi dengesiz sanmasına neden olmuş. Kaldı ki belli ki mantıklı bir kızsın sevmiyorum demesinden gerekli anlamı çıkarmışsın evet sevmiyor sevse tartışmayı büyütmez orta yolu bulmaya yatıştırmaya çalışır doğrudan gururuna saldırdığınız hassas anlar dışında bu böyledir. Bence ya tamamen bitir belli olmaz belki de senin için doğru insan başkasıdır ya da bitiremiyorsan sabırlı ol üstüne düşme sadece bekle aman ben hatalıydım olayına da girme özür dilemişsin bitmiş kaldı ki bir erkek sevmişse bir kızın ufak tefek nazlarını çekerler (tabi buradan ne şımarıklık yapsam çekilir anlamını çıkarmamak gerekir fazla naz aşık usandırır bıktırır bunaltır yaka silktirir) bırak koşacaksa o senin peşinden koşsun bu kadar net! Bol şans

Daha 2 ayda,yani 60 günde neyin kıskançlığı neyin kavgası.

daha 2 ayda böyle yaptıysa emin ol ayrilmaniz iyi olmuş benim 1,5 senelik ilişkim var hep ben peşinden kosmustum haliyle o kadar nasılsa seviyo havasına girmişti ki her ayrilmada sevmiyorum diyodu sinirindendi tabi bunu anlayabiliyodum en sonunda bıraktım kendi haline şimdi bana farketmemisim her şeyim sen olmuşsun kaybetmekten korkuyorum falan diyo emin ol üstüne dusmemen en doğrusu daha 2 ayda sevmiyorum diycek kadar rahatsa gevsektir o adam zaten olmamış bosver değerini anlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…