Sevmiyorum, zamana bırakalım diyen erkek...

Zıpzıp yoksa ben sorayım yaşlar kaç

Kactim kurtardim gercekten simdi uzuluyorum ama zamanla her sey guzel olucak Allah'ın izniyle bir bucuk senedir ne cektim bi ben biliyorum bide Allah. Hepinize cevaplariniz icin tesekkur ederim. Kurtulmak en iyisi belkide

gerçekten sevseydi ' seni sevmiyorum 'un sizi ne kadar üzeceğini bilirdi ve söylemezdi .. Adam sevmiyor demekki boşver olması gereken buymuş hayırlısı budur belki senin için ..

Yaslariniz kac?

zaman bırakıl dediğinde konuyu gerçekten zamana bıraksaydın keşke haksız olduğunu kendin de kabul etmişsin
artık her iki tarafta gemileri yakmış sana tavsiyem bir daha ondan bir adım gelene dek beklemen :)

keske zamana biraksaydin arkadasinda dedigi gibi...
çok üstüne gitmissin, o da öfkesini bastiramayip seni kizdirmis...
biraz zaman ver, birak arama ondan bi adim gelene kadar!
gelmezse geçmis olsun!!

Bence bahanesi oldu kizginlik falan degil. Bundan oncesi de vardi. İlk tanistigimiz zamanlar da cikmistik terketmisti beni. Ayrica 2 ay boyunca hic aramadi beni sadece mesajlastik. Ben arayayim dedikce ben sana haber veririm dedi. Bunlari goz ardi edemiyorum. Hata benden daha cok onda. Geri donmesini de beklemiyorum artik hatta donmemesi daha hayirli olur.
keske zamana biraksaydin arkadasinda dedigi gibi...
çok üstüne gitmissin, o da öfkesini bastiramayip seni kizdirmis...
biraz zaman ver, birak arama ondan bi adim gelene kadar!
gelmezse geçmis olsun!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…