- Konu Sahibi kocsevenkovahatunu
-
Zıpzıp yoksa ben sorayım yaşlar kaçYaklaşık 2 aydır çıktığım ama 1 buçuk yıldır tanıdığım sevgilim vardı. 2 hafta önce kavga ettik çok fena kıskançlık yaptım haksızdım.. Çok sinirlendi ama bende sinirliydim. Ayrılalım dedim ama pişman olup mesaj attım. Barışalım dedim buluşalım dedim istemedi. Düzelmicek bitti dedi. Bende seni seviyorum sende beni seviyosun biliyorum dedim. Sevmiyorum soğudum dedi. Çok ağırıma gitti.. Zamana bırakalım dedi. Ne işe yarıyacak zaman dediğim zaman ise esen rüzgar durulur dedi. Bende hiçbir işe yaramaz bu saatten sonra zaman sevmiyomuşsun bende daha yazmam sana ben unuturum asıl sen unut çünkü kimse benim gibi bakmayacak gözlerine elveda yazdım. Cevap atmadı. Sizce sinirden mi sevmiyorum dedi yoksa cidden sevmiyor mudur? Yardımınıza ihtiyacım var....
Zıpzıp yoksa ben sorayım yaşlar kaç
Kac kurtar kendini bacim ugrasilmaz boylesiyle. Baksana daha 2 ay olmus sevmiyorum demis... on gun sonra da seviyorum der belki. Kisaca bu insan dengesiz guzel kardesim. Dengesiz insanlar karsisindakinin dengesini de bozarlar bende de vardi oyle bi dengesiz biliyorum... o yuzden daha 1.5 yila falan bakma benim 3.5 yil sonra aklima dank etti direkt bastim tekmeyi sen de oyle yap gencsin guzelsin uzersin daha neler bulursun :*
takılası varmış o yüzden en ufak depremde çürük kolon gibi yıkmış ilişkiyi
Yaklaşık 2 aydır çıktığım ama 1 buçuk yıldır tanıdığım sevgilim vardı. 2 hafta önce kavga ettik çok fena kıskançlık yaptım haksızdım.. Çok sinirlendi ama bende sinirliydim. Ayrılalım dedim ama pişman olup mesaj attım. Barışalım dedim buluşalım dedim istemedi. Düzelmicek bitti dedi. Bende seni seviyorum sende beni seviyosun biliyorum dedim. Sevmiyorum soğudum dedi. Çok ağırıma gitti.. Zamana bırakalım dedi. Ne işe yarıyacak zaman dediğim zaman ise esen rüzgar durulur dedi. Bende hiçbir işe yaramaz bu saatten sonra zaman sevmiyomuşsun bende daha yazmam sana ben unuturum asıl sen unut çünkü kimse benim gibi bakmayacak gözlerine elveda yazdım. Cevap atmadı. Sizce sinirden mi sevmiyorum dedi yoksa cidden sevmiyor mudur? Yardımınıza ihtiyacım var....
Ben 20 yasindayim o 21
Yaslariniz kac?
Seveni arıyorum
zaman bırakıl dediğinde konuyu gerçekten zamana bıraksaydın keşke haksız olduğunu kendin de kabul etmişsin
artık her iki tarafta gemileri yakmış sana tavsiyem bir daha ondan bir adım gelene dek beklemen :)
keske zamana biraksaydin arkadasinda dedigi gibi...
çok üstüne gitmissin, o da öfkesini bastiramayip seni kizdirmis...
biraz zaman ver, birak arama ondan bi adim gelene kadar!
gelmezse geçmis olsun!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?