Sevmiyorum

Çok klişe . Kendimi seviyorum , çok da mutluyum kendimle , hiç sıkılmıyorum mesela tek başına iken , kendi kendime sohbet bile ediyorum ben 🤪
İnsanların cikarciliklari , bencillikleri , kafama uymayan sohbetleri , hep kendi dertlerini anlatma çabaları , kendi kendilerini ovmeleri , suya sabuna dokunmadan sadece kendileri varmış gibi yaşamaları , egitimsizlikleri , cahillikleri , beceriksiz oluşları zamanla soğutuyor.
İnsanları sevmemek demek onları görünce suratlarına kusmak demek değil ki mesafe olması, zorunluluk hallerinde birbirine saygılı davranarak iletisimde olmak..
Kendisini sevmeyen insan sevemez bla bla son derece dayanağı olmayan sözlerden biri

Allahımmm siz aynı bennn. Okuduklarımı bir an ben yazdım zanettim. Gerçekten de bunları dile getirdiğim zaman hep ben gaddar, taş kalpli oluyorum. Oysa ki ben kimseye zarar vermem ki. Sadece hayvanları en çok ise kedileri ve kuşları severim. 🐈

Ben eskiden insanları çok severdim, tanımadan da severdim. Tam bir sevgi kuşuydum.
Simdiyse cidden neredeyse herkese uyuz oluyorum. Kimden bahsetsem isminin başına 'salak' sıfatı koyasim geliyor
Uyuz oluyorum insanlara (şükür kendimi çok seviyorum ama. Canım kendim,ben de olmasam ne yapardım acaba)

Arkadaşlar hayatımdaki hiç kimseyi sevmiyorum
Annem ve bebeğim hariç , annemi de bazen sevmediğimi hissediyorum hatta
Herkes bencil ve hazımsız geliyor bana
Kimseye maddi muhtaçlığım yok şükürler olsun
Kimse ile yola çıkılmaz kimseye fedakarlık yapılmaz hissim çok yoğun
Zamanında yaptıklarım da şimdi beni tırmalıyor
Ayrıntılar var çok ama anlatmaya mecalim yok
Herkes kendi derdinde kimse kimseyi umursamıyor , rabbim kimseye muhtaç etmesin , olmamak için elimden geleni yapıyorum , maddimılarak muhtaç da değilim ama insan hayatında bir destek bir paylaşım alanı istiyor, almak vermek bunlar güzel şeyler , hep ver hep ver sonra bunalıma giriyorum , belki de hayatındaki insanlar da beni sevmiyordur ??
Ya da insanlar hep böyle mi??
Annem ve bebeğim hariç demişsiniz eşiniz yok mu ? Varsa sevmediğiniz birinden neden çocuk yaptınız ?

Herkes kendi derdinde kimse kimseyi umursamıyor , rabbim kimseye muhtaç etmesin , olmamak için elimden geleni yapıyorum , maddimılarak muhtaç da değilim ama insan hayatında bir destek bir paylaşım alanı istiyor, almak vermek bunlar güzel şeyler , hep ver hep ver sonra bunalıma giriyorum , belki de hayatındaki insanlar da beni sevmiyordur ??
Bende ailem hariç kimseyi sevmiyorum hepsi yalan dolan hepsi çıkarıcı hepsi ayağim bi taşa değse oh deme peşindeler hepsi aslında nasıl olduğumu bildiği halde susup konuşmayıp kötü biri olmamı öyle gözükmemi istiyorlar. İki yüzlüler

Sevmek güzeldir, sevmek iyileştirir. Keşke bütün insanların içinde sevgi olsaydı da dünyada bu kadar kötülük yaşanmış olmasaydı. Katliamlar, eziyetler, savaşlar, zulümler.. Olmasaydı keşke..

Bu tarz konuların altındaki yorumlar hep aynı. Herkes iyi kazık yiyen kıymeti bilinmeyen çıkarcı insanların gazabına uğramış, başkaları da kötü. Peh çok inandırıcı.

Nick ve altındaki yazıyla yorumun uyumsuzluğu ve birbiri ile muhteşem çelişmesi 🥴

Allahımmm siz aynı bennn. Okuduklarımı bir an ben yazdım zanettim. Gerçekten de bunları dile getirdiğim zaman hep ben gaddar, taş kalpli oluyorum. Oysa ki ben kimseye zarar vermem ki. Sadece hayvanları en çok ise kedileri ve kuşları severim. 🐈

Ben aslında birebir dile getirmiyorum , hareketlerim belli ediyor sevdiğimi de sevmediğimi de 😂😂 iyi oluyor ben böyleyim diyorum kimseye zarar vermemek için uğraşıyorum ama kimseye faydam dokunsun diye de kendimi paralamiyorum , eşim tam bir insan canlısı ama ben değilim içimden gelmiyor yani ..

Sevmemek değil de artık insanları daha çabuk eliyorum, tanımak ve sevmek için çaba harcamıyorum, pek içimden gelmiyor. En son ne zaman bir insan için çaba harcadım hatırlamıyorum :olamaz: :oha:

Psikolojik bir rahatsızlığınız olduğunu mu ima ettim ? Ya da saç baş dağınık pijamalarla mama dagitan 50 yaşında biri olduğunuzuu düşündüğümü ? Ya da anormal bir hayatınız mi var dedim?

Nasıl yaptınız bu çıkarımı anlamadim. Neyse merak etmiyorum.
😂😂aynen ya gece gece çok güldüm alınganlıkta nirvana yapılmış😂😂Allah yardımcısı olsun arkadaşın böyle hayat zor geçer

Kıımet bilenleri bulmalısın.Karşılık gormedıgımde zerre uğraşmam.

😂😂aynen ya gece gece çok güldüm alınganlıkta nirvana yapılmış😂😂Allah yardımcısı olsun arkadaşın böyle hayat zor geçer

Laf sokucam derken komik olmasak mi 😂 zira arkadas anladı onun yazısıyla alakası olmadığını gene de sen bilirsin 🤪

Laf sokucam derken komik olmasak mi 😂 zira arkadas anladı onun yazısıyla alakası olmadığını gene de sen bilirsin 🤪
Evet gördüm işin daha kötüsü burada kimse öyle bir şey dememesine rağmen diyenler var diye arkadaşı alıntılayıp uzunca bi psikolojik sorununun olmadığını mama dağıtan 55 yaşında teyze olmadığını (ki olunca ne oluyorsa mama dağıtan teyzelerin psikolojisi mi bozuk) daha 34 ten tazecik olduğuna😂 kadar anlatmışsın,garip.Sana niye laf sokayım ki anlamak istediğin gibi anlamışsın alıngan olduğunu söylemem laf sokmak mı.İki cümlenden biri komiksin,klişesin vs vs saldırgan davranacağına iletişim konusunda kendini geliştirsen belki insanlarla daha iyi anlaşır böylelikle sevmeyi de öğrenebilirsin.

Ben dünyanın en bencil insanı olabilirim herkes de öyle bilir beni ama mutluyum, eşim ailem ve hayvanlar dışında bende kimseyi sevmem, bir iki arkadaşım hariç bu arada, ama geri kalanların da hayatlarında bi zarar değilim sadece faydam da yok, kendi menfaatimi düşünürüm her konuda çümkü neden düşünmiyim

Nick ve altındaki yazıyla yorumun uyumsuzluğu ve birbiri ile muhteşem çelişmesi 🥴
Sen gerçekten kendini seviyor musun şimdi?Herkese saldırıyorsun içinde resmen öfke var.Klişe dediğin cümlem ne kadar da sana uyuyor.Senin kimseyi sevememen çok normal.

Back
X