Canım bak ben de 22 yaşındayım oyüzden arkadaşım olarak görüp öyle yazacağım, kırılmanı istemem.
Birçoğumuzun uzun ilişkisi var. Benim 1 yıl dolacak ve aynı bölümde aynı sınıfta hep dipdibeyiz. Bana en fazla karışabildiği şey şu erkek arkadaşınla önce beni tanıştır, içim rahat etsin siz arkadaş ortamında görüştüğünüzde boştan yere rahatsız olmayım, oluyor ya da nebiliyim yakan fazla açık azıcık çek şunu oluyor.
Ki benim dolu yerde üyeliğim var. Daha şu zamana kadar kapat lafı geçmedi ikimizden de.
Yani birbirinizi görmeden daha 4 ayda bu kadar taviz verme. Bak o bi'şifreyi vermemiş sana madem öyleymiş sen de dediğini yapmasaydın. Tek taraflı fedakarlık olucaksa o ilişki zaten yürümüyor. Benim fikrimi sorarsan hazır yol yakınken netten biri için canını sıkma, üzme derim. Tamam öyle tanışıp mutlu olan insanlar da var ama yakın ilişki bile yorucuyken o daha da zor.
Hep görüşemiyorsun. Bi'de netten olduğun için uzaktaki adama güven zor oluşuyor. Sürekli acabalar, acaba aldatıyor mu, acaba gerçekten doğru mu söylüyor, acaba işini doğru mu söyledi...
çok çok haklısınız gerçekten bende o yüzden facemi kapattımki bişeyde yaptıgım yokkı oyun oynuyordum sadıgım zaten ben gormesemde öleydim yani baskası olsa kaç kişiyle görüşürdü ben yapmadım bunu siz olsanız kapatmazdınız demı evet solecem bıttı dıye uzulmek istemem ama bırazcık canım yanıcak cunku neler solucegını kestırıyorum ben onun canım yansada geçer zaten çünkü görmedim bile bugun dogru durust konusmadı bıle saat 2 bucuktan berı uyuyr uyuyosa tabı