Sevseydi gelirdi...

Canım bak ben de 22 yaşındayım oyüzden arkadaşım olarak görüp öyle yazacağım, kırılmanı istemem.
Birçoğumuzun uzun ilişkisi var. Benim 1 yıl dolacak ve aynı bölümde aynı sınıfta hep dipdibeyiz. Bana en fazla karışabildiği şey şu erkek arkadaşınla önce beni tanıştır, içim rahat etsin siz arkadaş ortamında görüştüğünüzde boştan yere rahatsız olmayım, oluyor ya da nebiliyim yakan fazla açık azıcık çek şunu oluyor.

Ki benim dolu yerde üyeliğim var. Daha şu zamana kadar kapat lafı geçmedi ikimizden de.

Yani birbirinizi görmeden daha 4 ayda bu kadar taviz verme. Bak o bi'şifreyi vermemiş sana madem öyleymiş sen de dediğini yapmasaydın. Tek taraflı fedakarlık olucaksa o ilişki zaten yürümüyor. Benim fikrimi sorarsan hazır yol yakınken netten biri için canını sıkma, üzme derim. Tamam öyle tanışıp mutlu olan insanlar da var ama yakın ilişki bile yorucuyken o daha da zor.

Hep görüşemiyorsun. Bi'de netten olduğun için uzaktaki adama güven zor oluşuyor. Sürekli acabalar, acaba aldatıyor mu, acaba gerçekten doğru mu söylüyor, acaba işini doğru mu söyledi...

çok çok haklısınız gerçekten bende o yüzden facemi kapattımki bişeyde yaptıgım yokkı oyun oynuyordum sadıgım zaten ben gormesemde öleydim yani baskası olsa kaç kişiyle görüşürdü ben yapmadım bunu siz olsanız kapatmazdınız demı evet solecem bıttı dıye uzulmek istemem ama bırazcık canım yanıcak cunku neler solucegını kestırıyorum ben onun canım yansada geçer zaten çünkü görmedim bile bugun dogru durust konusmadı bıle saat 2 bucuktan berı uyuyr uyuyosa tabı

Yani???
Ne yapsın?
"Bana ne işsiz mi kalsın" diyorsun?
Uzak ilişki zordur,fedakarlık ister. Öyle her istediğin zaman göremezsin,gelecek olan oysa onun planlarına uymak zorundasın.
Hee yok ben de giderim ne var dersen,bayram sonrası sen git.
Yaşının küçük olduğunu düşünüyorum böyle düşündüğün için :) Arkadaşa aynen katılıyorum ilişki zaten zordur uzak ilişki bu dünyada sabır isteyen en zor şey :)

Bence tavrını çok geç vermişsin. Şu an bu konuda tepki verdiğin içinde küçük bi'şeyde mızmızlanan biri gibi görünüyorsun. Yani sonuçta koca 4 ay geçmiş, 4 ayda görmeden nasıl ilerleyebilir ki?

Keşke uygun bi'dille söyleseydin. Sonuçta her ailenin yapısı farklı çıkamama durumunu anlayabilirim. İlişkine çok bağlanmış olsaydın 1 saat için ne yapıp, edip izin koparabileceğini de biliyorum. Ama böyle bir durumda ailene yalan söyleyip, sıkıntıya girmeyi göze alamıyorsun sanırım. Bence etraflıca düşünüp, karar ver.

canım sıkılıyor zaten tartıştık mesajda atmadı hala bende atmıcam sevıyormus ben olursa oraya gıtcektım o kolay yuz çevırebılıyor vala bana face msnımı onun için kapattım o tanıstıgımız sıtenın sıfresını vermedı bende dedım kac kıza mesaj attın belkıde ıyı bırıdır ama ben soguyorum belkıde olmaz nasıp değil

22 yaşında biri olarak internetteki aşklara nasıl güveniyorsun anlam veremiyorum ... hiç birbirinizi gördünüz mü peki

Bence tavrını çok geç vermişsin. Şu an bu konuda tepki verdiğin içinde küçük bi'şeyde mızmızlanan biri gibi görünüyorsun. Yani sonuçta koca 4 ay geçmiş, 4 ayda görmeden nasıl ilerleyebilir ki?

Keşke uygun bi'dille söyleseydin. Sonuçta her ailenin yapısı farklı çıkamama durumunu anlayabilirim. İlişkine çok bağlanmış olsaydın 1 saat için ne yapıp, edip izin koparabileceğini de biliyorum. Ama böyle bir durumda ailene yalan söyleyip, sıkıntıya girmeyi göze alamıyorsun sanırım. Bence etraflıca düşünüp, karar ver.

evet haklısınız bır saatlık çıkabılırım ben akşama kadar zor olur benım zaten sence goruseyımmı bugun butun gun uyudu bır ıkı tane mesaj attı uykum var dedı halada uyuyor uyuyosa mesaj atası yok bellı telefonda kapalı açsam facemi yanlış dusunurmu hakkımda ne der izlemi ne olur

Son düzenleme:
Güzel kardeşim ,aklını başına topla derim başka ne diyim ,burada normal bi ilişki varmış gibi mesaj yazan arkadaşlarada ne diyim bilemiyorum,

internetten tanıştığın senden onca yaş büyük bir adam , tanımıyorsun etmiyorsun,belki evli ,belki senin gibi bir dolusu var nasıl güveniyorsun

ortada ilişki felan yok ,önce bunu bir anla ,belki gelicek seni dolandıracak ,belki başka bir zarar vericek namusuna dokunacak ,ailene ne diyeceksin ,normal

hayattan tanıdğımız insanlar bile ne zararlar veriyor,sen vazgeç bu durumdan bir dahada netten biriyle tanışma,daha çok gençsin sosyal ortmdan birçok kişiyle

tanışırsın ,bu kadar çabuk kapılma kimseye ,önünde koca bir ömür var .......

Güzel kardeşim ,aklını başına topla derim başka ne diyim ,burada normal bi ilişki varmış gibi mesaj yazan arkadaşlarada ne diyim bilemiyorum,

internetten tanıştığın senden onca yaş büyük bir adam , tanımıyorsun etmiyorsun,belki evli ,belki senin gibi bir dolusu var nasıl güveniyorsun

ortada ilişki felan yok ,önce bunu bir anla ,belki gelicek seni dolandıracak ,belki başka bir zarar vericek namusuna dokunacak ,ailene ne diyeceksin ,normal

hayattan tanıdğımız insanlar bile ne zararlar veriyor,sen vazgeç bu durumdan bir dahada netten biriyle tanışma,daha çok gençsin sosyal ortmdan birçok kişiyle

tanışırsın ,bu kadar çabuk kapılma kimseye ,önünde koca bir ömür var .......

İlglenen arkdaslarin hepsine tesekr ederm evet haklsiniz zaten yurumucek bu is anldm gene trtstk evet htyms yaptgm sey

internetten tanışmaya lafım yokta
4 aydır sevgiliyseniz ve sadece sanalda görüşüyorsanız burda bir sorun var demektir
bayramda görüşseniz bile anladığım kadarıyla bu bir kereye mahsus olcak.daha sonra yine sanalda görüşmeye devam ediceksiniz.
ben bu işi fazla uzatma derim..
karşına gerçek bir aşk yaşayabileceğin biri çıkar mutlaka

onun zorunluluklarını anlamıyorsun ama o senin zorunluluğunu anlıyor galiba. o da sana şunu diyebilirdi,ayda yılda bir gelebiliyorum sen de baban izin vermiyor diye bana ancak 1 saatini ayırabiliyorsun.bunun karşılığında sen ne derdin,mecburum yapabilecek birşey yok gizlice çıkamam ya..işte o da bu durumda gelemiyor işini bırakıp.

biraz okudum da sanırım onu hiç tanımıyormuşsun.bu riskli birşey canım.dikkat etmelisin ve mümkünse bu işe bir son vermelisin

internetten tanışmaya lafım yokta
4 aydır sevgiliyseniz ve sadece sanalda görüşüyorsanız burda bir sorun var demektir
bayramda görüşseniz bile anladığım kadarıyla bu bir kereye mahsus olcak.daha sonra yine sanalda görüşmeye devam ediceksiniz.
ben bu işi fazla uzatma derim..
karşına gerçek bir aşk yaşayabileceğin biri çıkar mutlaka

teşekkür ederim yorumlarınız için sagolun evet bir kere sonra gene sanal bende inanmıyorum devam edeceğini bitirmem en doğrusu ama bunu daha söleyemedim

biraz okudum da sanırım onu hiç tanımıyormuşsun.bu riskli birşey canım.dikkat etmelisin ve mümkünse bu işe bir son vermelisin

evet hiç tanımadım anlatgı kadar sadece rskli iş son vermek istyrum daha veremedım öle laflar soluyrkı donmus bulunuyrum ama bu sefer olacak cnku tanımıyorum bıle bıde herseyımde yanımda oldu telefnda fkrler aynı ya ben onu anlıyrum oda benı anlasa gelsede ancak ıkı saat tabı ayrılmzsak o işini brakıp gelmesn byramdan byrama olrmu sızce telefnla yada herkesn sevglsı nasıl gelyr

sizce facemı napmalıyım acmalımıyım bu seferde benm kapalı senn neden ack orda napyrsn kmle knsyn lafları sınrdn kapttm gctm yaptgmda yok sz olsanz kapatrmydnz

Son düzenleme:
Back
X