Sevseydi gelirdi...

Güzel kardeşim ,aklını başına topla derim başka ne diyim ,burada normal bi ilişki varmış gibi mesaj yazan arkadaşlarada ne diyim bilemiyorum,

internetten tanıştığın senden onca yaş büyük bir adam , tanımıyorsun etmiyorsun,belki evli ,belki senin gibi bir dolusu var nasıl güveniyorsun

ortada ilişki felan yok ,önce bunu bir anla ,belki gelicek seni dolandıracak ,belki başka bir zarar vericek namusuna dokunacak ,ailene ne diyeceksin ,normal

hayattan tanıdğımız insanlar bile ne zararlar veriyor,sen vazgeç bu durumdan bir dahada netten biriyle tanışma,daha çok gençsin sosyal ortmdan birçok kişiyle

tanışırsın ,bu kadar çabuk kapılma kimseye ,önünde koca bir ömür var .......

aynen arkadasım katılıyorum sana .sanal ortamda her turlu ınsan var .

bız bayanlar cok naıf varlıklarız .kullanılmayı sadece ; ruhsal ve bedenen kullanılıp

atılmayı olarak algılıyoruz .ama sanal ortamlarda bedenen kullanma dısında

dolandırıcılar cok daha fazla .bedenen kullanmak ısteyenı bı sekılde anlarız

hal hareketlerı sozlerı tavırlarından bı sekılde kendını ele verıyor

ama dolandırıcıları anlamak gercekten guc .tutup da sana "bana su kadar para gonder "demıorlar kı

nasıl anlayacaksın dolandırıcı oldugunu .ama bıldıgım şu var kı ; sanal ortam ozellıkle facebook da

dolandırıcık yapan erkekler aldı basını gıdıyor .evlılık vaadıylede kalmıyor ,bazıları var kı

tum gelecegını garantıye almak adına eğer iyi bır işin varsa evlenıyor bıle .sonra tüm hayatın zehır

oluyor ,neden ? senınle paran işin için evlenen bı adamla hayatını paylastıgın ıcın .

bu orneklere cok tanık oldum ben .erkekler yemın ederım işin yolunu gelecegını kurtarma

yolunu bulmuslar .sanal ortamda ılıskılere guven olmaz..hadı olduda sanal ortamdan bırınden cok hoslandınız

hıc bır sekılde duygularınıza engel olamıyorsanız bıle dıkkatlı davranın .hakkınızda bılgı vermeyın .

ıyı bır meslegınız karıyerınız bıle varsa soylemeyın ev kızıyım deyın :) cunku facebook dolandırıcıdan gecılmıyor

aman dıkkat dıyorum ;)

evet 4 ay bırhıçtır belkıde bilemem görmedim ben evet ilk görüşme olacak zaten sabahta zahmet edip mesajda atmamış yenı attı
oda ilşkimiz tükendi diye ben uğraştım bitmesin diye

arkadasım lutfen kendını üzüp hırpalama .bak arkadaslarda demıs ,belkı de evlı bu adam

bılemezsın kı .hıc kafanı yorma derım .senı anlıyorum belkı de gercekten cok etkılendın

hoslandın hıc bır sekılde duygularına engel olamıyorsun ,anlıyorum ama tatlım

yanı daha ilk gorusmede bıle boyle sorumsuz olan adamla sence bı gelecek olabılır mı ?

hem sanaldan tanısmıssınız hem de daha bulusmadan kavgalar trıpler baslamıs

hem de daha bulusmak ıcın bıle adamı getırtemıyorsun .

bu ılıskı baslasa ne olur cnm .yol yakınken vazgec bu sevdadan .

bak sanal ortamı bıle gectım genel olarak yorum yapacagım ,erkek mılletı her zaman

ılk aylarda cok anlayıslı duygusal zıppırt arayıp ılgısıyle sımartırlar .ılıskı soyle yıllara

dayandıgında ıse bırden evrım gecırıp oduna donerler .ama bu adam en basından

odun cıkmıs .ılk bulusmayı bıle onemsememıs ,bıde yıllara dayansa bu ılıskı

vay halıne :52:

Konu sahibi arkadasim sen hangi dunyada ve nasil yasiyorsun acaba? Ne kadar sığ dusunuyorsun. Is ortami oyle isi kaybetmek pahasina ha deyince cikip sevgili ziyaretine gidebilecegin birsey degil. Yasin da 22 imis, biraz olsun bunlari bilmen lazim, 15-17 yasinda akli bir karis havada ergenler gibi konusuyorsun. Yasini soylemeden once ben seni en fazla 17 sandim.

Daha 4 aylik sanal bir iliski, birbirinizin yuzunu bile gormemissiniz. Ama adamin basini coktan yemissin, internet sifrelerini istemeler, vermeyince trip atmalar, simdi de bu gorusme konusu. Yani sen bayagi bir ucmussun, nerden geliyor bu samimiyet daha yuzunu bile gormedigin bir adama karsi? :D
O adam senin icin fazla olgun gorunuyor. Senin gibi herseyde tartisma cikaran, halden asla anlamayan bir insanla daha fazla zaman gecirebilecegini sanmiyorum. Yakinda biter bu iliski.
Sen de artik at gozluklerini at, biraz dunyayi gor, insanlar nasil yasiyor, eve para nasil giriyor ogren. Cok bos yasiyorsun gibi geldi bana.
Ayrica senin dusunce tarzina gore, sen de evden disari cikamiyorsan adami gormeye, o zaman sen de onu sevmiyorsun demektir. Ev hapsinde filan misin 1 saat disari cikamayasin? sen de hic samimi gelmedin bana yani.
Kisacasi bastan sona haksizsin malesef.

aaay kendine neden dertediyorsun ki canım.İnternetten aşk olmazzz.Bunu anlamalısın önce.İnan bana sonra çok pişman olursun.Ara sayfaları okuyamadım ama olmayacak bir işi uzatıp da kendini üzme ve zamanını harcama.

Konu sahibi arkadasim sen hangi dunyada ve nasil yasiyorsun acaba? Ne kadar sığ dusunuyorsun. Is ortami oyle isi kaybetmek pahasina ha deyince cikip sevgili ziyaretine gidebilecegin birsey degil. Yasin da 22 imis, biraz olsun bunlari bilmen lazim, 15-17 yasinda akli bir karis havada ergenler gibi konusuyorsun. Yasini soylemeden once ben seni en fazla 17 sandim.

Daha 4 aylik sanal bir iliski, birbirinizin yuzunu bile gormemissiniz. Ama adamin basini coktan yemissin, internet sifrelerini istemeler, vermeyince trip atmalar, simdi de bu gorusme konusu. Yani sen bayagi bir ucmussun, nerden geliyor bu samimiyet daha yuzunu bile gormedigin bir adama karsi? :D
O adam senin icin fazla olgun gorunuyor. Senin gibi herseyde tartisma cikaran, halden asla anlamayan bir insanla daha fazla zaman gecirebilecegini sanmiyorum. Yakinda biter bu iliski.
Sen de artik at gozluklerini at, biraz dunyayi gor, insanlar nasil yasiyor, eve para nasil giriyor ogren. Cok bos yasiyorsun gibi geldi bana.
Ayrica senin dusunce tarzina gore, sen de evden disari cikamiyorsan adami gormeye, o zaman sen de onu sevmiyorsun demektir. Ev hapsinde filan misin 1 saat disari cikamayasin? sen de hic samimi gelmedin bana yani.
Kisacasi bastan sona haksizsin malesef.

ben onu anlıyorum para kazanması gerektıgını o zaman benle yapamıcaksa durmasın hıç ya çekip gitsin benide uzmesın hala neden devam edyr çıkarımı var ben buna asla musade etmem

arkadasım lutfen kendını üzüp hırpalama .bak arkadaslarda demıs ,belkı de evlı bu adam

bılemezsın kı .hıc kafanı yorma derım .senı anlıyorum belkı de gercekten cok etkılendın

hoslandın hıc bır sekılde duygularına engel olamıyorsun ,anlıyorum ama tatlım

yanı daha ilk gorusmede bıle boyle sorumsuz olan adamla sence bı gelecek olabılır mı ?

hem sanaldan tanısmıssınız hem de daha bulusmadan kavgalar trıpler baslamıs

hem de daha bulusmak ıcın bıle adamı getırtemıyorsun .

bu ılıskı baslasa ne olur cnm .yol yakınken vazgec bu sevdadan .

bak sanal ortamı bıle gectım genel olarak yorum yapacagım ,erkek mılletı her zaman

ılk aylarda cok anlayıslı duygusal zıppırt arayıp ılgısıyle sımartırlar .ılıskı soyle yıllara

dayandıgında ıse bırden evrım gecırıp oduna donerler .ama bu adam en basından

odun cıkmıs .ılk bulusmayı bıle onemsememıs ,bıde yıllara dayansa bu ılıskı

vay halıne :52:

evet dogru insan ilgisizliği kaldramıyr zor oluyr gelmyr bır bayramı varmıs bende anlayssz oldum cıkmadım dıye nese uzatmcam bu meseleyı bgn bttı dcem ben anlaysszdan krtlsun anlayslı bulsun kendne alttakı arkadasa moralım bozuldu sızı arkdsnz aramasa gerçek haytta gelmese sevdgnz tavr yapmazmsnz kı bu ılk grusme ama bıtıcek bgun bu iş sevmıyrkı zaten dıcenz blyrum

Son düzenleme:
aaay kendine neden dertediyorsun ki canım.İnternetten aşk olmazzz.Bunu anlamalısın önce.İnan bana sonra çok pişman olursun.Ara sayfaları okuyamadım ama olmayacak bir işi uzatıp da kendini üzme ve zamanını harcama.

işte hata bende dert aryrum kendıme moralm bzuk bugun knsacam bttı dye

yorum yapmak için biraz geç kaldım sanırım ama benim tavsiyem bundan sonraki ilişkilerin için olacak.
dünyayı sadece kendi etrafında dönüyor sanmaya devam edersen,insanları nazla, triple gereksiz yere yorarsan daha çok dört ayın heba olur.
ilişkiler mutlu olmak için, hayatı paylaşmak için kurulur.
bu şekilde davranmaya devam edersen; mutlu olman zor gibi gözüktü bana.

yorum yapmak için biraz geç kaldım sanırım ama benim tavsiyem bundan sonraki ilişkilerin için olacak.
dünyayı sadece kendi etrafında dönüyor sanmaya devam edersen,insanları nazla, triple gereksiz yere yorarsan daha çok dört ayın heba olur.
ilişkiler mutlu olmak için, hayatı paylaşmak için kurulur.
bu şekilde davranmaya devam edersen; mutlu olman zor gibi gözüktü bana.

tamam pekı gelmedi gelemedi işi için zorlasamda bayramı bekledi tamam görüştük güzel geçti nolcak peki bana dedi bir kere gelirim sonra telefonda devam ederiz sonrada bıdahakı bayramda gelcek belkı bayramdan bayramamı görüşcez böle işmi olur tamam işinden gelemiyor gelmesn byramda geldi sonrası için kendisi bişey yapmıcak telefonla konuscak byramdada gelcek bumu dogrumu yaptıgı

tamam pekı gelmedi gelemedi işi için zorlasamda bayramı bekledi tamam görüştük güzel geçti nolcak peki bana dedi bir kere gelirim sonra telefonda devam ederiz sonrada bıdahakı bayramda gelcek belkı bayramdan bayramamı görüşcez böle işmi olur tamam işinden gelemiyor gelmesn byramda geldi sonrası için kendisi bişey yapmıcak telefonla konuscak byramdada gelcek bumu dogrumu yaptıgı

sevgili aaay,
kulağa çok klişe gibi gelse de daha çok gençsin,tecrübesizsin.hepimiz güzel bir ilişkiye sahip olmak istiyoruz.sevmek ve sevilmek ihtiyacı içerisindeyiz ki son derece normal bir durum.bu kişiyle olan iletişimin sana kendini değersiz, önemsiz hissettiriyor olabilir. özel olduğunu bilmek,senin için çaba harcadığını görmek istiyor olabilirsin.benden önce çok üye de değinmiş konuya,internetten tanıştığın,yüz yüze görüşmediğin biri ile kurduğun ilişki ne derece sağlıklı olabilir,insan her gün görüştüğü birini bile tam olarak tanıyamıyorken gereksiz bir risk gibi geliyor bana bu şekilde kurulan ilişkiler.ben senin yerinde olsam daha tam anlamıyla başlamamış bu ilişki için enerjimi harcamam.kendi mi de geliyor mu gelmiyor mu seviyor mu sevmiyor mu ikilemleriyle de yormam.işine karışıyor olmak istemem tabii abla tavsiyesi olarak kabul et lütfen.

bitmesi iyi olmuş.
burdaki kadınların söylediklerinin aksine internetten tanışılan herkesin kötü niyetli olduğunu düşünmüyorum ama sevgililik görüşmeden sonraya kalmalıydı bence.
bi dahakine nerden tanışırsınız bilmiyorum ama kendi şehrinizden biriyle birlikte olmaya dikkat edin.

Öncelikle int. tanışma vesaire hiç hor görmüyorum,bir çok örneklerini gördüm gayet mutlular.
Gelgelelim sorununa,arkadaşın haftanın 7 günü de mi çalışıyor?Bayramda görmeye fırsat buldu?Kaçırmış olabilirim şehir olarak mesafe fazla mı ?
Yani 4 ay gibi bir süre beklemişsiniz,madem öyle bayradam sonra gelsin,1 gün.

Sevseydi gelirdi mantığı çok yanlış,seni seviyor diye işten atılmayı göze alabiliyor olması hoşunuza mı gidecekti, eğer böylese bu iş karşı tarafta; -sevse herşeyi göze alır ben oraya gelmişken beni görmeye gelirdi demeye hakkı olmaz mı?

Eğer seviyorsanız,önce kendine saygı duy ve ilişkine arkadaşım,güveniyorsan da sorun olmaz.Tabi daha çok zamana ihtiyacınız var daha çok güvenebilmek ve emin olabilmek için..

Edit:Bir üst yorumu ancak görebildim,hayırlısı olsn demek düşer.Demek ki gerçek değilmiş hiçbirşey.Sağlcıakla kalın.

Son düzenleme:
sevgili aaay,
kulağa çok klişe gibi gelse de daha çok gençsin,tecrübesizsin.hepimiz güzel bir ilişkiye sahip olmak istiyoruz.sevmek ve sevilmek ihtiyacı içerisindeyiz ki son derece normal bir durum.bu kişiyle olan iletişimin sana kendini değersiz, önemsiz hissettiriyor olabilir. özel olduğunu bilmek,senin için çaba harcadığını görmek istiyor olabilirsin.benden önce çok üye de değinmiş konuya,internetten tanıştığın,yüz yüze görüşmediğin biri ile kurduğun ilişki ne derece sağlıklı olabilir,insan her gün görüştüğü birini bile tam olarak tanıyamıyorken gereksiz bir risk gibi geliyor bana bu şekilde kurulan ilişkiler.ben senin yerinde olsam daha tam anlamıyla başlamamış bu ilişki için enerjimi harcamam.kendi mi de geliyor mu gelmiyor mu seviyor mu sevmiyor mu ikilemleriyle de yormam.işine karışıyor olmak istemem tabii abla tavsiyesi olarak kabul et lütfen.

teşekrler sagolun evet haklısınız ne kadr gveneblrm tabı ıstedgm sevgı zaten btrmyı dusunuyrum

sevgili aaay,

teşekrler sagolun evet haklısınız ne kadr gveneblrm tabı ıstedgm sevgı zaten btrmyı dusunuyrum

sevgili aaay,

bitmesi iyi olmuş.
burdaki kadınların söylediklerinin aksine internetten tanışılan herkesin kötü niyetli olduğunu düşünmüyorum ama sevgililik görüşmeden sonraya kalmalıydı bence.
bi dahakine nerden tanışırsınız bilmiyorum ama kendi şehrinizden biriyle birlikte olmaya dikkat edin.
evet tesekr ederm hatam oldu grusmeden sevgılı olmk

Öncelikle int. tanışma vesaire hiç hor görmüyorum,bir çok örneklerini gördüm gayet mutlular.
Gelgelelim sorununa,arkadaşın haftanın 7 günü de mi çalışıyor?Bayramda görmeye fırsat buldu?Kaçırmış olabilirim şehir olarak mesafe fazla mı ?
Yani 4 ay gibi bir süre beklemişsiniz,madem öyle bayradam sonra gelsin,1 gün.

Sevseydi gelirdi mantığı çok yanlış,seni seviyor diye işten atılmayı göze alabiliyor olması hoşunuza mı gidecekti, eğer böylese bu iş karşı tarafta; -sevse herşeyi göze alır ben oraya gelmişken beni görmeye gelirdi demeye hakkı olmaz mı?

Eğer seviyorsanız,önce kendine saygı duy ve ilişkine arkadaşım,güveniyorsan da sorun olmaz.Tabi daha çok zamana ihtiyacınız var daha çok güvenebilmek ve emin olabilmek için..

Edit:Bir üst yorumu ancak görebildim,hayırlısı olsn demek düşer.Demek ki gerçek değilmiş hiçbirşey.Sağlcıakla kalın.

tek bayramda vrms frsatı zaten evet sagln gercek olblrdı ama ıstemedı yada ıstemedık demek sevmyrsn dyenler ıstesen olrdu dyenler oldu grrdum eve sadece br saat anlatmyrm o kdar yol br saat ıçnmı gelcekmiş

ewet haksızsın hem de kaprisli ve anlayışsızsın
kusura bakma:(
bayram öncesi izin almak ne kadar sıkıntı yaratır kendimden biliyorum
ben doktora gitmek için -ki çok önemli bir sağlık sorunum var, işim yetşsin diye akşamları fazladan çalışıyorum
bazı şeyler dışardan göründüğü kadar kolay olmuyor malesef
biraz çok yönlü düşünmek ve karşındakini anlayabilmek gerekiyor

evet geldi kızlar zar zor bılet bulduk oda geldı gorustuk gezdık gayet guzel gectı arkadasımda çok yakısıyorsunuz dedı gordumyanı sonra eve geldık arkadasım anneme anlattı evlı neyın nesı kım o dıye basladı hatta resımlerı gosterdım anneme bunu nasıl yakıstırdın kı yanına hayatta olmaz dedı konusuyorum suan ama napcam bılmıyorum

Back
X