- 31 Mart 2008
- 8.769
- 1.121
- 373
Güzel kardeşim ,aklını başına topla derim başka ne diyim ,burada normal bi ilişki varmış gibi mesaj yazan arkadaşlarada ne diyim bilemiyorum,
internetten tanıştığın senden onca yaş büyük bir adam , tanımıyorsun etmiyorsun,belki evli ,belki senin gibi bir dolusu var nasıl güveniyorsun
ortada ilişki felan yok ,önce bunu bir anla ,belki gelicek seni dolandıracak ,belki başka bir zarar vericek namusuna dokunacak ,ailene ne diyeceksin ,normal
hayattan tanıdğımız insanlar bile ne zararlar veriyor,sen vazgeç bu durumdan bir dahada netten biriyle tanışma,daha çok gençsin sosyal ortmdan birçok kişiyle
tanışırsın ,bu kadar çabuk kapılma kimseye ,önünde koca bir ömür var .......
aynen arkadasım katılıyorum sana .sanal ortamda her turlu ınsan var .
bız bayanlar cok naıf varlıklarız .kullanılmayı sadece ; ruhsal ve bedenen kullanılıp
atılmayı olarak algılıyoruz .ama sanal ortamlarda bedenen kullanma dısında
dolandırıcılar cok daha fazla .bedenen kullanmak ısteyenı bı sekılde anlarız
hal hareketlerı sozlerı tavırlarından bı sekılde kendını ele verıyor
ama dolandırıcıları anlamak gercekten guc .tutup da sana "bana su kadar para gonder "demıorlar kı
nasıl anlayacaksın dolandırıcı oldugunu .ama bıldıgım şu var kı ; sanal ortam ozellıkle facebook da
dolandırıcık yapan erkekler aldı basını gıdıyor .evlılık vaadıylede kalmıyor ,bazıları var kı
tum gelecegını garantıye almak adına eğer iyi bır işin varsa evlenıyor bıle .sonra tüm hayatın zehır
oluyor ,neden ? senınle paran işin için evlenen bı adamla hayatını paylastıgın ıcın .
bu orneklere cok tanık oldum ben .erkekler yemın ederım işin yolunu gelecegını kurtarma
yolunu bulmuslar .sanal ortamda ılıskılere guven olmaz..hadı olduda sanal ortamdan bırınden cok hoslandınız
hıc bır sekılde duygularınıza engel olamıyorsanız bıle dıkkatlı davranın .hakkınızda bılgı vermeyın .
ıyı bır meslegınız karıyerınız bıle varsa soylemeyın ev kızıyım deyın :) cunku facebook dolandırıcıdan gecılmıyor
aman dıkkat dıyorum