slm kızlar nişanlımın akrabası
onunla muhattap olmasından rahatsız oluyorum telefonla konuşuyorlar kızda nişanlımdan 2-3 yaş büyük
ben ona güveniyorum ama karşı taraftakine güvenmiyorum kız 2-3 kez nişanlanıp ayrılmış birisi, benim ki abla diyo ama beni huzursuz eden birşeyler var işte
ne bileyim bazen çok sinirleniyorum ağzımdan o kız ile ilgili kötü kötü şeyler çıkıyo sevgilimde o benim akrabam aramızda birşey olamaz diyo ne yapacağımı bilmiyorum ben kötü konuştuğum zaman onun hakkında bazen bana kızıyo niye öyle diyorsun onun hakkından böyle şeyler söyleme falan diyo o böyle dedikçe ben daha çok işkilleniyorum onu çok fazla mı önemsiyorum acaba şimdi önümüzdeki hafta buraya gelecek ve bizim nişanlımla evlerimiz karşı karşıya arada sadece bi yol var ve bana bu şahıs geldiğinde tanıştırmayı teklif etti
bende olur falan dedim ama kendime güvenemiyorum sinirlenir ağzımdan kötü birşey çıkar diye o zaman nişanlımla aramız bozulur kesin niye böyle oldum bilmiyorum o kızı çoook kıskanıyorum
konuşmalarının sebebide benim ki armıyo annesi tarafından akrabası olduğuğu için annesi aratıyo benimkinin hattı faturalıya ondanmış kontorü yokmuş annesinin
falan filan hakkını yemem arayacağı zaman gelip söylüyo bana bu sebepten dolayı geçen gün çok kötü kavga ettik bende tehdit ettim ya bida aramazsın yada ona ben mesaj atarım arama diye dedim benimkide bana söz verdi aramayacağına bakalım artık bi el atın kızlar ne yapmam lazım tanışmalımıyım? nişanlımı nasıl nefret ettirebilirim o kızdan
(

Son düzenleme: