- 13 Nisan 2018
- 3.125
- 10.535
- 208
- Konu Sahibi Deve tabani
-
Cok sıkıntı yahu. Istekli istekli oynassak sevissek. Yani bilmiyorum sorun ne ama cok geriliyorum artık.bende kendime cok kızıyorum isteksizim.... ve esime asıgım ama isteksizim işte
Cok sıkıntı yahu. Istekli istekli oynassak sevissek. Yani bilmiyorum sorun ne ama cok geriliyorum artık.
Rahatsiz olmuyorum yani esim zaten deo. , par. kullanir. Yani parfum kokmasa bile kendi kokusundan rahatsiz olmadim hic.Ten uyumunuz olmayabilir mi?
Eşinizin parfümsüz kendi kokusunu sever misiniz mesela?
Allah seniHayatın en büyük zevlerinden biri ve bedava neden kimse kıymet bilmiyor
Yok ilk birlikteligim. Öncekiler lise donemi vs bir yakinlasmamda olmamisti ki zaten 2 kisi vs yani gecmisim varda diyemem.Eşiniz ilk birlikte oldugunuz kişi mi peki ? Daha önce birliktelikleriniz olduysa acaba onlarla kıyaslama yapıyor olabilir misiniz?
Ya bibi keske sen gibi olsaydim ahh :)Hayatın en büyük zevlerinden biri ve bedava neden kimse kıymet bilmiyor
Bu olay nasıl sevilmez düşünemiyorumAllah seniçılgın gacı başka ne yorum beklenir ki zaten senden
Ya evet bazen bosalmaya odaklaniyorum bazen cok uykulu oluyorum bazen cocuk aglıyoKafan başka yerlere mi gidiyor acaba çünkü bi şeylere takılınca ben de öyle oluyorum
Keşke herkes benim gibi olsa sabahlara kadar partyler verse herkes mutlu mesut yaşardı kesinYa bibi keske sen gibi olsaydim ahh :)
Benim mesela bi erkek arkadaşım vardı tam dangozdu, bu hep böyle mi olacak acaba diye düşünürdümYok ilk birlikteligim. Öncekiler lise donemi vs bir yakinlasmamda olmamisti ki zaten 2 kisi vs yani gecmisim varda diyemem.
Benim böyle kafamin fena guzel olmasi lazim cok cokk istekli olmam icin yada 2 3 hafta olmadiysa.Bu olay nasıl sevilmez düşünemiyorum
Akşam yemeğinden sonra ye cevizleri, ye muzları, çikolata ne varsa sonra kendini olaya verYa evet bazen bosalmaya odaklaniyorum bazen cok uykulu oluyorum bazen cocuk aglıyo
Ya esim dangoz degil adam ben odaklı ama ben ne odaklıyim bilmiyorumBenim mesela bi erkek arkadaşım vardı tam dangozdu, bu hep böyle mi olacak acaba diye düşünürdümilk defa yani cinsellikten sogumuştum nerdeyse. Kişiylede çok alakası var bence, acaba kendinizi yeteri kadar tanıyo musunuz kendinizi tam anlamıyla keşfettiniz mi ? Bunları belirlemeniz lazım eşinize isteklerinizi sunmanız lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?