Sex sevmemek.

Cumartesi dimi bugün. Evliliklerin cuma gecesinin cumartesiye bağladığı günlerde ki rutin sorunu bu
Şaka bir yana bizde de bu sorun hep var malesef

Kendini libidoya bırakmayla alakalı. Karşıdan atraksiyon bekleyince zevk alınmıyor. Ben de uzun süre sorun ne acaba diye takıyordum. Sanıyorsun ki erkek çabasına bağlı. Aktif olmak gerekiyor bunun için. Kendi vücudunu tanıma ile alakalı. Tecrübe ede ede öğreniyorsun da işte iki küçük çocukla nasıl olur o bilmiyorum sizin durumda. Hep büyütülme seklimizle alakalı işte.

Seni çok çok çok iyi anlıyorum canım. 6yıl olmasa da bende aynı durumdaydım. 2yılımız oldu bizim. Ama yaklaşık 6-7ay önceye kadar ben de öyleydim. Hatta yazını okuduğunda sanki ben yazmışım gibi oldu. Evlenmeden önce bende kendimi çok libidolu zannederdim evlendikten sonra pek öyle olmadı. Eşim de tam eşini tarif ettiğin gibi. Ve de beni kendisi kadar istekli görmek istiyor. Ben bıkmıştım bu durumumdan. Sonra herşeyin kafada başladığını çözdüm. Kendimi zorladım düşüncelerimde. Hayal ettim ona yaklaştığımı ilk adımı benim attığımı falan. Hemde bunu o işteyken yaptım ki akşama kadar onu arzulıyım. Bi kaç denemeden sonra kıvama geldim. Çok şükür şimdi onun gibi ben de adım atıyorum. Gerçi yanıp tutuşmuyorum hala. Çünki doğamda yok onu anladım. Ha bide eğer seni kıracak bişey yaptıysa ve kalbinde derinlerde onu affedemiyorsan isteksizlik ondan da olabiliyor. Biz eşimle bu sorunları açık açık konuştuk. Hatta ben tam anlamıyla kendimi ifade ettim dedim senin benden önce aktif cinsel hayatın olmuş bende ilksin benim böyle olmam çok normal. Yetiştirilme çok etki ediyor. Anladı beni. Zamanla düzeldi çok şükür. İnşaALLAH sizin de düzelir. Kafanda bitir olayı.

Şuraya çok saçma gözükse de nokta atışı bir tespit bırakacağım izninizle
Sex, sexi gibi kelimeleri kullanan kişiler genelde bu tür sorunlar yaşıyor.

Herkes yazım yanlışı yapabilir ama bu yazım yanlışından bağımsız bir olay. Evlilikten önce seks yapmamanız tamamen kendi tercihiniz yargılamıyorum. Ama bu tarz sorunlar yaşayanlar genelde cinsellikle alakalı bir travması olmuş (bahsetmediğinize göre sizde yoktur diye düşünüyorum) veya cinselliği tabu olarak görüp büyümüş kişiler. Bunlar tamamen benim gözlemlediğim tespitler bu arada.

Eşinizi çekici bulduğunuzu düşünüyorsanız henüz size uyan rutini bulamamışsınızdır. Farklı rutinler deneyerek bunu öğrenebilirsiniz çok geç değil bence :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…