- 13 Nisan 2018
- 3.125
- 10.535
- 208
- Konu Sahibi Deve tabani
-
Cocuklar var biri emiyo henuzAkşam yemeğinden sonra ye cevizleri, ye muzları, çikolata ne varsa sonra kendini olaya ver
Ahh keskee ahh.Keşke herkes benim gibi olsa sabahlara kadar partyler verse herkes mutlu mesut yaşardı kesinne dert ne tasa paso mokoko
Aslında daha küçük bebelerin, dertleri eminim çok oluyordur, ben anlıyorum seni bego zamanla düzelir inşallahCocuklar var biri emiyo henuz
Oglum 5 yasinda kızce 11 aylık umarım düzelirim.Aslında daha küçük bebelerin, dertleri eminim çok oluyordur, ben anlıyorum seni bego zamanla düzelir inşallah
Cumartesi dimi bugün. Evliliklerin cuma gecesinin cumartesiye bağladığı günlerde ki rutin sorunu buEvlilikte 6.yılı bitirdik. 2 cocugumuz var. 26 -29 yaşlarimiz. Yani sorunum yetistirilis tarzi mi bilmiyorum ama ben bu sorunu aşamadım.
Bazen iyi olan cinsel hayatimiz cogu zaman benim icin olsun bitsin modunda. Aksine eşim istekli bir insan. Eşimi cok seviyorum. Severekte evlendik.
Yahu bir de kendimi cok iyi olurum bu konuda diye bekliyordum yani bekarken öyle dusunuyordum.
Kendi kendimi sorguluyorum eşim cekici gelmiyor mu acaba diyorum. Buna cekimser cevap veriyorum sankiAma eşimi begeniyorum. Bence yakısıkli gülüsunu vs cok begenirim yani icimde bi sogukluk yok o benim canım kanim gibi.
Esim kendi isini bitirip kıcını dönmez benim bu sıkintımida biliyor. Ben genel olarak kuruyorum.
Adam garibim ugrasıyo ben ıslansam beni tam anlamiyla rahatladi zannediyor ama yok. Rahatlamam icin cakır keyif falan olmam lazım.
Cok dagınık anlattim ama illallahta ettim ya saglıkli gencecik insanlarız.
Ay bazen netflx dizilerinde pek guzel sahneler oluyor ulan bi ben böyle olamadım diyorum
Cok dertliyim bu konuda. Napsam nerelere gitsem kendimi daglara taslara mi vursam oyyhh.
Dun gecenin hezimetiyle bugun cok dertliyimCumartesi dimi bugün. Evliliklerin cuma gecesinin cumartesiye bağladığı günlerde ki rutin sorunu bu
Şaka bir yana bizde de bu sorun hep var malesef
Sanki dimi ya :/bence ten uyumu az
Cıtır dönemlerim yalan oluyo ama35 ine gel oyle konusalim derim : )
Sanki dimi ya :/
Yok oyle birsey: ) kadinlarin cogu bu yaslarda bocaliyo bence. Gercekten 30-35 ten sonra daha bilincli yasiyorsun. Bu bence tabii:))Cıtır dönemlerim yalan oluyo ama
Evet iste sex icin sadece sevmek yetmiyor sanirim. Tesekkurler yorum icin.eşinizi sevdiğinize eminim, ama seksüel çekim,uyum başka bir şey. herkesle de olmayan bir şey. çözümü nedir bilmiyorum :/
Evet bunu hep duyuyorum ama bu donemlerde guzel gecse fena miYok oyle birsey: ) kadinlarin cogu bu yaslarda bocaliyo bence. Gercekten 30-35 ten sobra daha bilincli yasiyorsun. Bu bence tabii:))
Fena olmazda olmuyosa olmuyodur yani. Belkide hic sevmiceksin sex. Herkes ayni seylerden tat alacak diye birsey yokEvet bunu hep duyuyorum ama bu donemlerde guzel gecse fena mi
Evlilikte 6.yılı bitirdik. 2 cocugumuz var. 26 -29 yaşlarimiz. Yani sorunum yetistirilis tarzi mi bilmiyorum ama ben bu sorunu aşamadım.
Bazen iyi olan cinsel hayatimiz cogu zaman benim icin olsun bitsin modunda. Aksine eşim istekli bir insan. Eşimi cok seviyorum. Severekte evlendik.
Yahu bir de kendimi cok iyi olurum bu konuda diye bekliyordum yani bekarken öyle dusunuyordum.
Kendi kendimi sorguluyorum eşim cekici gelmiyor mu acaba diyorum. Buna cekimser cevap veriyorum sankiAma eşimi begeniyorum. Bence yakısıkli gülüsunu vs cok begenirim yani icimde bi sogukluk yok o benim canım kanim gibi.
Esim kendi isini bitirip kıcını dönmez benim bu sıkintımida biliyor. Ben genel olarak kuruyorum.
Adam garibim ugrasıyo ben ıslansam beni tam anlamiyla rahatladi zannediyor ama yok. Rahatlamam icin cakır keyif falan olmam lazım.
Cok dagınık anlattim ama illallahta ettim ya saglıkli gencecik insanlarız.
Ay bazen netflx dizilerinde pek guzel sahneler oluyor ulan bi ben böyle olamadım diyorum
Cok dertliyim bu konuda. Napsam nerelere gitsem kendimi daglara taslara mi vursam oyyhh.
Kizim 11 aylik oglum 5 yasinda. Yoruluyorum elbette. Ama cocuklarim sakin kendi halindeler. Bahane arıyoruum.Çocuklarınız kucuk mu. Çocuklardan dolayı yoruluyor olabilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?