Sex sevmemek.

Bence bu is cok aklina geliyosa gereginden fazla.. fazla bos vakti vardir insanin ya da yorulmuyodur yeterince: ) sabaha kadar kalin uykusuz ya da tum gun cocuklarla yorulanlarin isteginin daha az olacagini dusunuyorum

Bence bu is cok aklina geliyosa gereginden fazla.. fazla bos vakti vardir insanin ya da yorulmuyodur yeterince: ) sabaha kadar kalin uykusuz ya da tum gun cocuklarla yorulanlarin isteginin daha az olacagini dusunuyorum
Valla dusunmuyorum ama dusunen insanada bir sey diyemem. Sonuc itibariyle evliligin temel taşı.

Ben de yemek bulasik ev isi kucuk cocuk aksam kosturmasi yoruluyorum. Ama elimizin altinda hem zevk alip hep rahatlayabilecegim bir aktivite varken bunu degerlendirememek sıkınti.

Valla dusunmuyorum ama dusunen insanada bir sey diyemem. Sonuc itibariyle evliligin temel taşı.

Ben de yemek bulasik ev isi kucuk cocuk aksam kosturmasi yoruluyorum. Ama elimizin altinda hem zevk alip hep rahatlayabilecegim bir aktivite varken bunu degerlendirememek sıkınti.
Gereginden fazlasi diyorum zaten. Ya fizyolojik ya psikolojik birsey var ya da: ) diyelim tum gun evdesin birsey yapmiyorsun ev isi o kadar. Insan cok yorulmaz bundan. Er tabii herife sarcan yani: ) ben sundan biliyorum bunu.. gun icinde cok yorulmadigimda daha istekli olabiliyorum. Yorgun olunca birak aklima gelmesini uyuyup kaliyorum cunku vucudumun neye ihtitaci olursa o agir basiyo. Bunlar benim gozlemlerim tabii baskasi baska sekilde dusunebilir

Ben ne zevk alıyorum ne de orgazm oluyorum fizyolojik mi psikolojik mi seks yapıyorum ama sekste gerçekten ne hissedildiğini bilmiyorum doktora gitmek de istiyorum tüp bebek tedavileri derken ona konsantre olamadım bir çaresi varsa çok mutlu olurum:)

Bunun tek sebebi (siz üstteyken olmasının) tempo.. Yani o tempoyu sadece siz yakalayabiliyosunuz. Şimdiki eşimle tanışana kadar ben de sadece tek pozisyonda olabiliyodum ama şimdi öyle değil çünkü o benim tempomu anladı yakaladı.. Eşinizin o tempoyu aklında tutması lazım veya diğer pozisyonlarda da siz yönlendirme yaparsanız onun da aynı uyumla devam etmesi lazım ki sonuca ulaşılabilsin.. Libido olayına gelince ben tamamen genetik falan olduğunu düşünüyorum.. Günde 3 kere sevişsem hayır demem, 37 yaşındayım oldum olası da böyleyim :KK66:
Haha süpersiniz ne diyim :)

Evlilikte 6.yılı bitirdik. 2 cocugumuz var. 26 -29 yaşlarimiz. Yani sorunum yetistirilis tarzi mi bilmiyorum ama ben bu sorunu aşamadım.
Bazen iyi olan cinsel hayatimiz cogu zaman benim icin olsun bitsin modunda. Aksine eşim istekli bir insan. Eşimi cok seviyorum. Severekte evlendik.
Yahu bir de kendimi cok iyi olurum bu konuda diye bekliyordum yani bekarken öyle dusunuyordum.
Kendi kendimi sorguluyorum eşim cekici gelmiyor mu acaba diyorum. Buna cekimser cevap veriyorum sanki :110: Ama eşimi begeniyorum. Bence yakısıkli gülüsunu vs cok begenirim yani icimde bi sogukluk yok o benim canım kanim gibi.

Esim kendi isini bitirip kıcını dönmez benim bu sıkintımida biliyor. Ben genel olarak kuruyorum.
Adam garibim ugrasıyo ben ıslansam beni tam anlamiyla rahatladi zannediyor ama yok. Rahatlamam icin cakır keyif falan olmam lazım.

Cok dagınık anlattim ama illallahta ettim ya saglıkli gencecik insanlarız.

Ay bazen netflx dizilerinde pek guzel sahneler oluyor ulan bi ben böyle olamadım diyorum :KK51:
Cok dertliyim bu konuda. Napsam nerelere gitsem kendimi daglara taslara mi vursam oyyhh.

Çünkü sen orgazm olmuyorsun olsaydın bu duyguyu isterdin severdin güzel bir pasta yemek gibi pastanın tadı unutulurmu orgazm da unutulmaz isterdin ve o yolun sonuna gitmek için aktif sevişirdin

Yorumların hepsini okuyamadım ama demişsiniz ya kuruyorum diye canım acıyor acaba kayganlaştırıcı bişi mi kullansanız? Belki o zaman zevk alıcaksınız ;))) huhuuu

Evlilikte 6.yılı bitirdik. 2 cocugumuz var. 26 -29 yaşlarimiz. Yani sorunum yetistirilis tarzi mi bilmiyorum ama ben bu sorunu aşamadım.
Bazen iyi olan cinsel hayatimiz cogu zaman benim icin olsun bitsin modunda. Aksine eşim istekli bir insan. Eşimi cok seviyorum. Severekte evlendik.
Yahu bir de kendimi cok iyi olurum bu konuda diye bekliyordum yani bekarken öyle dusunuyordum.
Kendi kendimi sorguluyorum eşim cekici gelmiyor mu acaba diyorum. Buna cekimser cevap veriyorum sanki :110: Ama eşimi begeniyorum. Bence yakısıkli gülüsunu vs cok begenirim yani icimde bi sogukluk yok o benim canım kanim gibi.

Esim kendi isini bitirip kıcını dönmez benim bu sıkintımida biliyor. Ben genel olarak kuruyorum.
Adam garibim ugrasıyo ben ıslansam beni tam anlamiyla rahatladi zannediyor ama yok. Rahatlamam icin cakır keyif falan olmam lazım.

Cok dagınık anlattim ama illallahta ettim ya saglıkli gencecik insanlarız.

Ay bazen netflx dizilerinde pek guzel sahneler oluyor ulan bi ben böyle olamadım diyorum :KK51:
Cok dertliyim bu konuda. Napsam nerelere gitsem kendimi daglara taslara mi vursam oyyhh.

Bende bi ben böyleyim sanıyorum. 2 yıllık evliyiz bizde. Mesele zevk almamak filanda değil bendeki. Eşim hep isteksiz olduğumu kendi istiyo diye cinsellik yaşadığımızı söyler. Hatta çok yakınır garibim. İstememekte değil benimki. Sizin durum gibi çakırkeyifsem filan herşey harika. Gel gelelim ayık kafayla donuk oluyorum. Çözümde bulamam gibi. Yapı meselesi sanırım..

Çünkü sen orgazm olmuyorsun olsaydın bu duyguyu isterdin severdin güzel bir pasta yemek gibi pastanın tadı unutulurmu orgazm da unutulmaz isterdin ve o yolun sonuna gitmek için aktif sevişirdin
Orgazm oldum cok kez bosalma yasadım. Bir kac yorumda bahsettim hatta o hazzı bildigim icin cogu iliskim yavan geciyor diye. Yani ben alkol aldıgımda yasadim cogu kez bu zevki. Cok nadirdir normal sevisme sonucunda orgazm oldugum. Cogu zaman sonu husran benim icin. Genelde kuruyorum ve isteksizim.

Bu sorunu aşmak yine insanın kendi elinde bence. Günlük hayattaki stres ve sorunlar çoğu zaman insanların cinsel hayatını olumsuz etkiliyor . Ya bunu böyle kabul edeceğiz ya da değiştirmek için başka yollar üreteceğiz.
Örneğin , seksi her zaman yatak odanızda yapmayın , mesela banyoda yapın salonda yapın hatta mümkün ve sakıncası yoksa ev dışında müsait bir ortamda yapın . Bu ahlaksızlık değildir , teşhir olmadığı sürece bir ormanda bile sevişebilirsiniz bence , bunlar birer örnek sadece. Ayrıca kadın her seks yaptığında orgazm olacak diye bir şey yoktur , hatta bu erkek için bile geçerlidir . Eğer bu şekilde de aşılamıyorsa bir doktora gitmek gerekir ancak yine de insanın kendi beyninde biten bir şey bence.

2 yıl vajinismustum. O zamanlarda da eşimle ilişkiye girmek isterdim ama acı olur diye korkardım. İyileşip ilişkiye girince hergün istemeye başladım :)))) açmayıp zevkli bir şey. Bence her kadın bu zevki yaşamalı.

Back
X