Sex sevmemek.

Yatağa girdiğinizde seks aklınıza geliyormu yoksa uyumak için mi giriyorsunuz? Mesela benim eşimin aklına cinsellik gelmez öyle haftada 1. Max2 . Uyumak için gelir 5 dk da uyur deliririm bu adam yine niye beni istemedi diye.
Yok gelmiyor uyumaya giriyorum :) ama 10 gun falan yapmadiysak o zaman geliyor :)

Ben 30 yasindan once bi erkegin evlenmesini dogru bulmuyorum ha evlendiysede 2 cocuk bana sacma geliyo erkekler gec olgunlasir kusura bakmayin erken evlenenleri eski kafali buluyorum genelde sonuclari aldatma olur.. hepsi icin degil ama geneli.

26 yasindaki bi kadinin normal yani :KK70: ya biz erken evlendik 24 yasinda baba oldu esim ben 21de anne. Simdi diyorum ki biz napmisiz :KK70:
Sanada dicektimde erkek daha garip geldi. Benimde isyerime kargo getiren cocuk 20 yasinda evlenmis 5 yasinda cocugu vardi her geldiginde bana yaziyodu neden evlendin diye sordugumda kafasini duvarlara vuruyodu napmisim ben diye ayy 30umda olsamda evlenmem bu erkekler cekilicek dert degil ayol

Sanada dicektimde erkek daha garip geldi. Benimde isyerime kargo getiren cocuk 20 yasinda evlenmis 5 yasinda cocugu vardi her geldiginde bana yaziyodu neden evlendin diye sordugumda kafasini duvarlara vuruyodu napmisim ben diye ayy 30umda olsamda evlenmem bu erkekler cekilicek dert degil ayol
Esime gore cok normal. Buyuk yuk bende cunki :)

Bence sizde isteksizlik vb yok
Karşınızdakine bağlı
Mesela benim cinsel sorun yok ama duygusuzca istemem mesela
Öncesi de önemli cinselliğin
Ön aşamalardan bahsediyorum
Gözlerinin içine baksa ; yüzünü incelese o an
Saçını okşasa
Dizinde yatırsa
Yarım saat bi saat sevse okşasa
Sora gel aşkım yatağımıza gidelim dese
En çok kullandığı hitap şekli “bebeğim” olsa
Gayet de keyif alırsınız
:KK16:

D Deve tabani öyle bir konu açmışsın ki; iki kere kontrol ettim "ben mi açtım acaba" diye :D
Çocuk adet ve yaşından farkettim ki ben değilim :P

Dur daha gençsiniz siz; bunun bir de orta yaş (40 üstü) bölümü var ki orası daha da eğlenceli.
Oldum olası "olsa da oluuur, olmasa da" diyen bir kadının kocası orta yaş zamazingosundan 3 kat fazla düşerse sexe, kaçacak delik ararsın.

Çakırkeyiflik falan da çözüm değil yani.

Kocama 22 sene sonra (17 senelik evliyim) hala aşığım, hala hayran hayran bakarım ama yok arkadaş bana "hadiii" demese hiç yapasım yok. (o hadiler de bazen aşkla sevgiyle bazen kavga dövüşle söyleniyor. o derece delirtiyorum adamı :D )

D Deve tabani öyle bir konu açmışsın ki; iki kere kontrol ettim "ben mi açtım acaba" diye :KK70:
Çocuk adet ve yaşından farkettim ki ben değilim :p

Dur daha gençsiniz siz; bunun bir de orta yaş (40 üstü) bölümü var ki orası daha da eğlenceli.
Oldum olası "olsa da oluuur, olmasa da" diyen bir kadının kocası orta yaş zamazingosundan 3 kat fazla düşerse sexe, kaçacak delik ararsın.

Çakırkeyiflik falan da çözüm değil yani.

Kocama 22 sene sonra (17 senelik evliyim) hala aşığım, hala hayran hayran bakarım ama yok arkadaş bana "hadiii" demese hiç yapasım yok. (o hadiler de bazen aşkla sevgiyle bazen kavga dövüşle söyleniyor. o derece delirtiyorum adamı :KK70: )
Ay bizde öyle iste ya :) ee adam geriliyo ben ık cik dedikce. Ee ben hosnut olmadikca ben geriliyorum.

Ee tabi nere kadar cakırkeyif :D

• Beğen
Reactions: csi
Evlilikte 6.yılı bitirdik. 2 cocugumuz var. 26 -29 yaşlarimiz. Yani sorunum yetistirilis tarzi mi bilmiyorum ama ben bu sorunu aşamadım.
Bazen iyi olan cinsel hayatimiz cogu zaman benim icin olsun bitsin modunda. Aksine eşim istekli bir insan. Eşimi cok seviyorum. Severekte evlendik.
Yahu bir de kendimi cok iyi olurum bu konuda diye bekliyordum yani bekarken öyle dusunuyordum.
Kendi kendimi sorguluyorum eşim cekici gelmiyor mu acaba diyorum. Buna cekimser cevap veriyorum sanki :110: Ama eşimi begeniyorum. Bence yakısıkli gülüsunu vs cok begenirim yani icimde bi sogukluk yok o benim canım kanim gibi.

Esim kendi isini bitirip kıcını dönmez benim bu sıkintımida biliyor. Ben genel olarak kuruyorum.
Adam garibim ugrasıyo ben ıslansam beni tam anlamiyla rahatladi zannediyor ama yok. Rahatlamam icin cakır keyif falan olmam lazım.

Cok dagınık anlattim ama illallahta ettim ya saglıkli gencecik insanlarız.

Ay bazen netflx dizilerinde pek guzel sahneler oluyor ulan bi ben böyle olamadım diyorum :KK51:
Cok dertliyim bu konuda. Napsam nerelere gitsem kendimi daglara taslara mi vursam oyyhh.
Bende böyleyim ya bitse de gitsek modunda:KK45:bencr tedavilik bir durum. Ama ben hep erteledim umursamadığım için :skandal:

Evet. Bir yerden sonra can sıkici oluyor. Bunun icin doktora giden arkadaslarimda oldu. Cokta bir degisim olmadı.
Yani bende bir değişim olacağını düşünmüyorum zaten ama belki atta yatan bir sebep vardır ya bilemiyorum. Hep isteksizdim nedense. Bunun psikolojik bir durum olduğunu düşünüyorum ben.

Yani bende bir değişim olacağını düşünmüyorum zaten ama belki atta yatan bir sebep vardır ya bilemiyorum. Hep isteksizdim nedense. Bunun psikolojik bir durum olduğunu düşünüyorum ben.
Evet jameya bende oyle dusunuyorum. Ben kaciyorum esim kovaliyo. Bazen bem teklif ediyorum esim reddediyo kendince kendi yasadigını bana yasatiyor :D ben sen bilirsim diyiveriyorum :D

Evet jameya bende oyle dusunuyorum. Ben kaciyorum esim kovaliyo. Bazen bem teklif ediyorum esim reddediyo kendince kendi yasadigını bana yasatiyor :KK70: ben sen bilirsim diyiveriyorum :KK70:
Bizde öyleyiz valla :) önceden pek geri çevirmezdim ama şimdi bebeğim var yoruyo baya o yüzden çoğu kez red ediyorum :bicak:

Ya noktayı buldum da sadece bir pozisyonda oluyor o da kendimi çok zorluyorum (ben üstteyken) hani her pozisyonda kadınlar orgazm oluyor ya nasıl oluyor hayret bide bi kaç kere :) o olayı çözsem eminim ben de her gece isticem ama çok zorlandığım için üşeniyorum işe başlamaya
Bunun tek sebebi (siz üstteyken olmasının) tempo.. Yani o tempoyu sadece siz yakalayabiliyosunuz. Şimdiki eşimle tanışana kadar ben de sadece tek pozisyonda olabiliyodum ama şimdi öyle değil çünkü o benim tempomu anladı yakaladı.. Eşinizin o tempoyu aklında tutması lazım veya diğer pozisyonlarda da siz yönlendirme yaparsanız onun da aynı uyumla devam etmesi lazım ki sonuca ulaşılabilsin.. Libido olayına gelince ben tamamen genetik falan olduğunu düşünüyorum.. Günde 3 kere sevişsem hayır demem, 37 yaşındayım oldum olası da böyleyim ;)

Back
X