- 13 Nisan 2018
- 3.125
- 10.535
- 208
- Konu Sahibi Deve tabani
26 yasindaki bi kadinin normal yaniDoktora gidin bende orgazm olamiyorum bu arada 29 yasindaki bi erkegin 2 cocugu olmasi cok garip :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
26 yasindaki bi kadinin normal yaniDoktora gidin bende orgazm olamiyorum bu arada 29 yasindaki bi erkegin 2 cocugu olmasi cok garip :)
Erken diye dusundu sanirim :)Ne konuda garip
Ben senin icin demedim canim.. tabiiki 1 ay yasamadysan istersin.. ama hsni genel bi algi varya ne kadar bosalma o kadar guzel sex gibi gibi..Ya ayni gun icersin de 3 kere bosalayim demiyorumki. Ama bu durum 1 aya sarkiyosa bende barut gibi oluyorum. Ben zaten bi rahatladiktan sonra oynasalim opuselim kokusalim orasin da degilim. Ama hergun de bosalmadan nereye kadar ?
Bence normal olabilir herkesin düşüncesi farklı tabiErken diye dusundu sanirim :)
AlkolluydumBu ıkı kere bosaldıgınız da ne oldugunu duşunun bır sekılde zevk aldığınız nokta vardır onu bulursanız devamı gelir
Hıc masturbasyon yapıyormusunAlkolluydum![]()
Hahahahahah canım ya ister istemez çok güldüm :))) çok şeker anlatmışsınEvlilikte 6.yılı bitirdik. 2 cocugumuz var. 26 -29 yaşlarimiz. Yani sorunum yetistirilis tarzi mi bilmiyorum ama ben bu sorunu aşamadım.
Bazen iyi olan cinsel hayatimiz cogu zaman benim icin olsun bitsin modunda. Aksine eşim istekli bir insan. Eşimi cok seviyorum. Severekte evlendik.
Yahu bir de kendimi cok iyi olurum bu konuda diye bekliyordum yani bekarken öyle dusunuyordum.
Kendi kendimi sorguluyorum eşim cekici gelmiyor mu acaba diyorum. Buna cekimser cevap veriyorum sankiAma eşimi begeniyorum. Bence yakısıkli gülüsunu vs cok begenirim yani icimde bi sogukluk yok o benim canım kanim gibi.
Esim kendi isini bitirip kıcını dönmez benim bu sıkintımida biliyor. Ben genel olarak kuruyorum.
Adam garibim ugrasıyo ben ıslansam beni tam anlamiyla rahatladi zannediyor ama yok. Rahatlamam icin cakır keyif falan olmam lazım.
Cok dagınık anlattim ama illallahta ettim ya saglıkli gencecik insanlarız.
Ay bazen netflx dizilerinde pek guzel sahneler oluyor ulan bi ben böyle olamadım diyorum
Cok dertliyim bu konuda. Napsam nerelere gitsem kendimi daglara taslara mi vursam oyyhh.
:) herkesin derdi farklı haftada bir oluyorsa haline sukret derimYatağa girdiğinizde seks aklınıza geliyormu yoksa uyumak için mi giriyorsunuz? Mesela benim eşimin aklına cinsellik gelmez öyle haftada 1. Max2 . Uyumak için gelir 5 dk da uyur deliririm bu adam yine niye beni istemedi diye.
Aylardır yumurtlama dönemimde iki günde bir yapmak için strese giriyoruz. Çocuğumuzda olmuyor ilişki azlığından . İlkini nasıl yaptık bilmiyorum :) içimde kaldı bugun olmaz başım ağrıyo diyemedim 8 senedir:))):) herkesin derdi farklı haftada bir oluyorsa haline sukret derim
Valla bizde de ben ıstedıgım zaman o ıstemıyor o ıstedıgı zaman ben ıstemıyorum nereye kadar devam eder bilmiyorum :)Aylardır yumurtlama dönemimde iki günde bir yapmak için strese giriyoruz. Çocuğumuzda olmuyor ilişki azlığından . İlkini nasıl yaptık bilmiyorum :) içimde kaldı bugun olmaz başım ağrıyo diyemedim 8 senedir:)))
Evlilikte 6.yılı bitirdik. 2 cocugumuz var. 26 -29 yaşlarimiz. Yani sorunum yetistirilis tarzi mi bilmiyorum ama ben bu sorunu aşamadım.
Bazen iyi olan cinsel hayatimiz cogu zaman benim icin olsun bitsin modunda. Aksine eşim istekli bir insan. Eşimi cok seviyorum. Severekte evlendik.
Yahu bir de kendimi cok iyi olurum bu konuda diye bekliyordum yani bekarken öyle dusunuyordum.
Kendi kendimi sorguluyorum eşim cekici gelmiyor mu acaba diyorum. Buna cekimser cevap veriyorum sankiAma eşimi begeniyorum. Bence yakısıkli gülüsunu vs cok begenirim yani icimde bi sogukluk yok o benim canım kanim gibi.
Esim kendi isini bitirip kıcını dönmez benim bu sıkintımida biliyor. Ben genel olarak kuruyorum.
Adam garibim ugrasıyo ben ıslansam beni tam anlamiyla rahatladi zannediyor ama yok. Rahatlamam icin cakır keyif falan olmam lazım.
Cok dagınık anlattim ama illallahta ettim ya saglıkli gencecik insanlarız.
Ay bazen netflx dizilerinde pek guzel sahneler oluyor ulan bi ben böyle olamadım diyorum
Cok dertliyim bu konuda. Napsam nerelere gitsem kendimi daglara taslara mi vursam oyyhh.
Zaten eşim benim kadar istekli değil öyle olsa yataktan çıkamazdıkSenın gıbı olup kocası isteksiz olanlar ne yapacak canısı:) konu sahibi bir birleşme olup eger orgazm olamıyorsanız kendı kendinize denemeniz lazım kaslarınız calısmasını İcin orgazm oldukca eşinizle daha ıyı ılıskınız olur
Bana da gönderir misiniz lütfenBakalım![]()
Masallah ama olsun yinede esın tarafından ıstegını karsılamak guzel bırseyZaten eşim benim kadar istekli değil öyle olsa yataktan çıkamazdık![]()
Emzirmenizin büyük etkisi var libidonuzu düşmesinde..Cocuklar var biri emiyo henuz![]()
HayırHıc masturbasyon yapıyormusun