Sex sevmemek.

Ya ayni gun icersin de 3 kere bosalayim demiyorumki. Ama bu durum 1 aya sarkiyosa bende barut gibi oluyorum. Ben zaten bi rahatladiktan sonra oynasalim opuselim kokusalim orasin da degilim. Ama hergun de bosalmadan nereye kadar ?
Ben senin icin demedim canim.. tabiiki 1 ay yasamadysan istersin.. ama hsni genel bi algi varya ne kadar bosalma o kadar guzel sex gibi gibi..

Evlilikte 6.yılı bitirdik. 2 cocugumuz var. 26 -29 yaşlarimiz. Yani sorunum yetistirilis tarzi mi bilmiyorum ama ben bu sorunu aşamadım.
Bazen iyi olan cinsel hayatimiz cogu zaman benim icin olsun bitsin modunda. Aksine eşim istekli bir insan. Eşimi cok seviyorum. Severekte evlendik.
Yahu bir de kendimi cok iyi olurum bu konuda diye bekliyordum yani bekarken öyle dusunuyordum.
Kendi kendimi sorguluyorum eşim cekici gelmiyor mu acaba diyorum. Buna cekimser cevap veriyorum sanki :110: Ama eşimi begeniyorum. Bence yakısıkli gülüsunu vs cok begenirim yani icimde bi sogukluk yok o benim canım kanim gibi.

Esim kendi isini bitirip kıcını dönmez benim bu sıkintımida biliyor. Ben genel olarak kuruyorum.
Adam garibim ugrasıyo ben ıslansam beni tam anlamiyla rahatladi zannediyor ama yok. Rahatlamam icin cakır keyif falan olmam lazım.

Cok dagınık anlattim ama illallahta ettim ya saglıkli gencecik insanlarız.

Ay bazen netflx dizilerinde pek guzel sahneler oluyor ulan bi ben böyle olamadım diyorum :KK51:
Cok dertliyim bu konuda. Napsam nerelere gitsem kendimi daglara taslara mi vursam oyyhh.
Hahahahahah canım ya ister istemez çok güldüm :))) çok şeker anlatmışsın
Rabbim yardımcın olsun canım çoğu kimse de aynı sıkıntı var

Yatağa girdiğinizde seks aklınıza geliyormu yoksa uyumak için mi giriyorsunuz? Mesela benim eşimin aklına cinsellik gelmez öyle haftada 1. Max2 . Uyumak için gelir 5 dk da uyur deliririm bu adam yine niye beni istemedi diye.

Yatağa girdiğinizde seks aklınıza geliyormu yoksa uyumak için mi giriyorsunuz? Mesela benim eşimin aklına cinsellik gelmez öyle haftada 1. Max2 . Uyumak için gelir 5 dk da uyur deliririm bu adam yine niye beni istemedi diye.
:) herkesin derdi farklı haftada bir oluyorsa haline sukret derim

:) herkesin derdi farklı haftada bir oluyorsa haline sukret derim
Aylardır yumurtlama dönemimde iki günde bir yapmak için strese giriyoruz. Çocuğumuzda olmuyor ilişki azlığından . İlkini nasıl yaptık bilmiyorum :) içimde kaldı bugun olmaz başım ağrıyo diyemedim 8 senedir:)))

Aylardır yumurtlama dönemimde iki günde bir yapmak için strese giriyoruz. Çocuğumuzda olmuyor ilişki azlığından . İlkini nasıl yaptık bilmiyorum :) içimde kaldı bugun olmaz başım ağrıyo diyemedim 8 senedir:)))
Valla bizde de ben ıstedıgım zaman o ıstemıyor o ıstedıgı zaman ben ıstemıyorum nereye kadar devam eder bilmiyorum :)

Evlilikte 6.yılı bitirdik. 2 cocugumuz var. 26 -29 yaşlarimiz. Yani sorunum yetistirilis tarzi mi bilmiyorum ama ben bu sorunu aşamadım.
Bazen iyi olan cinsel hayatimiz cogu zaman benim icin olsun bitsin modunda. Aksine eşim istekli bir insan. Eşimi cok seviyorum. Severekte evlendik.
Yahu bir de kendimi cok iyi olurum bu konuda diye bekliyordum yani bekarken öyle dusunuyordum.
Kendi kendimi sorguluyorum eşim cekici gelmiyor mu acaba diyorum. Buna cekimser cevap veriyorum sanki :110: Ama eşimi begeniyorum. Bence yakısıkli gülüsunu vs cok begenirim yani icimde bi sogukluk yok o benim canım kanim gibi.

Esim kendi isini bitirip kıcını dönmez benim bu sıkintımida biliyor. Ben genel olarak kuruyorum.
Adam garibim ugrasıyo ben ıslansam beni tam anlamiyla rahatladi zannediyor ama yok. Rahatlamam icin cakır keyif falan olmam lazım.

Cok dagınık anlattim ama illallahta ettim ya saglıkli gencecik insanlarız.

Ay bazen netflx dizilerinde pek guzel sahneler oluyor ulan bi ben böyle olamadım diyorum :KK51:
Cok dertliyim bu konuda. Napsam nerelere gitsem kendimi daglara taslara mi vursam oyyhh.

Bence biraz araştırma yaparak işe başlayın. Kimse isteksiz değildir. Doğanın kanunu gereği karşındakini pek takmadan normal istek düzeyinde olmalı insan. Hele bide karşısındaki sevdigi adamsa oo daha ne olsun.

Orgazm çeşitlerini araştırabilirsiniz.kendinizi keşfedin. Belki nelerin sizi hareketlendirdiğini bilemiyorsunuz.
Kadınlar erkekler gibi değil. Zor tatmin olur. Her şartta her pozisyonda tatmin olamaz. Mesela ışıktan bile rahatsız olup kendini kasıyor olabilir bi insan.
Bu yüzden kendinizi tanıyıp şartlarınızı iyileştirebilirsiniz.
Çünkü gerçek anlamda tatmin olmaya başlayınca siz istemesenizde bedeniniz o hazzı isteyecektir.

Yani duygusal bi süreç mi sizi mutlu eder, ateşli mi?
Rahat giyinmek mi yoksa seksi olmak mı.
Rutinleri mi seversiniz değişikliği mi?
Karanlık mı loş ışık mı?
Gibi soruları arttırarak kendinizi tanımaya çalışmalısınız.

Bu anlamda insanın hayatı düzene girince sosyal hayatına harika bi etki sağlıyor bu durum.

Senın gıbı olup kocası isteksiz olanlar ne yapacak canısı:) konu sahibi bir birleşme olup eger orgazm olamıyorsanız kendı kendinize denemeniz lazım kaslarınız calısmasını İcin orgazm oldukca eşinizle daha ıyı ılıskınız olur
Zaten eşim benim kadar istekli değil öyle olsa yataktan çıkamazdık :70:

D Deve tabani kuzum ya caresini bulursan bana da bi don emi valla sastim kaldim yaslarkmizda ayni bizde 6 yillik evliyiz bebek yok bebek icin calisiyoruz
Sadece calisma yani anladin sen
Bazan sirf esim kendini yetersiz hissetmesin diye guzel falan diyorum
O kadar zorki haz almam adamin iflahi kalmiyo yazik

Seviyor ama sevisiyorken doyum yasamiyor ve bu duyguyu tekrar tekrar yasamak istemiyorsan üzgünüm ama ten uyumunuz yok demektir.
Tabi bu biraz da cinsellikten ne anladiginiza bagli.
Kimi yalnizca öpüsmek,koklasmaktan hoslanir sonuca baglanmasa da olur.
Kimi icin o sona ulasma istegidir seks.
Sizin icin sona ulasmak önemli ki seksi sevmemek boyutuna gelmis.
Esinizde sizi etkileyen ne varsa sevisme esnasinda bunlari ön plana cikarmasini isteyin.
Cinsel anlamda arzulamadiginiz bir insanla cinsellik belli bir zaman sonra görev haline gelir yalnizca.En azindan benim icin öyle :)
Cinsellikte ne sevip sevmediginizi mutlaka biliyorsunuzdur.Mutlu son olmuyorsa bile en azindan keyif almaya calisin.
Cinselligin manasi zaten bu degil midir? Üremek veya keyif almak.Keyif almak icin daha önce denemediginiz seyler yapin.Farkli mekanlar.
Ten uyumu dedigimiz seyi sonradan icat edemeyeceginize göre en güzeli olmasi icin daha fazla caba sarfetmek gerekiyor sanirim.
Ten uyumu olmadan da keyif aliyorum diyen kadinlar icinse sanirim olay tamamen psikolojik :)
Sahsen benim icin ten uyumu olmazsa olmaz.

Son düzenleme:
Back
X