SEYAHAT ENGELİ LÜTFEN YARDIM !

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Pafulimoon

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2021
51
-100
36
Merhabalar, ben bi lojistik gümrük çalışanı oldugum için 10 ve 11. maddelerden muafım. Yani seyahat muafıyetım var sanıyorum ki. Fakat bir türlü izin alamıyorum benim İstanbuldan Samsuna gitmem gerekiyor ayın 11'inde çünkü nişanlım bayram sonrasında askere gıdıyor ve daha oncekı konuda belırttıgım gıbı bızım 5 yılın 2-3 yılı mesafe ilişkisi. Askere gidincec corona dolayısıyla ızın alamayacak ve ben onu görmeden göndermek istemiyorum bu hem onun hem de benim psikolojimi aşırı bozar. Ben nasıl izin alıcam nasıl çıkıcam , otobuslerde iş yerınden verılen muafıyet belgesı yeterlı oluyor mu yoksa içişleri bakanlıgı seyahat izni mi isteniyor ? Bana akıl verın kafayı yıcem artık :(((((

muafiyet varsa ayrıyeten belgeye gerek olmaz sanıyorum
İş yerınden muafıyet belgemız var ama maddelerde güzergah sınırlaması gıbı şeyler yazdıgı için tekrar belge gerekir mi emin olamıyorum otobus fırmalarıyla konustum daha bı bılgılerı olmadıgını söylüyorlar.

Merhabalar, ben bi lojistik gümrük çalışanı oldugum için 10 ve 11. maddelerden muafım. Yani seyahat muafıyetım var sanıyorum ki. Fakat bir türlü izin alamıyorum benim İstanbuldan Samsuna gitmem gerekiyor ayın 11'inde çünkü nişanlım bayram sonrasında askere gıdıyor ve daha oncekı konuda belırttıgım gıbı bızım 5 yılın 2-3 yılı mesafe ilişkisi. Askere gidincec corona dolayısıyla ızın alamayacak ve ben onu görmeden göndermek istemiyorum bu hem onun hem de benim psikolojimi aşırı bozar. Ben nasıl izin alıcam nasıl çıkıcam , otobuslerde iş yerınden verılen muafıyet belgesı yeterlı oluyor mu yoksa içişleri bakanlıgı seyahat izni mi isteniyor ? Bana akıl verın kafayı yıcem artık :KK43:((((
O muafiyet size iş ile ilgili seyahat durumlarında kullanmanız için veriliyor, nişanlı görmek için değil.

Malesef gidemezsiniz bu isin psikolojisi olmaz ben cok ılımlıyım ama buda olmaz ya
O muaf sizin ise gidip gelmeniz icin samsuna gidin diye degil
Hem hastalik tasisaniz 1 tabur askerin vebali ne olacak?
Benim de annemi babamı görmezsem psikolojim etkileniyor
Ama evde oturup etkileniyorum mecburen
Çünkü başka seçeneğim yok :110:

O muafiyet size iş ile ilgili seyahat durumlarında kullanmanız için veriliyor, nişanlı görmek için değil.
Gerçekten mi ? beni bu bilgiyle aydınlattığınız için çok sağolun.. Ben de nişanlımı görmeye gideceğim ibaresi ekleyecektim az daha :)

Muafiyetiniz vardır tabi ki ama bahsettiğiniz sebep için geçerli olduğunu sanmıyorum
İşinize gidin, işiniz aksamasın diye muafiyetiniz var
İşime zaten gidiyorum benım ızın ıstedıgım tarıh bayram ıznı zamanı maalesef kullanamıyorum belgemı

İşime zaten gidiyorum benım ızın ıstedıgım tarıh bayram ıznı zamanı maalesef kullanamıyorum belgemı
Maalesef değil normal olan bu
Muafiyetiniz samsuna gitmenizi kapsamıyor demek istemiştim ben
İşe gitmek konusunda muafsınız sadece yasaklardan

Malesef gidemezsiniz bu isin psikolojisi olmaz ben cok ılımlıyım ama buda olmaz ya
O muaf sizin ise gidip gelmeniz icin samsuna gidin diye degil
Hem hastalik tasisaniz 1 tabur askerin vebali ne olacak?
Arkadaşım 1 tabur asker önceden karantınaya alınıyor dırek askere gıtmıyor bılıyorsunuz degıl mı ?

Gerçekten mi ? beni bu bilgiyle aydınlattığınız için çok sağolun.. Ben de nişanlımı görmeye gideceğim ibaresi ekleyecektim az daha :)
E bu kadar saçma bi soru sorana mecburen bilale anlatır gibi anlatıyoruz. Belgenin iş için olduğunu bilen birinin böyle bir soru soracağı aklımıza gelmiyor doğal olarak.

Merhabalar, ben bi lojistik gümrük çalışanı oldugum için 10 ve 11. maddelerden muafım. Yani seyahat muafıyetım var sanıyorum ki. Fakat bir türlü izin alamıyorum benim İstanbuldan Samsuna gitmem gerekiyor ayın 11'inde çünkü nişanlım bayram sonrasında askere gıdıyor ve daha oncekı konuda belırttıgım gıbı bızım 5 yılın 2-3 yılı mesafe ilişkisi. Askere gidincec corona dolayısıyla ızın alamayacak ve ben onu görmeden göndermek istemiyorum bu hem onun hem de benim psikolojimi aşırı bozar. Ben nasıl izin alıcam nasıl çıkıcam , otobuslerde iş yerınden verılen muafıyet belgesı yeterlı oluyor mu yoksa içişleri bakanlıgı seyahat izni mi isteniyor ? Bana akıl verın kafayı yıcem artık :KK43:((((

bu nasıl tam kapatma bir anlasam...
herkes işleyiş bozulmasın diye verilen izinlerin açıklarını arama derdinde.

Arkadaşım 1 tabur asker önceden karantınaya alınıyor dırek askere gıtmıyor bılıyorsunuz degıl mı ?
Yapmayı düşündüğünüz şeyin açıklanabilir hiçbir mantıklı yanı yokken Allah aşkına neyi ispatlamaya çalışıyorsunuz?
Oh iyi bari karantinaya alınıyorlarsa
Koşa koşa samsuna gidin
Nişanlıların psikolojisi ülkemizin geleceği için çok mühim bi konu çünkü

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X