• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

SEYAHAT ENGELİ LÜTFEN YARDIM !

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benim belgem yurtiçi şehirlerarası izni de kapsıyor hanımefendı sorum da o yuzden bu şekilde oldu ?
Yine de seyahat izni almak zorundasınız. İş yerinizden aldığınız belgeyle başvurunuzu yaparsınız, şu şehre şu iş gidiyorum diye izin çıkarsa o izinle otobüse binebilirsiniz. İş yerinizin verdiği izni firmalar kabul etmez.Etmemeli yani, işgüzarlık yaparlarsa onu bilemem.

Evet verir ama firmalar kabul eder mı bıl

Ya arkada

Ya arkadaşım dalga mı geçiyorsun benim belgemle ben gidebilirim sorumu bıraz anlayarak okur musun ? İş yerım bana iş için diye belge verebilir , yanı iş için oldugunu kanıtlayan bır belgem bulunabılır elimde benım sorum sadece bu belgenın yeterlı olup olmaması ne kadar sabit fikirlisiniz ya
Benceyeterli

ben gercekten su anda turkiyede olmadigim icin sukrediyorum. turkiyede olsam buyuk ihtimalle burada boyle konu acanlari direkt ic isleri bakaninin kendisine kadar sikayet ederdim. sonra ugras dur.

ne garip insanlarsiniz siz ya. millet ölüyor, acliktan kiriliyor issiz kalmis, bir seyler duzelsin diye kapanma geliyor hanimefendi nisanlisini gorecekmis. biraz olsun utanir insan sunu surada sormaya, bir de milletle dalga geciyor.

İnternete girdiğiniz noktada ulaşılabilir oluyorsunuz biliyorsunuz değil mi? 😉
Ya siz bu akılla şey yapın FBI felan yazılın çünkü bu akıl çağ dışı. Ben teknoloji ile ilgili bilgilerin tümüne hakimim hanıemefendı hatta ben sıze karakol numarası vereyım ozel iş yerıme yakın olan bulmaları kolay olur hahhaa :)

Tam kapanma olsa ne olacak, otogarlar havaalanları tıklım tıklım. Yine yaptılar yapacaklarını. Herkes dağıldı bir yerlere. Hastalık yayıldı zaten yine. Kesinlikle kapanma öncesi de zorunlu haller dışında seyahat yasak olmalıydı. Hindistan görüntülerini gördükçe aklım çıkıyor. İnşallah başımıza gelmez. 😕
Ya yaptılar yapacaklarını diyemiyorum artık.
ne yapsınlar bu millete?
Yasak koyuluyor, yasağın açıklarını konuşuyoruz.
seyahat yasağı gelse o gidecek olan güruh zaten kaymakamlıkta toplanacak, bir açık bulup izin alacak, yine seyahat edecek.
Bu sefer daha çok kişi birbiri ile muhattap olacak.
Herkes kendine sorsun, pandemi bitsin diye gereken fedakarlığı yaptım mı diye.
Kendi adıma ilk 1 yıl her şeyde çok katıydım, ama artık yoruldum... cunku bir benim yapmamla bitmediğini anladım.
tehlikeye atmayacak şekilde gevşettim bazı şeyleri artık. Kendime yine laf anlatırım da, 3 küçük çocuğa anlatamıyorum.
insallah bu sefer işe yarar...

Ya siz bu akılla şey yapın FBI felan yazılın çünkü bu akıl çağ dışı. Ben teknoloji ile ilgili bilgilerin tümüne hakimim hanıemefendı hatta ben sıze karakol numarası vereyım ozel iş yerıme yakın olan bulmaları kolay olur hahhaa :)
Ben şikayetimi yaptım konunuzun linkiyle. Gerisi beni ilgilendirmez. Pek hakim gibi durmuyorsunuz buradan.

İş yerınden muafıyet belgemız var ama maddelerde güzergah sınırlaması gıbı şeyler yazdıgı için tekrar belge gerekir mi emin olamıyorum otobus fırmalarıyla konustum daha bı bılgılerı olmadıgını söylüyorlar.
esim de muaf ama mamaktan kalkip cankaya ya geleniyor, o bahsettiginiz muafiyet is ve ev sinirlariniz icerisinde.
seyahat izni almaniz gerek.

ben gercekten su anda turkiyede olmadigim icin sukrediyorum. turkiyede olsam buyuk ihtimalle burada boyle konu acanlari direkt ic isleri bakaninin kendisine kadar sikayet ederdim. sonra ugras dur.

ne garip insanlarsiniz siz ya. millet ölüyor, acliktan kiriliyor issiz kalmis, bir seyler duzelsin diye kapanma geliyor hanimefendi nisanlisini gorecekmis. biraz olsun utanir insan sunu surada sormaya, bir de milletle dalga geciyor.
Siz turkiyede olmadıgınız için bu kadar rahat olabılır mısınız ? Çünkü aylarca ailemi aylarca nişanlımı görmedim. Türkiyede karınca sürüsü gibi miting yaparlarken vırus nerdeydı hanımefendı ? Ben aılemden nişanlımdan ayrıyken ulkemın başındakı ınsanlar neden dusunmedı benı ? Şimdi ben ailemden birini ya da nişanlımı görmeden onları kaybetsem bana bunun hesabını kım verecek ? düşüncesiz olan sizsiniz.

Ya arkada

Ya arkadaşım dalga mı geçiyorsun benim belgemle ben gidebilirim sorumu bıraz anlayarak okur musun ? İş yerım bana iş için diye belge verebilir , yanı iş için oldugunu kanıtlayan bır belgem bulunabılır elimde benım sorum sadece bu belgenın yeterlı olup olmaması ne kadar sabit fikirlisiniz ya
Is için seyahat ediyor diye iş yerinize sahte belge düzenletip nişanlı mi görmeye gideceksiniz? Zihniyete gel yahu.

Herkes sizi anladı zaten belge alabilirmişsiniz
Konu bu değil şehir değiştirmenizin gerçek sebebi iş değil nişanlı görmek
Tepkiler bunun için
Bu akılla diye çıkış yapmadan önce, denileni anladığınıza emin olun bence

ne yapsınlar bu millete?
seyahat yasağı gelse o gidecek olan güruh zaten kaymakamlıkta toplanacak, bir açık bulup izin alacak, yine seyahat edecek.
Kendi adıma ilk 1 yıl her şeyde çok katıydım, ama artık yoruldum... cunku bir benim yapmamla bitmediğini anladım.
tehlikeye atmayacak şekilde gevşettim bazı şeyleri artık. Kendime yine laf anlatırım da, 3 küçük çocuğa anlatamıyorum.
Yok ben vatandaş için söyledim zaten. Kapanma var deyince çıldırıyor millet, sağa sola kaçışıyor. 😅 geçen sene de böyle oldu. Bu kapanma açıklandığı andan itibaren yasak olmalıydı seyahat. En azından bu kadar yoğun bir göç olmazdı. Bizim insanımız akıllanmaz.

Herkes sizi anladı zaten belge alabilirmişsiniz
Konu bu değil şehir değiştirmenizin gerçek sebebi iş değil nişanlı görmek
Tepkiler bunun için
Bu akılla diye çıkış yapmadan önce, denileni anladığınıza emin olun bence
İnanın hiçbir tepki umrumda değil çünkü burdaki insanların çoğu hayatı boyunca zevk ve hayat enerjısıne sahıp olamamış ve sadece olumsuzluk gören insanlar gözümde başka bi s sorum yok :)

La havle... Daha dün ailesine gidecek bir uye konu actı bir ton yazıldı otur oturduğun yerde corona var amac hareketliligi azaltmak diye.

Ya olağan ustu bir hal var savas gibi kıtlık gibi hala su pandeminin ehemmiyetini anlayamadık. ben 2 sokak otemdeki anneme gitmiyorum. Askere giden nisanlinizi gormezsen zorlanirsin evet ama ölmezsiniz. Zaten evlenince hic ayrılmayacaksınız şu olagan ustu bir durum varken oturun oturdugunuz yerde Allah askina. Hastaneler doldu tasiyor sağlik çalışanlarına da mı acımıyorsunuz?

Bu arada calistiginiz alandan oturu her turlu seyahate muaf degilsiniz sadece evinizden isinize gitmek icin muafsınız. bir de izin belgesine nisanlimi gormeye gidecegim yazdiracaktım diyorsunuz. Saka mı bu ne olur şaka olsun.

ne yapsınlar bu millete?
tedbirler yasaklar bir tek sizin benim gibi kucuk cocuklulara zaten 🤦
haberlerde insanlarin istanbuldan nasil kactigini, bodrumdaki tum otellerin cakili oldugunu duydum.
ordaki hastaneler bu yuku kaldiramaz ki gecen senede kaldiramadi zaten.
insan bunu kendine niye yapar anlamiyorum ya.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X