• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

SEYAHAT ENGELİ LÜTFEN YARDIM !

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
E bu kadar saçma bi soru sorana mecburen bilale anlatır gibi anlatıyoruz. Belgenin iş için olduğunu bilen birinin böyle bir soru soracağı aklımıza gelmiyor doğal olarak.
Benim belgem yurtiçi şehirlerarası izni de kapsıyor hanımefendı sorum da o yuzden bu şekilde oldu ?

Benim belgem yurtiçi şehirlerarası izni de kapsıyor hanımefendı sorum da o yuzden bu şekilde oldu ?
E yazdığımı yine anlamamışsınız. Şehirlerarası izni kapsayan belgeniz SADECE İŞ SEYAHATLERİ için geçerli. Tekrar yazıyorum SADECE İŞ SEYAHATLERİ... Sonra kızıyorsunuz ben bilmiyordum sanki diye. Bilmiyorsunuz ki hala soruyorsunuz.

Tek tek mi karantinaya alınıyorlar? Hepsine ayrı oda mı veriliyor mesela 10 gün?
Evet benim arkadaşım 2 kişilik odada kaldı , her şeyin ötesinde işimiz gereği zaten her hafta test yaptırıyoruz. Yani kimsenin vebalini almak gibi bir niyetim yok bir tek siz düşünmüyorsunuz böyle şeyleri.

Evet benim arkadaşım 2 kişilik odada kaldı , her şeyin ötesinde işimiz gereği zaten her hafta test yaptırıyoruz. Yani kimsenin vebalini almak gibi bir niyetim yok bir tek siz düşünmüyorsunuz böyle şeyleri.
Valla bence bir tek biz düşünüyoruz. Toplamda 3-5 kişi falanız.

Ya arkada
E yazdığımı yine anlamamışsınız. Şehirlerarası izni kapsayan belgeniz SADECE İŞ SEYAHATLERİ için geçerli. Tekrar yazıyorum SADECE İŞ SEYAHATLERİ... Sonra kızıyorsunuz ben bilmiyordum sanki diye. Bilmiyorsunuz ki hala soruyorsun
Ya arkadaşım dalga mı geçiyorsun benim belgemle ben gidebilirim sorumu bıraz anlayarak okur musun ? İş yerım bana iş için diye belge verebilir , yanı iş için oldugunu kanıtlayan bır belgem bulunabılır elimde benım sorum sadece bu belgenın yeterlı olup olmaması ne kadar sabit fikirlisiniz ya

bu nasıl tam kapatma bir anlasam...
herkes işleyiş bozulmasın diye verilen izinlerin açıklarını arama derdinde.

Ben cidden öyle yapmıyorum ya.
Buraya salça olayım da bari bilen varsa el atsın bana.
Ciddi ciddi de iş için sıkıştım hatta.
Yeni bir çalışanım var, bu ay içinde girdiği için e devlette henüz sigortası görünmüyor. Sigorta girişini yaptık, primi ödendi mi bilmiyorum muhasebeci hallediyor o işleri. E devlette sigortası görünmediği için sgk çalışma belgesi alamıyor haliyle.
Buna çözüm bulmam lazım, ama yok :/

Ya arkada

Ya arkadaşım dalga mı geçiyorsun benim belgemle ben gidebilirim sorumu bıraz anlayarak okur musun ? İş yerım bana iş için diye belge verebilir , yanı iş için oldugunu kanıtlayan bır belgem bulunabılır elimde benım sorum sadece bu belgenın yeterlı olup olmaması ne kadar sabit fikirlisiniz ya
Ha iş yeriniz siz nişanlınızı görün diye usulsüzlük yapabilir yani... çok hoş...

bu nasıl tam kapatma bir anlasam...
herkes işleyiş bozulmasın diye verilen izinlerin açıklarını arama derdinde.
Tam kapanma olsa ne olacak, otogarlar havaalanları tıklım tıklım. Yine yaptılar yapacaklarını. Herkes dağıldı bir yerlere. Hastalık yayıldı zaten yine. Kesinlikle kapanma öncesi de zorunlu haller dışında seyahat yasak olmalıydı. Hindistan görüntülerini gördükçe aklım çıkıyor. İnşallah başımıza gelmez. 😕

Ben cidden öyle yapmıyorum ya.
Buraya salça olayım da bari bilen varsa el atsın bana.
Ciddi ciddi de iş için sıkıştım hatta.
Yeni bir çalışanım var, bu ay içinde girdiği için e devlette henüz sigortası görünmüyor. Sigorta girişini yaptık, primi ödendi mi bilmiyorum muhasebeci hallediyor o işleri. E devlette sigortası görünmediği için sgk çalışma belgesi alamıyor haliyle.
Buna çözüm bulmam lazım, ama yok :/
Pandemi ile bir şeyler değişmediyse sigorta girişi hemen çıkar e-devlette.
Siz muhasebeciyi biraz sıkıştırın :)

Arkadaşım 1 tabur asker önceden karantınaya alınıyor dırek askere gıtmıyor bılıyorsunuz degıl mı ?
Sevgilimden biliyorum, hiç sandığınız gibi değil. Tam anlamıyla izole olmuyorlar. Hepsi bir arada karantinaya giriyor, eğer içlerinde bir hasta varsa karantinaya giren herkese bulaşıyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X