- 21 Nisan 2021
- 51
- -100
- 36
- Konu Sahibi Pafulimoon
-
İş yerınden muafıyet belgemız var ama maddelerde güzergah sınırlaması gıbı şeyler yazdıgı için tekrar belge gerekir mi emin olamıyorum otobus fırmalarıyla konustum daha bı bılgılerı olmadıgını söylüyorlar.muafiyet varsa ayrıyeten belgeye gerek olmaz sanıyorum
O muafiyet size iş ile ilgili seyahat durumlarında kullanmanız için veriliyor, nişanlı görmek için değil.Merhabalar, ben bi lojistik gümrük çalışanı oldugum için 10 ve 11. maddelerden muafım. Yani seyahat muafıyetım var sanıyorum ki. Fakat bir türlü izin alamıyorum benim İstanbuldan Samsuna gitmem gerekiyor ayın 11'inde çünkü nişanlım bayram sonrasında askere gıdıyor ve daha oncekı konuda belırttıgım gıbı bızım 5 yılın 2-3 yılı mesafe ilişkisi. Askere gidincec corona dolayısıyla ızın alamayacak ve ben onu görmeden göndermek istemiyorum bu hem onun hem de benim psikolojimi aşırı bozar. Ben nasıl izin alıcam nasıl çıkıcam , otobuslerde iş yerınden verılen muafıyet belgesı yeterlı oluyor mu yoksa içişleri bakanlıgı seyahat izni mi isteniyor ? Bana akıl verın kafayı yıcem artık((((
Benim de annemi babamı görmezsem psikolojim etkileniyorMalesef gidemezsiniz bu isin psikolojisi olmaz ben cok ılımlıyım ama buda olmaz ya
O muaf sizin ise gidip gelmeniz icin samsuna gidin diye degil
Hem hastalik tasisaniz 1 tabur askerin vebali ne olacak?
Gerçekten mi ? beni bu bilgiyle aydınlattığınız için çok sağolun.. Ben de nişanlımı görmeye gideceğim ibaresi ekleyecektim az daha :)O muafiyet size iş ile ilgili seyahat durumlarında kullanmanız için veriliyor, nişanlı görmek için değil.
İşime zaten gidiyorum benım ızın ıstedıgım tarıh bayram ıznı zamanı maalesef kullanamıyorum belgemıMuafiyetiniz vardır tabi ki ama bahsettiğiniz sebep için geçerli olduğunu sanmıyorum
İşinize gidin, işiniz aksamasın diye muafiyetiniz var
Hepimiz mahvolduk gerçekten artık alt üst oldukBenim de annemi babamı görmezsem psikolojim etkileniyor
Ama evde oturup etkileniyorum mecburen
Çünkü başka seçeneğim yok
Maalesef değil normal olan buİşime zaten gidiyorum benım ızın ıstedıgım tarıh bayram ıznı zamanı maalesef kullanamıyorum belgemı
Arkadaşım 1 tabur asker önceden karantınaya alınıyor dırek askere gıtmıyor bılıyorsunuz degıl mı ?Malesef gidemezsiniz bu isin psikolojisi olmaz ben cok ılımlıyım ama buda olmaz ya
O muaf sizin ise gidip gelmeniz icin samsuna gidin diye degil
Hem hastalik tasisaniz 1 tabur askerin vebali ne olacak?
E bu kadar saçma bi soru sorana mecburen bilale anlatır gibi anlatıyoruz. Belgenin iş için olduğunu bilen birinin böyle bir soru soracağı aklımıza gelmiyor doğal olarak.Gerçekten mi ? beni bu bilgiyle aydınlattığınız için çok sağolun.. Ben de nişanlımı görmeye gideceğim ibaresi ekleyecektim az daha :)
Merhabalar, ben bi lojistik gümrük çalışanı oldugum için 10 ve 11. maddelerden muafım. Yani seyahat muafıyetım var sanıyorum ki. Fakat bir türlü izin alamıyorum benim İstanbuldan Samsuna gitmem gerekiyor ayın 11'inde çünkü nişanlım bayram sonrasında askere gıdıyor ve daha oncekı konuda belırttıgım gıbı bızım 5 yılın 2-3 yılı mesafe ilişkisi. Askere gidincec corona dolayısıyla ızın alamayacak ve ben onu görmeden göndermek istemiyorum bu hem onun hem de benim psikolojimi aşırı bozar. Ben nasıl izin alıcam nasıl çıkıcam , otobuslerde iş yerınden verılen muafıyet belgesı yeterlı oluyor mu yoksa içişleri bakanlıgı seyahat izni mi isteniyor ? Bana akıl verın kafayı yıcem artık((((
Yapmayı düşündüğünüz şeyin açıklanabilir hiçbir mantıklı yanı yokken Allah aşkına neyi ispatlamaya çalışıyorsunuz?Arkadaşım 1 tabur asker önceden karantınaya alınıyor dırek askere gıtmıyor bılıyorsunuz degıl mı ?
Tek tek mi karantinaya alınıyorlar? Hepsine ayrı oda mı veriliyor mesela 10 gün?Arkadaşım 1 tabur asker önceden karantınaya alınıyor dırek askere gıtmıyor bılıyorsunuz degıl mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?