Doğuma Hazırlık Şeyda Coşkun'dan doğacak bebeğine ilginç isim

• Konu Sahibi Konu Sahibi Caddy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Caddy

Guru
Kayıtlı Üye
28 Mart 2012
8.170
2.002
448
Kocaeli
Ünlülerin yaşam koçu Şeyda Coşkun, doğacak çocuğunun ismini belirlediğini söyledi.
seyda-coskun_9069.webp

Bebek sahilinde ünlülerle yürüyüş yaparak adını duyuran yaşam koçu Şeyda Coşkun, önceki gün bir alışveriş merkezindeydi.

Hamileliğinin son aylarına giren Coşkun, kilo aldırıyor diye yemekten sakındığı susama gönderme yaparak, “Çevremdeki herkes karnımı ‘Susam Bebek’ diye seviyor. Bir karar değişikliği yaşamazsam adı Susam olacak” dedi.

2015 Popüler Kız Bebek İsimleri ve Anlamları için tıklayınız!!!!

susam :D sevimli bir isim neden olmasın ki çok saçma bulmadım

konuyu açarken koyduğu saçma isme şaşırmıcam dedim ama, bu saçma kararınla beni şaşırttığın için tebrik ederim :KK11:
kiloaldırıyo diye yemediğin susam, çocukta çok kilo yaparsa sonra mahkemeye gider ismini değiştirirsin :KK70:
Allah akıl fikir versin inşallah

biber duydum kiraz duydum çilek duydum şehriye duydum susam duymamıştım ama şaşırmadım:KK70:

sonrası ne olur diye düşünmeden bebeklere saçma sapan ya da çok eski isim koyanlara kızıyorum sonuçta bebeğin seçim şansı yok ama biraz saygı duyulması düşünceli olunması lazım adam akıllı isimler koyularakEn Büyük KK

siz ana fikri anlamamışsınız...:)

insanlar susam susam diye sevecek bebsini

sonra susam dedikçe acıkacaklar( şahsen susam dediğimde imgeleyerek saniyede acıkıyorum) ardından millet yemek yemeğe saldıracak...sonra soluğu şeyda coşkunda alacaklar...hımm mantıklı :)

Back
X