amin kardelencim.seninde gözünaydın insaallah sorunsuz bir hamilellik yaşarsın cnm.bizde bekliyoruz bakalım bizde senin yaptıgının tam tersini yapıyoruz.hep esirgiyoruz kendimiizi yatıyoruz ıstırtırahat şart diyoruz dr. normal hayatına dönebilirsin demesine ragmen ama sonuç 0+0 elde var 0 napalım sonuç böyle çıkıncada hayırlısıı byleymiş diyoruz ama hiçç kafamızdan atalım olursa olur olmassa olmaz diyemiyoruzz.olacak öylede olmassa böyle olacak.illaki kafamızdan atabilmemiz için ya dr.un senin çocugun olmaz yada biz elimizden geleni yaptık gerisi Allahtan tıbbın yabilecegi bişey kalmadı demelerini bekliyoruzz.
offf yine dertlendimm.yaa bu bebeekk düşüncessiii nasıl kafadan çıkarrrrr dünyada biiin türlüü kafa dr. var bin türlü psikolog varr ya bir tanesine hamile kalamayan annelerii düşünmüyorr.
ya böyle bir alan açılmalı bencee çünkü sizin adınıza konuşmayım ama bu bende saplantı haline geldii yaaa .
ya tualete gidiyorum acaba hamilemiyim .eşimle birlikte oluyorum sonrasında bu defa tutsun ne olur diyorum.ya içimde benden başkaa biri var ve bana çok agır geliiyor bunalıyorum.bazen alıp başımı gidesim geliyor beni tanımayan kisenin olmadıgıı dag başınaa.orda kimse sormayacakk yada ben bebek görmeyecem hamile kadında

(( lütfenn anneler siz alınmayınn bebeklerii çok seviyorum ve hamilee kadınları görünce çok heyecanlanıyorum ve umut mutluluk ve birçok şeyi aynı anda hissediyorum.
okadar agır ki kızlar bazen arsız olmaya çalışıyorum aman boşver diyorum 1 hafta sürüyor 1 hafta tekrar yumurtlama zamanı yine başlıyor o kısır döngü

(( bunları yazarken bile beni nekadar etkiledigini tahmin edemessiniz :Saruboceq: Allah ım sen bana ve benim gibii evlatt hasretiyle yananlara yardım et.
ya bizim içimizdeki ateşi evlatlarımızıı bize vererek söndür yada sabrını ver rabbim.