• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şeyin Kopsun İnşallah

Allah ım laflara bak.Sen gerçekten hayatı abartılı yaşıyorsun sanırım.Kim kimi yaftalamış.Konuyu nerden almış nereye taşımış.Tövbe yarabbim ya.Ya canım benim git işine.Bağır çağır sonra çevir lafı üsluptan bahset.Neyin NE olduğu ortada.Şimdide suç bastırmak için ithamda bulunmuşum.Nasılda çarpıtıyorsun.Bne kimseye ithamda bulunmam varsa lafım söylerim.Rahatsız olan söyler dedim.Akrabanın ne düşündüğü sana yapılandan önde geldiyse demek ki çok büyütülecek bir rahatsızlık yok ortada.BİR İNSANA BU KADAR KOLAY MI BEDDUA ETMEK YA.BEDDUA ETMEK BU KADAR BASİT Mİ.Sen nasıl yaşıyorsun ne dediğinin farkında mısın.Benim içimi de dışımı da Allah bilir.Ama ben asla bedduana karşılık vermeyeceğim.

Sen git isine asil hala yorum yapiyosun

Siz de kalkmis benım namusuma laf ediyosunuz ???
Güzelim sen iyi misin.Ben ne senin ne kimsenin namusuna ne diye laf edeyim.Benim veya kimsenin haddine mi.Be seni tanımıyorum.Ben namussuz olanı bile kınamam.Allah tan korkarım.Ben de kadınım ben senin namusuna ne diye laf söyliyim.Ay neyse ya.Gerçekten çok üzüldüm.Daha da uzamasın

Güzelim sen iyi misin.Ben ne senin ne kimsenin namusuna ne diye laf edeyim.Benim veya kimsenin haddine mi.Be seni tanımıyorum.Ben namussuz olanı bile kınamam.Allah tan korkarım.Ben de kadınım ben senin namusuna ne diye laf söyliyim.Ay neyse ya.Gerçekten çok üzüldüm.Daha da uzamasın

Hanimefendi siz ne yazdığınizin ne soylediginizin farkinda degilsiniz heralde "rahatsiz olan soyler" ne demek ya ne demek bu yani ???!! Madem bukadar allah korkunuz var adamin gunahini aldigimida dusunuyosunuz siz de benim namusuma dil uzatarak benim gunahimi aldiniz bu affedilir bisey degil

Hanimefendi siz ne yazdığınizin ne soylediginizin farkinda degilsiniz heralde "rahatsiz olan soyler" ne demek ya ne demek bu yani ???!! Madem bukadar allah korkunuz var adamin gunahini aldigimida dusunuyosunuz siz de benim namusuma dil uzatarak benim gunahimi aldiniz bu affedilir bisey degil
Ay ben sana daha birşeuy söylemeyeceğim.Şimdi de adamın günahını aldığını söylemişim.Bidaha ki yoruma başka birşey eklersin.Bir kelimeyi cımbızla çekiyor istediğin yorumu katıyorsun.Ben senin konuna yazdığım yorumda ortada senin ilk tutumun ilk verdiğin cevapta.AMA BİR İNSANA BU KADAR KOLAY BEDDUA EDEN ALLAH SANA DAHA BETİRİNİ YAŞATSIN DİYEN (BETERİ TECAVÜZDÜR HERHALDE) DİYEN ÜYE İYİ BİR CEZA ALMDAN BURDA DEVAM EDECEKSE BEN DAHA BİRŞEY DEMİYORUM.

Ay ben sana daha birşeuy söylemeyeceğim.Şimdi de adamın günahını aldığını söylemişim.Bidaha ki yoruma başka birşey eklersin.Bir kelimeyi cımbızla çekiyor istediğin yorumu katıyorsun.Ben senin konuna yazdığım yorumda ortada senin ilk tutumun ilk verdiğin cevapta.AMA BİR İNSANA BU KADAR KOLAY BEDDUA EDEN ALLAH SANA DAHA BETİRİNİ YAŞATSIN DİYEN (BETERİ TECAVÜZDÜR HERHALDE) DİYEN ÜYE İYİ BİR CEZA ALMDAN BURDA DEVAM EDECEKSE BEN DAHA BİRŞEY DEMİYORUM.

Asil siz lafi cimbizla alip insanlari da etkiliyosunuz
Siz benim bas dusmanim da olsaniz kesinlikle tecavuz edilsin diye beddua etmem boyle beddua edilir mi hic nereye getiriyosunuz lafi ya
Valla artik basim agirdi namusa laf ettiniz yetmedi simdi de lafi eviriyo ceviriyo bana iftira atiyosunuz tecavüze ugramanizi istemisim lafa bak netten atistigim insana netten olmasina da gerek yok bi insana boyle beddua asla etmem sizin akliniza o gelmis sizin akliniz fesat

Bazi arkadaslarin duymak istedigi gibi de yaziyim de iclerinde kalmasin hanimlar

Bi erkegin genc bi kiza yaklasirken nasil davranicagini bilmesine gerek yok cunku o kuafor degdirmeden isi yapabilir mi tabiki hayir, zaten farketmemistir dusunun biz gogsumuz birine degince hissediyomuyuz hayir oralarda ölü hucreler var çünkü nasil farketsinler zaten ben utanmisim ses cikarmamisim aslinda ben de istiyodum ya yoksa niye ses cikarmiyim bu sorun turkiyede bitek ben de var zaten insan şok olsa bile hemen kendine gelip tepki vermeli yazildigi kadar basit ne kadar fenayim ben adamin da gunahini aldim cok uzgunum :(

Ben istemsiz olduğunu düşünüyorum.
Her gün onlarca kadın gidiyor oraya.
Öyle yapan biri olsa müşterilerden biri mutlaka sesini çıkarır ve adam daha fazla orada çalışamazdı.

nazlideniz iyimisin arkadasim?
"rahatsiz olan söyler" yazmissin bu ne anlama geldi idrak edemiyormusun?
rahatsiz olmadi zevk aldi ondan soylemedi neyin tantanasi imasi yapiyorsun resmen!

Namusuma laf ediyosun diyorum nealakasi var benim soyledigimle diyo yok idrak yollari tıkalı arkadasin daha ne dedigini bile bilmiyo terbiyesiz ona kaldi benim namusumu agzina almak

Ya demek ki hoşuna gitmişe getirmişsin olayı Nazlı deniz .

Her gun mahkemelerde duyulan Tecavüze rızası vardı gibi bi şey söylüyorsun sonra da konu sahibinden saygı bekliyorsun.

Herkes aynı tepkiyi veremiyor malesef. Ben de ilk tacizimi yaşadığım da neye ugradigimi şaşırmış eve kadar aglamis kendimden utanmistim. Ses etmedim edemedim soktan.

Senkn Rahatsız olan sesini çıkarır demen en hafif tabiriyle terbiyesizlik

Back
X