- 28 Ağustos 2014
- 53
- 38
- 18
- Konu Sahibi anabelmontero
Bu gerceklesmis bisey buarada![]()
ahahaha o zaman iki kere favorim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu gerceklesmis bisey buarada![]()
Allah ım laflara bak.Sen gerçekten hayatı abartılı yaşıyorsun sanırım.Kim kimi yaftalamış.Konuyu nerden almış nereye taşımış.Tövbe yarabbim ya.Ya canım benim git işine.Bağır çağır sonra çevir lafı üsluptan bahset.Neyin NE olduğu ortada.Şimdide suç bastırmak için ithamda bulunmuşum.Nasılda çarpıtıyorsun.Bne kimseye ithamda bulunmam varsa lafım söylerim.Rahatsız olan söyler dedim.Akrabanın ne düşündüğü sana yapılandan önde geldiyse demek ki çok büyütülecek bir rahatsızlık yok ortada.BİR İNSANA BU KADAR KOLAY MI BEDDUA ETMEK YA.BEDDUA ETMEK BU KADAR BASİT Mİ.Sen nasıl yaşıyorsun ne dediğinin farkında mısın.Benim içimi de dışımı da Allah bilir.Ama ben asla bedduana karşılık vermeyeceğim.
Güzelim sen iyi misin.Ben ne senin ne kimsenin namusuna ne diye laf edeyim.Benim veya kimsenin haddine mi.Be seni tanımıyorum.Ben namussuz olanı bile kınamam.Allah tan korkarım.Ben de kadınım ben senin namusuna ne diye laf söyliyim.Ay neyse ya.Gerçekten çok üzüldüm.Daha da uzamasınSiz de kalkmis benım namusuma laf ediyosunuz ???
Hele sen hiç benimle muhattap olma canimm laflara gel hahahiç muhattap olma kible arkadaşım site yöneticileri ilgilensin.
Güzelim sen iyi misin.Ben ne senin ne kimsenin namusuna ne diye laf edeyim.Benim veya kimsenin haddine mi.Be seni tanımıyorum.Ben namussuz olanı bile kınamam.Allah tan korkarım.Ben de kadınım ben senin namusuna ne diye laf söyliyim.Ay neyse ya.Gerçekten çok üzüldüm.Daha da uzamasın
Ay ben sana daha birşeuy söylemeyeceğim.Şimdi de adamın günahını aldığını söylemişim.Bidaha ki yoruma başka birşey eklersin.Bir kelimeyi cımbızla çekiyor istediğin yorumu katıyorsun.Ben senin konuna yazdığım yorumda ortada senin ilk tutumun ilk verdiğin cevapta.AMA BİR İNSANA BU KADAR KOLAY BEDDUA EDEN ALLAH SANA DAHA BETİRİNİ YAŞATSIN DİYEN (BETERİ TECAVÜZDÜR HERHALDE) DİYEN ÜYE İYİ BİR CEZA ALMDAN BURDA DEVAM EDECEKSE BEN DAHA BİRŞEY DEMİYORUM.Hanimefendi siz ne yazdığınizin ne soylediginizin farkinda degilsiniz heralde "rahatsiz olan soyler" ne demek ya ne demek bu yani ???!! Madem bukadar allah korkunuz var adamin gunahini aldigimida dusunuyosunuz siz de benim namusuma dil uzatarak benim gunahimi aldiniz bu affedilir bisey degil
Ay ben sana daha birşeuy söylemeyeceğim.Şimdi de adamın günahını aldığını söylemişim.Bidaha ki yoruma başka birşey eklersin.Bir kelimeyi cımbızla çekiyor istediğin yorumu katıyorsun.Ben senin konuna yazdığım yorumda ortada senin ilk tutumun ilk verdiğin cevapta.AMA BİR İNSANA BU KADAR KOLAY BEDDUA EDEN ALLAH SANA DAHA BETİRİNİ YAŞATSIN DİYEN (BETERİ TECAVÜZDÜR HERHALDE) DİYEN ÜYE İYİ BİR CEZA ALMDAN BURDA DEVAM EDECEKSE BEN DAHA BİRŞEY DEMİYORUM.
HahahaPsikolojimi bozdu pislik hergun otobus metro falan kullanıyorum herkesten işkillenir oldum
Ve adam kesmeye bayilan benartik suratlarina bakamiyorum o adamin şeyi geliyo aklima
nazlideniz iyimisin arkadasim?
"rahatsiz olan söyler" yazmissin bu ne anlama geldi idrak edemiyormusun?
rahatsiz olmadi zevk aldi ondan soylemedi neyin tantanasi imasi yapiyorsun resmen!