Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bunların farkı nedir? Turist çayı var tiryaki çayı var filizi altınbaşı falan farkları ne acaba . Eşim çayı çok sever şöyle güzelinden çay gibi çay yapmak istiyorum onaseylan çayı diye umraım piyasadaki kaçak çaya demiyorsundur.
Seylan ve kenyada en kaliteli çaylar yetişir ancak buralarda çay bitlenme yaptığı için kimyasal ilaçlama yapılıyor ve o çaylarda hep kimyasal artıklar kesinlikle var.
Kesinlikle önermem.
Çaykur'un altınbaşak siyah poşetli çayı Türkiyede marketlerde satılan en kaliteli çaydır.
Sonra ki en kaliteli çay Filiz'dir
![]()
![]()
Cevapladığınız için çok teşekkür ediyorum.rizeliyseniz bilirsiniz 42nolu tirebolu çayına da denedim acı bir tadı var. sanki tüm Çaylar birbirine benziyor gibi küçük paket ondan da alayım.Canım benim kardeşimin hanımı Rizeli.Doğuş export çay vermişti hediye çok güzel,ben beğendim yani.
Bir dene istersen.
Ben Rizeli değilim ama gelinimiz Rizeli.Çayı nasıl demlediğiniz de önemli tabi.PAket yanındaki tarife göre demleyin.Çok berrak oluyor.Bu çayın en küçük paketi 500 gr.Cevapladığınız için çok teşekkür ediyorum.rizeliyseniz bilirsiniz 42nolu tirebolu çayına da denedim acı bir tadı var. sanki tüm Çaylar birbirine benziyor gibi küçük paket ondan da alayım.
Pakete göre demliyorum ama acımsı oluyor berrak da olmuyor.var mı püf noktası onun peşindeyimBen Rizeli değilim ama gelinimiz Rizeli.Çayı nasıl demlediğiniz de önemli tabi.PAket yanındaki tarife göre demleyin.Çok berrak oluyor.Bu çayın en küçük paketi 500 gr.
Klorsuz su kullanın yani içme suyu.Pakete göre demliyorum ama acımsı oluyor berrak da olmuyor.var mı püf noktası onun peşindeyim
Lipton daha dogrusu Unilever ürünlerini kullanmıyorumKaçak çay kullanmıyoruz biz.
Normal siyah çayın üstüne early grey bergamot aromalı poşet çaydan atıyoruz 2 tane demlerken,
Tomurcuk niyetine.
Böyle seviyoruz, bulanıklaşmada olmuyor.
Şunlardan :
Eki Görüntüle 1771683
Ya benimde çay da damak tadım çok hassas hassas her çayı tekrar ısıtılmış çayı içemiyorumTam bi cay tiryakisi olaraktan sevdigim markalari yazayim. Dogus cayin siyah posetli olanina bayiliyorum. Tirebolu 42 ve hemşin çayi da bana gore 10 numara caylar. Bunun disinda lipton cayi sevmiyorum. Evde baska cay alinirsa ya da uyduruk bir cay bizim guzel kaliteli cayimiza karistirilirsa ( bunu yapan kafasi guzel eski ev arkadasim) hemen anlarim.