Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Saç Rengi ve Saç BoyamaSeyrek saçı hangi renge boyamalıyım acil yardımmm :(((
Selamlar kızlar saçlarım seyrek rengi koyu kumral gibi bişey senelerdir bu renk 2 sene önce kına yaptm yapmaz olaydm hala akmadı. ne renge boyasam açık renkmi koyu renkmi napmalıyım ?
Selamlar kızlar saçlarım seyrek rengi koyu kumral gibi bişey senelerdir bu renk 2 sene önce kına yaptm yapmaz olaydm hala akmadı. ne renge boyasam açık renkmi koyu renkmi napmalıyım ?
Kına üzerine boya tutmaz açtırman lazım saçınız zaten seyrekmiş açınca yıpranma dökülme olacak göze alabiliyosanız boyayın ama bence seyrekliğine çare bulmadan boyamayın kalsın boya işi zor çünkü sürekli dip boyası cilası sürekli boya yapmak gerekecek
Yok oryal kulanmicam kesinlikle sadece boya kina da yaklaşık bi 5 6 cmlik var artik tutarmi bilmiyorum da sadece boya yapmak istiyorum seyreklige malesrf care yok 6 yildir sac dokulmesiyle mucadele veriyorum ck yoruldm artik bi degisiklikte istiyorum