• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Seyrek saçı hangi renge boyamalıyım acil yardımmm :(((

cokstandart12

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2014
28
11
86
29
Selamlar kızlar saçlarım seyrek rengi koyu kumral gibi bişey senelerdir bu renk 2 sene önce kına yaptm yapmaz olaydm hala akmadı. ne renge boyasam açık renkmi koyu renkmi napmalıyım ?

Selamlar kızlar saçlarım seyrek rengi koyu kumral gibi bişey senelerdir bu renk 2 sene önce kına yaptm yapmaz olaydm hala akmadı. ne renge boyasam açık renkmi koyu renkmi napmalıyım ?

Seyrek saçlar koyu renk boyayla daha seyrek görünüyor.Bu nedenle saçları seyrek olanlar sarı gibi açık renkleri tercih ediyor...:KK39:

Kına üzerine boya tutmaz açtırman lazım saçınız zaten seyrekmiş açınca yıpranma dökülme olacak göze alabiliyosanız boyayın ama bence seyrekliğine çare bulmadan boyamayın kalsın boya işi zor çünkü sürekli dip boyası cilası sürekli boya yapmak gerekecek

Yok oryal kulanmicam kesinlikle sadece boya kina da yaklaşık bi 5 6 cmlik var artik tutarmi bilmiyorum da sadece boya yapmak istiyorum seyreklige malesrf care yok 6 yildir sac dokulmesiyle mucadele veriyorum ck yoruldm artik bi degisiklikte istiyorum

Yoğun bakır tonu belki güzel olur.
Saçın kınalı olan 5-6 cm'lik bölümü yine de kırmızı kalırsa kesersiniz orayı

Back
X