bence hiç kurcalamayın insan böyle şeyleri düşündükçe kafasında büyütüyor ve aklından geçenlerin gerçek olduğuna inanmaya başlıyor
ben nişanlıyım hemen konuya girecegim. nişanlımın kullandıgı bir nick var klasik neredeyse her yerde aynı ve yıllar önce açtıkları bir forum sayfası var ben oradaki konulara bakma ihtiyacı hissettim sene 2008-2009 bir kızla aşkımlı canımlı muhabbetleri vardı hatta benim biricik nişanlım orada onlarca gelinlik ve damatlık modeli paylaşmış kendileri için ne tesadüf ki kız benim mezun oldugum bölümde okuyormuş ama uzak bir şehirde. biz gecen yaz tanıstık ikinci görüşmemizde de çıkmaya başladık. haziran ayında düğünümüz var ne ev ne esya nede gelinlik baktık suana kadar benim o zmn bu kdr hevesli olan nişanlım şimdi niye bu kdr ilgisiz beni o kızın yerine koydugu için mi hemen çıkmaya basladık biz çok canım sıkıldı bununları görünce forumda.
geçmişe dair hiç birsey sormadım ona o da bana sormadı zaten mühim olan gelecek ama şeytan dürttü birkere niye arastırıyorsun demi
yoksa hiç birini görmeyecektim şimdi kocaman bir can sıkıntısı var elimde ne yapmam gerekiyor nasıl geçer bu sıkıntı
arkadaşım şu an nişanlına güvenmediğin için onun eski hesaplarını karıştırıyorsun. sorun nişanlının eskiden yazdığı şeyler değil. sorun nişanlının evlilik için birşey yapmaması ve senin de onun senden ve ilişkiden vazgeçip geçmediğinden emin olmaman.
konuyu dolandırmak yerine açık açık sor. bir ara bende böyle bir güvensizlik yaşadım nişanlıma karşı. aynı senin gibi eski hesapları karıştırmaya başladığımı fark ettiğim an dedim ki kendi kendime bunu neden yapıyorum. amacım ne? ya da şimdiye kadar neden böyle birşey yapmadım da şu an yapıyorum. sonra fark ettim ki bir güvensizlik yaşıyorum. bu yüzden nişanlıma sordum. ''sorunlarımız olabilir fakat ben şunu bilmek istiyorum bu ilişkiye devam etmek istiyor musun?'' o da ''şu ana kadar hiç vazgeçme gibi bir düşüncem olmadı'' deyince rahatladım ve onun eski hesaplarını araştırmayı bıraktım...
yani sorunun özü güvensizlik. eski forumlarda yazdığı yazıların hespalarını falan hiç sorma. bunu yaparsan zararlı çıkarsın. hem nişanlın üzülür böyle birşey yaptığın için hem de sen amacına ulaşamazsın. neyi gerçekten sorun ediyorsan onu sor. net ve açık ol. yarın öbür gün bu adamla evleneceksin o yüzden oyalanmak yerine açık konuşursan kafandaki soru işaretleri de çözülür.
Ne şeytanmış yaaa 3-4 yıl önceki birini kıskandırıyor ama bence burnundan getir hatta nişanı at, gözün görmesin onuuu aaaa ne ayıp sevgili yapmış kendine canım falan demiş.
Kimseye özel erkek yada kadın imalatı yok, herkesin bir şekilde geçmişi var.
Canını sıkmak iste yeter ki kaşının altında gözün vardan bile olay çıkarabilirsin...
Dert arama kendineee....
Mutlu olmaya bak! Huzurlu olmaya bak...
Evleniyorsun bunun keyfini çıkarmaya bak.
gecmis gecmiste kalmis,
senden onceki hayati seni ne ilgilendirir ki,
sen yoktun o zaman,
onemli olan senden sonrasi,
dertsiz basina dert acma...
Şeytan insanların iyiliğine çalışmaz güzelim
Başlığın yanlış.
İçine bir his gelmiş. Birbirinin geçmişinden genel hatlarıyla bile olsa haberdar olmamak da ilginç ayrıca.
durup dururken nıye eskıyı kurcaladın kı
şeytana uymamak lazım
şuan senınle bırlıkte senı sevıyor kı senınle nışanlandı
daha ne yapabılır? şuan sen yanındasın ve senı sevıyor kı yanında
bence hıç üstüne gıtme
bence eskiyi kurcalama, kendinide onuda üzme...
nişanlını tut kolundan kendin götür mobilyacıya , beyaz eşyacıya...
fiyat hesaplat, nasıl ödenir diye onun cevap vermesini sağla bakalım.
erkekler ya önemsemiyor, yada düşünemiyor böyle şeyleri.
sen kaldır bakalım onu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?