şeytan dürtüyor

Geçmiş hakkında bir şey diyemeyeceğim, siz de biz de pek bilgi sahibi değiliz çünkü. İşin tuhaf olan kısmı, bana göre, heyecanlı veya ilgili olmaması. Hep hallederiz olur şeklinde konuştu demişsiniz, bu bana kalırsa normal değil... Bu sizin olduğunuz kadar onun da hayatının en önemli günü. Geçmişle ilgili olumsuz bir durum olmasa bile bu bile bence başlı başına bir sorun demeyeyim de, bir gariplik, bir anormallik.

Benimde canımı sıkıyor bu ay sonu gelecek ay bası ev tutalım dedik biz ne ev ne mobilya nede kıyafet bakıyoruz netten oyuncak bakıyormus az önce bana linklerinin atıyor bizim için birseye baktın mı diye sordugum da da başım ağrıyor dedi sanki vazgecmiş ama bunu söyleyemiyormuş gibi
bende resmen vazgecmeye hazırlanıyor gibiyim çünkü biz demiyor ben diyor hep gidesim geldi yapasım geldi gedelim gelelim yapalım yok gözlerim kan çanağı gibi ağlamak istiyorum iş yerinde ağlayamam doldum resmen zoruma gidiyor artık

ya en iyisini yapıyorsun, araştırmakla.ama sadece araştır gördüklerinden sonra kendini doldurma derim.araştırmasaydın bilemeyecektim.erkekler gerçekten farklı muamele yapıyor.bu da sinir bozucu bir durum.ufak ufak laf söyleyerek ne düşündüğünü anlayabilirsin aslında.

arkadaşım şu an nişanlına güvenmediğin için onun eski hesaplarını karıştırıyorsun. sorun nişanlının eskiden yazdığı şeyler değil. sorun nişanlının evlilik için birşey yapmaması ve senin de onun senden ve ilişkiden vazgeçip geçmediğinden emin olmaman.

konuyu dolandırmak yerine açık açık sor. bir ara bende böyle bir güvensizlik yaşadım nişanlıma karşı. aynı senin gibi eski hesapları karıştırmaya başladığımı fark ettiğim an dedim ki kendi kendime bunu neden yapıyorum. amacım ne? ya da şimdiye kadar neden böyle birşey yapmadım da şu an yapıyorum. sonra fark ettim ki bir güvensizlik yaşıyorum. bu yüzden nişanlıma sordum. ''sorunlarımız olabilir fakat ben şunu bilmek istiyorum bu ilişkiye devam etmek istiyor musun?'' o da ''şu ana kadar hiç vazgeçme gibi bir düşüncem olmadı'' deyince rahatladım ve onun eski hesaplarını araştırmayı bıraktım...

yani sorunun özü güvensizlik. eski forumlarda yazdığı yazıların hespalarını falan hiç sorma. bunu yaparsan zararlı çıkarsın. hem nişanlın üzülür böyle birşey yaptığın için hem de sen amacına ulaşamazsın. neyi gerçekten sorun ediyorsan onu sor. net ve açık ol. yarın öbür gün bu adamla evleneceksin o yüzden oyalanmak yerine açık konuşursan kafandaki soru işaretleri de çözülür.

Ne şeytanmış yaaa 3-4 yıl önceki birini kıskandırıyor ama bence burnundan getir hatta nişanı at, gözün görmesin onuuu aaaa ne ayıp sevgili yapmış kendine canım falan demiş.

Kimseye özel erkek yada kadın imalatı yok, herkesin bir şekilde geçmişi var.

Canını sıkmak iste yeter ki kaşının altında gözün vardan bile olay çıkarabilirsin...
Dert arama kendineee....
Mutlu olmaya bak! Huzurlu olmaya bak...
Evleniyorsun bunun keyfini çıkarmaya bak.

bunu bende yapabilirim aslında tesekkur ederim verdiğin fikir için enazından gerçekten istiyorsa buda kendini toplamasını sağlar.

herkesin bir gecmişi var tabiki de ama bana birgunden birgune degil gelinlik modeli göstermek bir koltuk bile göstermedi benim canımı bu ilgisizlik sıkıyor birazda

Nick'ten bulduğunu söyleme tatlım ama mesela, "Seninle biz hiç gelinlik,oturma odası takımı fln bakmıyoruz böyle heveslerin yok mu. Ben istiyorum ki bu heyecanları beraber yaşayalım " vs dersin. Verdiği cevaba göre de hevesini eski sevgilisinden alıp almadığını öğrenirsin.

biz nikah için gün aldık tarihimiz kınamızın yapılacagı yeri falan tuttuk hep. o anları düşününce şimdi o an heyecanlı oldugunu görüyordum ama başka zaman neden degil hatta saglık muayenesinde doktor birsey sormuştu eşim diye hitap etmişti bana sonradan toplasa da hiç onu öyle görmemiştim çok hoşuma gitmişti

Şeytan insanların iyiliğine çalışmaz güzelim
Başlığın yanlış.
İçine bir his gelmiş. Birbirinin geçmişinden genel hatlarıyla bile olsa haberdar olmamak da ilginç ayrıca.

gecmis gecmiste kalmis,
senden onceki hayati seni ne ilgilendirir ki,
sen yoktun o zaman,
onemli olan senden sonrasi,
dertsiz basina dert acma...

Son düzenleme:
Şeytan insanların iyiliğine çalışmaz güzelim
Başlığın yanlış.
İçine bir his gelmiş. Birbirinin geçmişinden genel hatlarıyla bile olsa haberdar olmamak da ilginç ayrıca.

genel olarak biliyorum ama özel hayatını bilmiyorum bilmekte sadece canımı sıktı şimdi görüyorum

durup dururken nıye eskıyı kurcaladın kı
şeytana uymamak lazım
şuan senınle bırlıkte senı sevıyor kı senınle nışanlandı
daha ne yapabılır? şuan sen yanındasın ve senı sevıyor kı yanında
bence hıç üstüne gıtme

bence eskiyi kurcalama, kendinide onuda üzme...
nişanlını tut kolundan kendin götür mobilyacıya , beyaz eşyacıya...
fiyat hesaplat, nasıl ödenir diye onun cevap vermesini sağla bakalım.
erkekler ya önemsemiyor, yada düşünemiyor böyle şeyleri.
sen kaldır bakalım onu...

ben birazda o heyecanlansın istiyorum ama olmuyor en güzeli söyledigin gibi yapmak bunu deneyecegim cok tesekkurler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…