her nerden baktıysan şifresinş falan mı verdi sana nasıl buldun?anlamadım ama dedektif gibiyiz biz kadınlar illada bir araştırmaya soyunuruz bana kalırsa inceden inceye kibar bir dille konuyu nisanlına sor bakalım ne tepki verecek tepkisine göre sende düşünürsün...
bizim tanıştıgımız aydan sonra kız o forma bir daha girmemiş acaba bununda bir bağlantısı olabilr mi seni seviyorum demez pek bana hatta hiç demez neredeyse ama sever biliyorum. şimdi ben bir inat ugruna evlenmek istemiyorum acaba ona nisbet yapmak için beni seçmiş olabilir mi
heyy Allahimmm
Biz kadinlar neden derdimiz yokken kendimize dert arariz ki???
O zamanlar sen bile yokmussun ortada...
bizim tanıştıgımız aydan sonra kız o forma bir daha girmemiş acaba bununda bir bağlantısı olabilr mi seni seviyorum demez pek bana hatta hiç demez neredeyse ama sever biliyorum. şimdi ben bir inat ugruna evlenmek istemiyorum acaba ona nisbet yapmak için beni seçmiş olabilir mi
heyy Allahimmm
Biz kadinlar neden derdimiz yokken kendimize dert arariz ki???
O zamanlar sen bile yokmussun ortada...
Ben de sizin gibi düşündüm ama bir de şu var arkadaşımızın demek istediği
o kızla yaşadığı o coşku bende yok demek istiyor
senle o kızın alakasını anlamadım isteseydi zaten onla olurdu seni niye onun yerine koysunki... bence değildir ama adı üstünde nişanlılık zaman dilimi birbirinizi tanıma aşaması iyice tanımadan evlenme!
şubatta nişanlım o kadar çok şey değişti ki yazmış formda bir konuya neyi kastetti acaba iyi mi kötü mü.
şimdi ben bunları ona söylesem ayrılmaya kadar gelir konu yada aramız çok kötü olur ve inattır inadına yapmayacagı varsa yapar ve benim elimde bir koz olan bu nickte gider adımları daha dikkatli atar ve ne yaptıgını hiç bilemem o yüzden çok iyi düşünmem gerekiyor.
belki de kız istemedi bunu bilemeyiz ki.
biz birbirimize geçmişe dair hiç birsey sormadık çünkü biliyordum ben takarım o yuzden hiç birsey sormadım o da bana sormadı aslında insan merak etmez mi evlenecegi kadının gecmişini
kesinlikle kac tane gelinlik resmi yayınlamıs bizim istememizden bu zmna kdr olan dilimde hep hallederiz olur bir sekilde diye gitti biz adım attık evlenecegiz ama bir hareket yok nişanlımda insanın bu zoruna gidiyor neden o heyecan coşku yok ben hiç heyecanlı oldugunu görmedim zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?