Şeytan korkusundan köpekle evlendi

KadinlarKulubu

Popüler Üye
Pro Üye
21 Ağustos 2011
5.186
592
198
Hintli bir kadın, şeytanın şerrinden korunmak için bir sokak köpeği ile nikahlandı.
Jharkhand eyaletinin bir köyünde yaşayan Mangli Munda isimli kız, ailesi tarafından “Senin üzerine şeytanın ruhu sinmiş” eleştirileri üzerine babası tarafından bulunan bir köpekle nikah masasına oturdu. 18 yaşındaki talihsiz Munda, ailesi tarafından bulunan ilginç damadı sevmediğini, ancak bu evliliğe mecbur olduğunu söylerken baba ise, “Bu düğüne ciddi masraf yaptım. Ancak şeytanı kızımdan uzaklaştırmanın başka bir yolu yoktu” şeklinde konuştu. Bölgede sıkça rastlanan köpekle nikah geleneğinin gençlerin ileride yapacakları evliliğin sağlıklı ve uzun soluklu olması için yapıldığı belirtiliyor.

ileride yapacakları evliliğin sağlıklı ve uzun soluklu olması için yapılıyomuş demekki yeniden evlenebilme şansları var. şeytanın ruhunun üzerinden gitmesi için köpekle ne kadar evli kalması gerkiyo acaba

Bence gerçekten bazılarının beyinlerinde ciddi sıkıntılar var. Yuh artık daha neler görücez şu 3 günlük dünyada ya.
Yazık hayvancağız neye uğradığını şaşırmış, tövbe estağfurullah

Yapılan çok yanlış ama inanış ve kültür doğrultusunda yaptıkları için sadece şaşırmayı uygun gördüm..Ama bizim ülkeden daha iyi durumdalar,Bizim ülkedekiler direkt tecavüz ediyor,bu insanlar en azından nikah kıymış..

Kıza değilde köpeğe yazık olmuş gibi geldi önce ama, sonra köpeğin bir eli yağda bir eli balda olacak ne yazığı diye düşündüm. Bu arada acaba sonrasında ne olacak kız bu köpekle ölene kadar evli mi kalacak, köprekle herhangi bir (özür diliyorum) münasebeti olacak mı? Evlilik içinde cinselliği de barındıran bir eylem sonra gel de hayvanlara cinsel gözle bakan insanları kına... peeehh

Dünyanın en zeki bilgisayar programcıları nasıl bu ülkeden çıkıyor hala anlamış değilim

Ne yalan soyleyeyim, benim de aklima o geldi. Evlilik deyince pesinden gerdege girmek de geliyor, buradaki evlilikten anlasilan ne acaba?

Adamlara kıran mı girmis? Bir de bunlar nasıl birlikte olacak cok merak ettim...Zoofili filan?

Gerdek anladigim kadari ile yokmus. Kopege bir kac ay kiz bakmak zorunda imis, daha sonra bir erkekle evlenebilirmis, kopegi bosamasina da gerek yokmus. Umarim bu zavalli kopek sahibi olarak ona alistiktan sonra kapinin onune konmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…